یه سوال داشتم از دوستان.این mimo چی هست و چه تاثیری داره روی سرعت و اینکه این هم مثل cat6,... مختص گوشیهای خاصیه؟
Printable View
یه سوال داشتم از دوستان.این mimo چی هست و چه تاثیری داره روی سرعت و اینکه این هم مثل cat6,... مختص گوشیهای خاصیه؟
به تعداد عدد مایمو پرتو از دکل ارسال میشه، هرچی پرتو(امواج) تعدادش بیشتر باشه اطلاعات بیشتری حمل میشهنقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
داداش 1 مگابایت ببین محدودی یا نه سیگنالت خرابه کم سرعت میگیرینقل قول:
پیگیرش باش راه حل هست واسه همه چیز
نبود بیا من برات اوکیش میکنم
من الان با 4G+ سرعت 13 مگابایت میگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان همراه اول پنل مدیریت کاربری داره به صورت اینترنتی سیم کارت همراه اول رو شارژ کرد و واسش بسته خرید که مجبور نباشی هی سیم کارت رو از مودم دربیاری؟ چون مودمم ussd ساپورت نمی کنه
نقل قول:
چرا همه رو داری با هم دانلود می کنی؟ خب نهایتش 2 تا 2 تا دانلود کن. این جوری هم cpu ت کمتر کار می کنه هم نویز فن میاد پایین هم دمای cpu بالا نمیره هم موقع rebuilding های همزمان احتمال ارور corrupt شدن دانلود میاد پایین
سیگننالم کمه با مودم فورجی فقط 1 خط پر میشه..:n35: بیرون خونه تا 5 مگابایتم دانلود دارم..که برای من کافیه. گوشیم نسل چهار نیم پشتیبانی نمیکنه.مدل گوشیت چیه؟نقل قول:
با اينترنت همراه اول وارد سايت گوگل و اينستاگرام نمي توانم بشوم با تلگرام مشكلي ندارد چه طوري اين مشكل را بر طرف كنم؟ در صورت استفاده از قند شكن آيا اينترنت آزاد محا سبه مي شود يا نه؟
اتصال توسط مودم يو اس بي سيم كارتي با كامپيوتر
سلام دوستان
در طرح نامحدود اینترنت از۳ تا ۹ ک باید دانلود رایگان باشه برعکش دقیقا از ساعت ۳ تا ۹ صبح هر دقیقه از من حجم کم شده
تقریبا ۲۰ روزه ازم دزدی میکنه
گول این نامحدود رو نخورید
قبلا هیچی کم نمیکرد ولی جدیدا داره حجم روزان
هاردی که سیستم روش نصبه دوتا ssd بصورت raid هست کم نمیاره سرعت رایت رو هارد حدود 1 گیگابایتهنقل قول:
فقط فشار میاد یخورده به سی پی یو که راحت میکشه تازه این شات رو هم تایمی گرفتم که فدورا رو ماشین مجازی ران بود :)))))
cpu هم خنک کننده مشتی روش سواره با اینکه کلا تو هر حالت فن رو مکس هست از بایوس تنظیم کردم رو 2000Rpm یه درصد اصن صدا نمیده فقط یخورده فنای کیسه صدا میده که یادمه یه بنده خدایی گفت فناشو بیار درستشون میکنم بیصدا بشه
کانکشن ها بصورت 4 کانکشن بوده موقع دانلود اصلا کرپت نشده فایلا
سرعت دیدم واقعا 500 کیلو برای هر فایل حدود 9 دیقه میکشه که سریالم بود یهو زدم دانلود :n10:
گوشیم S8+ هستنقل قول:
سیگنالم SINR 12 هست
4G+
والا من هرشب دارم دانلود میکنم ترکوندم نت رو یه درصدم دزدی نکردهنقل قول:
خدایش 10 گیگی که میخرم از همراه خیلی هم پر برکته