خب اینکه مساله جدیدی نیست..از اول هم همین تو قرار داد آورده شده که خط شما اشتراکی هست نه اختصاصی...اما چیزی که ظاهرا انجام میشه اینه که گاهی حتی در نبود اون 9 نفر دیگه باز هم سرعت رو عمدا پایین میارن!!!نقل قول:
Printable View
خب اینکه مساله جدیدی نیست..از اول هم همین تو قرار داد آورده شده که خط شما اشتراکی هست نه اختصاصی...اما چیزی که ظاهرا انجام میشه اینه که گاهی حتی در نبود اون 9 نفر دیگه باز هم سرعت رو عمدا پایین میارن!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
بله درسته. اما شما مطمئن باش سرعت دست خودشونه.... چرا؟ چون از هر شرکت خراب شده ای که ادم سرویس بگیره توی ماه های اولش به احتمال 99٪ شبهاش مشکل خاصی نداره (پس یعنی اون 9 نفر دیگه فوت کردند؟:18: قطعا نه:5:)
حتما اونها هم استفاده میکنند.. ولی مثلا اگر اونها استفاده کنند سرعت شما 5-10 ٪ افت میکنه
شاید از نظر ریاضی درست نباشه ولی تجربه اینو به من میگه.
به فرض اینهایی که من گفتم اشتباه باشه ، شرکت براش کاری نداره که کمبود سرعت رو برای شما جبران کنه ، ولی اگر بخوان:21:
دوستان باید سریعتر یه فکری به حال این نظر سنجی بکنید
معیار خیلی از افرادی که وارد این تاپیک میشن همین نظرسنجی هست و این امار اشتباه میتونه طرف رو به اشتباه بندازه
یا مجددا امار رو به مقدار واقعی تبدیل کنیم یا هم کلا نظرسنجی رو حذف کنیم
در کل این نظرسنجی که الان هست به علت ارائه امار دروغ هیچ ارزشی نداره و فقط باعث اشتباه مراجعه کننده ها میشه
هرکی موافقه خبر بده تا پیگیر بشیم
امار از کدوم طرف اشتباهه ؟
الان با همین وضع رای دادن ها و بدون کم کردن رای ین شده ها مجموع رای خیلی بد و بد 148 و مجموع رای عالی و خوب 127 ه. الالن این نتیجه کدوم وریه ؟
مشکل اینه که من قبلاً تو این نظر سنجی نمره ی خیلی بد داده بودم ، ولی الان حتی اسمم هم تو نظر سنجی نیست و من کاملاً مطمئنم :8:نقل قول:
الان از نظر فرد تازه وارد این یک شرکت معمولیه چون تعداد طرفدارها و مخالف ها خیلی نزدیک به همه و اون مقدار اختلاف جزئی هم کاملا طبیعیهنقل قول:
امار از کدوم طرف اشتباهه ؟
الان با همین وضع رای دادن ها و بدون کم کردن رای ین شده ها مجموع رای خیلی بد و بد 148 و مجموع رای عالی و خوب 127 ه. الالن این نتیجه کدوم وریه ؟
این نظرسنجی تنها در صورتی میتونست از پیوستن تازه وارد ها به شاتل جلوگیری کنه که تعداد مخالف ها دو برابر موافق ها باشه
نقل قول:
مطمئن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رشد رای ها رو نشون میده. نه کم شدنشون رو. دفعه بعد اول از اینکه فرایند ( اینجا رای دادن) کاملا تکمیل شده مطمئن بشید بعد بگید مطمئنید.
در هر صورت شماره رایها (با وجود تغیر ناگهانی تعداد رای عالی در آخرین روز ها)همچنان میگه شاتل خوب نیست.
بله درسته اما به لحاظ دیدگاه عمومی برای مراجعه کننده عادی، وقتی اختلاف عالی و خیلی بد، خیلی زیاد نباشه اول اینکه فرد گیج میشه چون نمیشه یه شرکت نصف مشترکینش خیلی راضی باشن و نصف دیگه خیلی ناراضی و دوم اینکه بر حسب اعتماد به آرا افراد راضی، ممکنه دچار اشتباه بشهنقل قول:
در هر صورت شماره رایها (با وجود تغیر ناگهانی تعداد رای عالی در آخرین روز ها)همچنان میگه شاتل خوب نیست.
