امریه سپاهنقل قول:
Printable View
امریه سپاهنقل قول:
نقل قول:
.......................................
:n08:
دیونه چرا اینجا پست زدی؟ :n02:
تابستان نيم ترم استنقل قول:
شما مجاز هستيد در مقطع ليسانس تا ١٠ تر تحصيل كنيد بعد از درخواست بدهيد تا شوراي امموزشى تصميم بگيرد
ممنوننقل قول:
یعنی الان دوتا تابستون تربیت بدنی 1 و 2 رو پاس کردم یک ترم حساب شده؟؟ (دانشگاه پیام نورم)
پس با این وجود یعنی الان ترم 10 ام؟؟
از قوانين پيام نور اطلاع ندارم اما در دانشگاه ها تابستان جز تعداد ترم هاى اصلى محسوب نمى شودنقل قول:
سلام دوستان
1/10 مکان آموزشی مشخص شد
سلام دوستان.خسته نباشید.میخواستم ببینم من تازه آموزشی تموم کردم امریه خورده کارگزینی تهران بزرگ.من نامه جانبازی پدرم رو دادم پادگان آموزشی.از یکی پرسیدم گفت پدرتون جانباز هست شما شهر خودت میفتی.ولی بازم تهران بزرگ خورده تو امریه.دوستانی که با من بودند بیشتری رشت افتادن اونا پدرشون جانباز نبود خودشون هم مشکلی نداشتن خودشون.منم رشتم.چرا اونجوری شد من و چند تا همشهری هام با هم تهران افتادیم.الان کاری میشه کرد رشت بیفتم.کسی هست کمکم کنه؟
Sent from my D6503 using Tapatalk
تایید میشه مکان آموزشی 1/10 اعلام شده من امروز رفتم پلیس +10 بهش گفتم جلوی مکان آموزشی نقطه چین زده چک کرد گفت کد مازاد خورده البته نمیدونم بگم خوشبختانه یا بدبختانه
یک سوال که اینجا میمونه کسی که کد مازاد بخوره معلوم هست کی اعزام میشه یکی از دوستام گفت دوستش کد مازاد خورد 2ماه بعد اعزام شد یکی دیگه از دوستاش 20 روز بعد
دوستان توروخدا جواب بدین .. من پولیپ بینی دارم یک طرفه تو ااین نامه گفته معاف از رزم ولی من موقع سرماخوردگی نمیتونم نفس بکشم از بینی .. .. مدرکمم دیپلم .. با توجه به اینکه تو مدرکای پایین راحت تر معافی میدن .. بنظرتون چیکار کنم ؟ اگه مدرک از بقیه دکترها جمع کنم قبول میکنند؟
دوست عزیز من دیروز دو جا پلیس+10 رفتم هر دو گفتن اعزامی برج10اعلام نشده جدا از اینا از نظام وظیفه هم پرسیدم گفتن10روز مانده به اعزام معلوم میشه.اینایی که میگن اعلام شده دو حالت داره یا اعزام9/20هستند یا امریه دارندنقل قول:
سلامنقل قول:
من نه برج 9/20 اعزاممه نه امریه هستم
سلام الان خدمت تو سپاه چند ماهه؟ 21 ماه یا 24؟
سلام دوستان . اعزامی های 1/10 روز دوشنبه همین هفته از طریق سایت اعلام شده . من افتادم پادگان باهنر کرمان
لذا در خواست تمدید دادم از طریق پلیس +10
بهم گفتن چون کدت اعلام نشده میشه بدون معاذیر تمدید کنی منم از خدا خواسته تمدید کردم :D
ولی اگر کد سخا و کد ملی رو داشته باشید می تونید ببینید کجا افتادید
سلامنقل قول:
نظام وظیفه شهرتون برو ببین بهت چی میگن
چرا واقعا کسی اینجا جوابمو نمیده؟مشکلتون جیه؟:n03::n03:نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
انگار متنی که نوشتم رو درست نخوندیم امروز رفتم پلیس +10 بهم گفتن کد مازاد خورده باید بری نظام وظیفه استان تا بهت بگین کجا باید بری
نقل قول:
اگه امریه داشته باشی 24 ماه وگرنه 21 ماه ..