ببینید یا باید شرکت خیلی بد باشه یا خیلی خوب و یا حد وسط
الان به جای گزینه حد وسط، از دو گزینه خیلی خوب و خیلی بد به طور همزمان استفاده شده
مراجعه کننده با خودش میگه دست کم 26 درصد از شرکت خیلی راضی هستن و حدود 24 درصد دیگه هم راضی هستن پس در کل انتخاب بدی نیست
در حالی که قبلا برعکس این موضوع بود
سلامنقل قول:
بله تقریبا درسته. اما اگر از دید یه تازه وارد نگاه کنیم احتمالا اینطوری به نظر بیاد که:
اگر از دید مثبت به متوسط نگاه کنه:
نظرهای عالی + خوب + متوسط=51.94٪
ولی اگر از دید منفی به متوسط(مثبت میانه) نگاه کنه:
نظرهای متوسط + بد + خیلی بد= 58.76٪
چون رای های متوسط میتونند در تصمیم گیری برای هر دو دیدگاه موثر باشند
این نتیجه گیری با اختلاف 6.82٪ ، بیشتر به سمت منفی قضیه هست و با این اختلاف کم باز هم حکایت از ضعف شاتل داره
توضیح: این اعداد از روش دیگر امار گیری بدست میاد پس نباید دو عدد رو با هم جمع کرد چون از 100٪ بیشتر میشه
شاتل این قدرام بد نیست حالا! من 2 ساله شاتل دارم سرعت دانلودش خوبه ولی پینگش یکم بالاست ولی خوب لگ نداره تو بازی انلاین. دانلود شبانه هم اگر زیاد مصرف نکنی محدود نمی کنن من خودم ماهی 10-15. گیگ می گیرم
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
دوستان وقتی کامپیوتر خاموش میشه مودم روشن میمونه نباید حجم کم کنه درسته ؟! من دیشب گذاشتم دانلود بشه . بعد ساعت 7:57 کامپیوتر خاموش شده ولی مودم رو ساعت 12:30 خاموش کردم . حالا از ساعت 8 تا 12:30 در صورتی که کامپیوتر خاموش بوده حجم کم کرده !!!! ولی 2 شب پیش دانلود کردم کامپیوتر و مودم رو در یک زمان خاموش کردم حجمی کم نکرد !!! :13: اینم عکس دیشب :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام داداشنقل قول:
در گذشته ساعت شاتل 4 دقیقه جلو بود یعنی باید 7:56 دانلود رو قطع کنید
در مورد امار مصرف هم تقریبا 4-5 دقیقه بعد از مصرف، ثبت میشه .(یعنی الان در عرض 3 دقیقه میشه 20-30 مگ دانلود کرد ولی چک بکنی چیزی کم نشده ولی 5 دقیقه ی دیگه که چک کنی میبینی که ثبت شده
کامپیوتر هم خاموش باشه حجم کم نمیکنه
بهتره 7:53 تا 7:55 دانلود رو قطع کنی از اون ور هم اگر محدود نیستی بعد از 1:5 شروع کنی. اگر از 3 باشه که فرقی نمیکنه
بعد از 12 شب تا قبل از 1 اگر استفاده کنی و مودم رو مثلا 11 صبح خاموش کنی مصرف قبل از 1 شب رو تا 11 نشون میده که انگار مثلا 8 تا 11 استفاده کردی
من دیگه پست نمی زنم چون فسخ کردم. اما خب امروز پیغام خصوصیم رو چک کردم دیدم یک پیام اومده از یوزر Shatel-QM به این محتوا:
دیگه حوصله کارآگاه بازی ندارم، اما جواب کسایی رو که می گفتند اونایی که یوزر جدید ساختن و به عالی رای دادن تا شاتل رو خراب کنن رو باید بدم. این یوزر تاریخ عضویتش همونیه که بقیه 0 پستی ها و عالی رای دهنده ها هستند. حالا اگه بازم می خواین بگین که اینم کار ضد شاتل هاست دیگه من نمی دونم چی بگم؛ فقط یه لبخند می زنم.:20:نقل قول:
کاربر گرامی
با سلام و احترام؛
بر اساس اطلاعات نظرسنجی انجام شده در p30world متوجه شدیم که شما از کیفیت سرویس اینترنت پرسرعت شاتل ناراضی هستید. لذا سپاسگزار خواهیم بود اگر با در اختیار گذاشتن شماره تماسی از خود، این فرصت را به ما بدهید که نقطه نظرات شما را درباره این نارضایتی از زبان خودتان بشنویم.
با تشکر از شما
درباره این پیغام هم باید بگم اگه واقعا اینقدر دروغ و تظاهر از مسئولین شاتل نمی دیدم، از اینکه اینقدر توجه کردن و اومدن دلیل خواستن، خیلی خوشحال می شدم. اما چون میدونم اینا همش ظاهرسازیه، دیگه اصلا جواب به تفضیل نمیدم. فقط میگم اگه واقعا پیگیر بودین، من 1000 بار زنگ زدم و مشکلات رو گفتم، اون موقع پیگیری می کردین و قول های الکی نمی دادین.
اینم بگم، 1 سال اول واقعا عالی بود شاتل. من 7-8 سال ADSL دارم( از شاتل 2سال و چند ماه استفاده کردم)، می تونم بگم اون 1 سال شاتل جزو بهترینها بوده. اما واقعا به چشم افت کیفیت خدمات رو دیدم، یعنی این 1 سال و چند ماه رو فقط کنار اومدن چون، حوصله فسخ نداشتم ( بماند که باز سر فسخ هم شاتلیها بهم دروغ گفتن، آخرش به معذرت خواهی افتادن)
خواهشا مدیران این پست رو پاک نکنن.
گل بود و به سبزه آراسته شد!
الان یکی پیغام خصوصی داده گفته:
حالا میشه فهمید کی و چرا نظرسنجی رو بهم ریختهنقل قول:
کاربر گرامی
با سلام و احترام؛
بر اساس اطلاعات نظرسنجی انجام شده در p30world متوجه شدیم که شما از کیفیت سرویس اینترنت پرسرعت شاتل ناراضی هستید. لذا سپاسگزار خواهیم بود اگر با در اختیار گذاشتن شماره تماسی از خود، این فرصت را به ما بدهید که نقطه نظرات شما را درباره این نارضایتی از زبان خودتان بشنویم.
با تشکر از شما
تاحالا کسی شمارشو به این کاربر داده؟ باهاش تماس گرفتن؟
توصیه میکنم پست های ایشون رو یه نگاهی بندازید از داخل پروفایلشون
حدود 21 پست ارسال کرده و همه کمتر از چند کلمه
مدیرهای عزیز و گرامی
لطفا نظرسنجی رو مجددا قرار بدید و امکان ثبت نظر برای افرادی که در ابتدای کاربری هستن رو حذف کنید تا هرکی از راه میرسه نتونه فاتحه نظرسنجی رو بخونه
این وضع الان افتضاحه حداقل تا زمان قطعی شدن این موضوع نظرسنجی رو کلا حذف کنید که 82 رای عالی و 45 رای خیلی خوب جلوی چشم عموم نباشه
داداش ممنون . شما میگی قبل 1 . خوب این از 3:11 دقیقه شروع کرده !! من معمولا 12:45 دقیقه کامپیوتر روشن میکنم میزارم به حال خودش ساعت 1:03 دقیقه شروع میکنه دانلود کردن ! که همون طور که میبینی 96 کیلوبایت زده ! به پشتیبانی شاتل هم گفتم اینو گفت :نقل قول:
از شما درخواست میشود در قدم اول اطمینان حاصل کنید که ساعت سیستم شما با TIME SERVER های معتبر هماهنگ باشد . در نظر داشته باشید از آنجایی که محاسبات مصرف کاربران دربازه های مختلف زمانی و به صورت کاملاً نرم افزاری انجام می شود ، این امکان وجود دارد که اگر شما به طور پیوسته به شبکه کانکت باشید و مقدار دانلود زیادی را نیز در لحظات انتهایی بازه رایگان انجام دهید ، این مصرف در اولین سرکشی در بازه غیر رایگان محاسبه شود ، لازم به ذکر است بازه های سرکشی به طور معمول بین 5 تا 15 دقیقه است . به منظور جلوگیری از این اتفاق دو روش زیر توصیه می شود :
1- بلافاصله بعد از شروع و قبل از اتمام ساعت ترافیک رایگان ؛ لحظه ای ارتباط خود را با شبکه قطع کنید .
2- در 15 دقیقه ابتدا و انتهای ساعت رایگان ؛ دانلود حجیم انجام ندهید .