مناطق عملیاتی هم 18 ماه
برادر،وقت خودتو پای معافی کامل هدر نده ،مگر زمانی که یه اشنایی داری،میتونه کارتو برات اوکی کنه،بهرحال اینا اینطور فکر میکنن،میگن چون مشکل تنفس داری دلیل نمیشه که نیای تو اشپز خونه و ظرف نشوری!در کل برو خدمت و اگه مطمعنی که این مشکل تنفس شما کامل درج شده تو پرونده،اگه مشکلی براتون پیش بیاد مقصر اونا هستن و حق رو میدن به شمانقل قول:
نقل قول:
من سال 87 اقدام کردم برای معافی
خیلی اذیت شدم،حتی یکجا نزدیک بود گاف بدم و معافیو ابطال کنند
آخرین مرحله بود که باید میرفتم نظام وظیفه شهرستان،اونجا به من شک کردن و فرستادن منو مرکز استان
قبلش هم رفتم پیش پزشک متخصصم و برام نامه نوشت،اون سرهنگ مرکز استان هم آدم خوبی بود فقط نامه پزشک منو دید و بدون اینکه سوالی از من بپرسه معافیمو صادر کرد و از استرس معافی راحت شدم،چون داشتم برای کنکور درس میخوندم استرس داشتم
شما هم برید پیش پزشک متخصصی که پیشش پرونده دارید و بهش بگید برام نامه بنویس ،
شاید با همین نامه معافیتو صادر کنند
جدی میگید داداش ../ من پزشک متخصصی ک درمانم کرد ....دست تشریف داشت و زد دماغو داغون کرد پولیب ایجاد شد بهش بگم میتونم نامه بده؟؟بعدش ایا اونا ممکنه نامه رو قبول نکننن؟نقل قول:
اگه از اکثر دکترا نامه جمع کنم تاثیر داره؟
- - - Updated - - -
جدی میگید داداش ../ من پزشک متخصصی ک درمانم کرد ....دست تشریف داشت و زد دماغو داغون کرد پولیب ایجاد شد بهش بگم میتونم نامه بده؟؟بعدش ایا اونا ممکنه نامه رو قبول نکننن؟نقل قول:
اگه از اکثر دکترا نامه جمع کنم تاثیر داره؟
راستش نمیدونمنقل قول:
من 2 سالی بود که پیش پزشک متخصصم میرفتم و خب شرایط بیماریمو میدونست،و نامه رو زود نوشت و به من داد
من سال 82 بیماری اومد سراغم،بار اول که رفتم پیش یک دکتر،گفت از خدمت هم معافی
حالا بستگی به بیماریتون داره،اگر شرایط سخت باشه دکتر براتون نامه مینوسه و همون یک دکتر هم کافیه،به نظرم نیازی نیست چندین دکتر برید
من شرایط خودمو بگم با توجه به سال 87
اول میفرستن پزشک عمومی معتمدشون
دوم :برات نامه میفرستن که باید بری پیش پزشک متخصص معتمدشون
سوم:باید بری کمیسیون پزشکی شهرستان که توش چند نفر نظامی هم بود
چهارم:میفرستم کمیسیون نظامی اداره نظام وظیفه که یک سرهنگی ازتون سوال و جواب میکنه(تو این مرحله به من شک کردن،چون من بهشون گفتم قرص میخورم و با قرص میشه بیماری رو کنترل کرد که بعد منو ارجاع دادن به نظام وظیفه مرکز استان)
پنجم:سرهنگ کل نظام وظیفه استان نامه پزشک متخصصمو دید و هیچی هم نپرسید و امضا کرد و تمام
اهان ..انشالله که با چندتا نامه نظرشون تغییر کنه ...