سلام به دوستان خوب
میگم این جریان محدود کردن شاتل چی هست؟
یکی دمش گرم کامل و پوست کنده بگه که اگر رفتیم سراغ شاتل تو دام نیفتیم گرچه اصفهونیم و پول نمیدیم باو!:31:
و اینکه ایا محدودیت داریم در 1 ماه دانلود؟ برای دانلود شبانه؟
و اینکه یکم در مورد پشتیبانی و کارایی و کاربر سرویس هاش توضیح میدید؟ و دانلود شبانه سرعتش چقدره؟
و کیفیت شرکت در چه اندازه ای هست؟
و اینکه دیدم به بعضی کاربرا قبل عید 11 گیگ دانلود دادن درسته یا نه؟ درست نمیدونم شاید اشتباه بگم:19:
اگر در دام نیفتیم شبی 1 گیگ کفاف میکنه یا نه؟
و اگر از حجم دانلود موند برای شبانه ! میتونیم در روزانه استفادهب کنیم ؟
خداییش مرد و مردونه نقاط قوت و ضعفش را بگید !
نمیخوام مثل isp قبلیم از انتخابش پشیمون بشم !
ممنون عزیزانم:40:
من این پست را دیدم:
من مثل این کارکاتورها نشم؟
:31::31:
سلامنقل قول:
از نظر فنی شدنی نیست. شاید بشه برای کل این انجمن چنین تعریفی قرار داد اما برای یک تاپیک نه. و برای کل انجمن هم هیچ دلیلی برای محدود کردن کاربران جدید نیست.
سلام
دوستانی که با کندی سرعت مواجه هستند و پشتیبانی سعی در پیچوندن داره با این قسمت
در میان بزارید من خودم پیغام دادم اینا بهتر از سازمان مقررات رادیویی پیگیری میکنند اگه تعداد پیام ها زیاد بشه زودتر پیگیریشن
برای کل انجمن هم مفیدهنقل قول:
سلام
از نظر فنی شدنی نیست. شاید بشه برای کل این انجمن چنین تعریفی قرار داد اما برای یک تاپیک نه. و برای کل انجمن هم هیچ دلیلی برای محدود کردن کاربران جدید نیست.
باید جوری باشه که اول فرد چندتا پست بده و به تایید مدیرها برسه اگه مشخص شد اسپمر نیست اونوقت ازادانه به فعالیت های خودش ادامه بده
فکر کنم الان افراد جدید نمیتونن همه جا ازادانه پست بدن و چندتا ارسال اولشون کنترل میشه
خوب همین روند در مورد نظرسنجی هم باید باشه وگرنه این اتفاق به راحتی میتونه تکرار شه
نظرتون چیه؟
پیشنهادات عمومیتون رو در انجمن انتقادات و پیشنهادات مطرح کنید لطفا.
سلام داداشنقل قول:
فقط میتونم بگم که اگر دانلودر باشی و در ماه حدودا 18 گیگ رو به صورت نامنظم دانلود رایگان داشته باشی احتمالا مشکل آنچنانی با شاتل نداری
شاید مثل اندکی از دوستان بتونی بیشتر دانلود کنی ولی اینجا اکثرا این رو قبول ندارند و میگن که محدود میشن 3-8 کیلوبایت
isp دیگه هم خوب و بدشون به منطقی مخاراتی و نمایندگیش بستگی داره (بهتره توی محله ی خودتون جویا بشی که کی بهتره) چون از راه دور راهنمایی کردن زیاد جواب نمیده
با
isp قبلیتون چه مشکلی داشتید ، بگید شاید بهتر راهنمایی بشید
سلام دادانقل قول:
ممنون که پاسخ من را دادید
نه من زیاد اهل دانلود نیستم
ولی خیلی دان بکنم 10 گیگ:46: اونم به ندرت
منظورتون از دانلود نامنظم چی دادا؟
و isp قبلیم دانلود شبانه نداشت:41:
همشهری،باید کم کم دانلود کنی تا توسط نرم افزار مانیتورینگ شاتل به عنوان کاربر پر مصرف شناخته نشی!نقل قول:
مثلا نمی تونی یه شب 3-4 گیگ دانلود کنی چون ممکنه نرم افزاره محدودت کنه:31:
در کل از نظر ثبات و پشتیبانی شاتل بهترینه
اگه دانلود شبانه زیاد هم نداری و بازی آنلاین نمی کنی شاتل گزینه خوبیه(پینگ شاتل طرفای 300ه)
سلام دوسم
آره بااین شرایطت شاتل خیلی هم خوبه البته من تهرانم ها :5:
چندان موافق نیستم به لحاظ دروغ گویی و ریا که دیگه شهرت جهانی داره :13:نقل قول:
در کل از نظر ثبات و پشتیبانی شاتل بهترینه
دو متر کابل راست تو شکم این شرکت پیدا نمیشه :27:
سلام داداشنقل قول:
دانلود نامنظم یعنی هم در حجم و هم در زمان با شبهای قبل فرق کنه( مثلا هرشب ساعت 1 دانلود نکنی ، یه شب 1 یه شب 1:20 یه شب 2 و کلا نظمی نداشته باشه)
در مورد حجم دانلود هم هر شب با شب قبلی فرق کنه (مثلا یه شب 600 مگ یه شب 1 گیگ یه شب 500 مگ و کلا نظم خاصی نباشه )
به فرض از ساعت 1 تا 8 صبح ماکزیمم 1گیگ دانلود بشه کرد اگر این برنامه یه مدتی ادامه داشته باشه به احتمال زیاد شما کاندیدای مناسبی برای محدودیت و سرعت 3 کیلوباتیت خواهید بود:31:
پیشنهاد: من هیچ شرکت خاصی رو پیشنهاد نمیدم چون همشون کم وبیش مشکلات خاص خودشون رو دارند واگر جایی ارفاقی میکنند جای دیگشون میلنگه
اگر اصرار دارید که از شاتل بگیرید از این توصیه هایی که کردم پیروی کنید دچار مشکل کمتری میشید ولی تصمیم گیری با خودتونه (فقط شاتله که شبانه رو برای بعضی ها محدود میکنه و تاحالا نشنیدم isp دیگه ای این کار رو بکنه)
من 512 eco دارم سرعت دانلود روزانه 230-240 - دانلود شبانه هم حساب کتابی نداره! بعضی وقتا 50 -60 بعضی وقتا همون سرعت روزانه بعضی وقت ها هم 2-3 کیلو هر ثانیه :31:نقل قول:
پینگشم به شدت مضخرفه البته تو شهر من شهر شما رو نمی دونم...
پشتیبانی هم از این پشتیبانی انلاین و از این جور غرتی بازیا داره که خوب بعضی وقت ها کار راه اندازه بعضی وقت ها هم بد میره رو اعصاب...
درباره محدودیت هم بله داریم مثلا اگر شما2-3 شب پشت سر هم شب تا صبح دانلود کنی سرعتت میشه نصف دیال اپ!
درباره کیفیت هم نظر نمیدم چون تو کرمون شرکت خوب نداریم!>.
11 گیگ هم ندادن! خیلی ترافیک رایگان بدن هر 6 ماه 3 گیگ بعضی وقت ها هم مثلا می گن 3 گیگ بخرین 6 گیگ بگیرین...
"و اگر از حجم دانلود موند برای شبانه ! میتونیم در روزانه استفادهب کنیم ؟" شبانه که حجمی نیست!...
در کل اگر می خوای هر شب دانلود کنی شاتل نگیر بدردت نمی خوره ولی خوب اگر می خوای استفاده معمولی بکنی مثلا ماهی 10 گیگ رایگان دانلود کنی زیاد بدک نیست...
شنیدم شاتل هدیه تولد 3 گیگ میده حقیقت داره؟
سلام دوستان شاتل در منطقه امامت چطوره؟ پینگش و سرعت آپ و دانش و نمونه عرض کنید لطفا
من لایزر بودم که به آسیاتک منتقل شدم راضی نیستم
هرچند در جریانم که اینترنت کلا اوضاع خوبی نداشته تو این دو سه هفته تو همه شرکتا درکل ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
تهران - منطقه امامت (پیروزی)
نقل قول:
بله شاتل به تمام مشترکین اکو بغیر اکولایت روز تولد زنگ میزنن 3 گیگ رایگان هدیه تولد میده که چقدرم حال بده چون گیگ ها به دوره بعد اضافه میشه دیگه محدودیت نداره :8:
سلام دوستم من پیروزی نبردم امامت نیستم ولی خدمتت عرض کنم سرعت روزانه ش خیلی هم خوبه من از فیلتر شکن و ------ هم استفاده میکنم مشکلی ندارم وقتی تو مصرف شبانه ات باید یواش یواش دانلود کنینقل قول:
نقل قول:
تا اونجای که من تو پارس رفتم نه بابا همه جایی چون پارس آنلاین هم داره همین کار رو میکنه اینجا رو بخون می فهمی :
می دونی شاتل و شرکتهای دیگر شدند مخابرات و ایرانسل هرکاری ایرانسل میکنه چندماه بعد شایدم 1 سال بعد مخابرات تبلیغ می کرد مثلا انتقال شارژ از ایرانسل به ایرانسل 1 سال گذشت مخابرات یاد گرفت که تو کارش موفق هم نبود چون همیشه ی خدا ارور میده یا همین پیشواز زنگها .........
شاتل هم همینطور هرکاری میکنه شرکتهی دیگه یاد میگرن ! خدایی ها
1- شاتل یه قانون گذشت همون قانون و چند ماه بعد من تو سایت آسیاتک دیدم 2- شاتل شیر کردن ومدیریت دانلود در ساعت رایگان و گذاشت بعد 1 سال پارس آنلاین هم دید خوبه اوناهم دارن اعمال می کنند جالبه تازه بقیش یادم نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشم میاد همه دارن دنبال شاتل میان تازه شاتل اولین شرکتی بوده که شبانه رایگان رو مد کرده و گذاشته و پشتیبانی 24 ساعته داشته و داره
لابد پس فردا شرکتهای دیگه به تقلید شاتل میخوان علاوه بر هدیه تولد هدیه سالگرد ازدواج بدن خودمونیم ها بازم شاتل ... راضیم ازش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اینجا تاپیک شاتل هست نه اسیاتکنقل قول:
سلام من بلاخره از شر شاتل راحت شدم افتادم تو شر پارس انلاین سرعتم 16 مودم روشن میکنم چند ساعت بعد میتونم کانکت بشم
نقل قول:
چون میگی رفتی پارس آنلاین بعد فک نمیکنی داری از شاتلی ها سوال میکنی که باید از پارس آنلاینی ها بپرسی !!!! :31:
خوب برو تو تایپیک پارس بپرس که از جنس سرویس خودت دارن :31::31:
سلام دوستان
من قبلا Art-128 داشتم که بعد از نامحدود شدنش اصلا ازش راضی نبودم هم سرعتش اومد پایین هم هی محدود می شدم
حالا از اول اردیبهشت تغییر دادم به Eco-512 که موقع تغییر قرار داد مخصوصا پرسیدم که Eco آدم دیگه محدود نمی شه؟ گفتن نه و حداقل سرعتم 50Kb هست حتی شبا!!!
حالا 2تا سوال دارم:
1. من 1 روز اصلا خونه نبودم از صبح تا عصر ولی pc و modem روشن بود ولی دانلود نمی کرد, اومدم خونه گزارش گرفتم زده بود یه چیزی بین 500-700 MB دانلود!!! زنگ زدم پشتیبانی یه بی سواد بهم اوفتاد هی من من کرد آخرم گفت modem روشن بوده و modem روشن خودشم مصرف می کنه! بهش می گم آخه 500MB!!!! اونم هی همون جمله رو تکرار کرد.
می خوام بدونم برا کسه دیگم اتفاق افتاده؟ یعنی شاتل ترافیک می دزده؟
2. هفته اول سرعت دانلود شبانم خوب بود ولی الان یه هفته یه هفته و نیمه که سرعت افتزاحه. شانس بیارم 2-3 دقیقه میره رو 6. بقیشم که همش زیره 6! پشتیبانیم می گه طبیعیه و طبق قرارداد از 6 به بالا قابل قبوله. می خواستم ببینم این دفه تو Eco غیرعلنی محدودم کردن؟ و آیا راهی هست برای دانلود شبانه با همون سرعت 40-50؟ مثلا دانلود نامنظم؟
من 10 بار مودمم روشن بوده از صبح تا شب و شب تا صبح هیچ وقت ترافیک کم نشده اونم 500 مگ!!!!! هم وقتی لایزر بودم و هم وقتی رفتم آسیاتکنقل قول:
نقل قول:
به هیچ عنوان سمت شاتل نیا. واسه شبی ۲۵۰-۳۰۰ مگ منو ۵ ماه محدود کردن ۸-۹ ماه است که شاتل افتضاح شده واسه داونلود . فقط واسه وبگردی . پست قبلی منو بخون
---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------
نقل قول:
عزیز بعضی ها میگن یک خانم زنگ می زنه تبریک می گه هدیه گرفتن والا من چند سال شاتل بودم حتا یک سیبیل کلفت زنگ نزد واسم فاتحه بخونه.