یه سوال دیگه اگه BMI بدن از یک حدی پایین تر باشه معافیت داره ؟؟:n29:
آقا ما هم افتادیم شهید بهشتی ناجا اصفهان هر چی میدونه بگه؟
بچه ها تک فرزندم لطفا بگید چیکار کنم شهر خودم بیفتم؟
نامه براتون اومد یا رفتین پلیس+10؟!نقل قول:
دوستان منی که الان کد مازاد خوردم همون 1/10 اعزاممه یا نه؟!
سلام دوستان من افتاادم آموزشگاه شهيد گنجوي نزاجا (05) چطور جاییه؟! سخت مگیرن یا نه!؟
منم افتادم اموزشگاه شهید بهشتی ناجا اصفهان لطفا هر کی می دونه بگه؟
سلام. برگه سفبد گرفتم کد اعزام نرده فقط نقطه چین خورده اعزامم 1.10 کسی میدونه جریان چیه
شما کد مازاد خوردیننقل قول:
سلامنقل قول:
دادا نمیخام تو دلتو خالی کنمااا ولی الکی دلتو خوش نکن...
اول برو تو سایت نظام وظیفه ببین مشکلی که داری بهش معافی تعلق میگیره یا نه...اگه شامل میشد اونوقت دنبال اینکارا باش و نامه پزشکو اینا....
وگرنه جز هزینه بیهوده والافی و اعصاب خوردی هیچی دیگه توش نیس...
فرستاده شده از LG-K500ِ من با Tapatalk
سلام دوستان من امروز برگه اعزام رو گرفتم و تاریخ اعزام شد 1 اردیبهشت
الان وارد سایت نظام وظیفه شدم میخام تاریخ اعزامم زودتر بیوفته درخواست تعجیل بزنم به نظرتون میشه که اسفند اعزام بشم ؟ قبول میکنن یا نه
کد ۲۵۶ مگه کد مازاد نیست پس چرا نقطه چین زده؟؟
کد ۲۵۶ مگه کد مازاد نیست پس چرا نقطه پین؟؟نقل قول:
این نشون میده شما کدمازاد خوردین و در 2-3 روز آینده مکان آموزشی ازطریق سایت به شما اعلام میشهنقل قول:
اگه کد سخا رو دارین هر روز به سایت زیر مراجعه بکن شاید مکان آموزشی رو تا قبل از یکم بزنن اگه نزدن باید یکم برین نظام وظیفه مرکز استانتون تا مرکز آموزشیتون رو بهت اعلام کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خواستم تعجیل بزنم واسه اسفند تاریخ اعزامم اردیبهشته این پیام رو میده :
شما امکان ثبت درخواست جديد را نداريد.
علت:
شما درخواستی در وضعيت اعزام به خدمت ندارید
یعنی تعجیل نمیشه بزنی و بسته شده ؟؟ ( همین امروز برگه اعزام گرفتم و ثبت نامم تموم شد )
مننقل قول:
تمدید کردم برای برج 12 مشکلی هم وجود نداشت
شما از کدوم سایت اقدام کردین؟
میدونین چند روز بعد جوابش میاد من اعزامیه 1/10 هستم
نقل قول:
من از همین سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام کردم
عقب انداختن یا تمدید که راحتتره من میخام تعجیل بزنم زودتر برم خدمت
ببخشید دوست عزیز بعد از اینکه بفهمید کجا افتادید تمدید کردید یا قبلش؟ دلیل خاصی لازم داره برای تمدید یا بدون دلیل قبول می کنن؟نقل قول:
خیلی ممنون
نقل قول:میدونین چند روز بعد جوابش میاد من اعزامیه 1/10 هستم
- - - Updated - - -
بلهنقل قول:
جواب موجهه میخواد که راضی بشن
منم اعزامی برج10هستم خیلی دوست دارم تمدید کنم؟نقل قول: