امسال زبان تخصصی راحت تر بود که ایشون هم خیلی خوب زده تخصصیشو .نقل قول:
فکر نکنم . امسال راحتتر بود و رتبه اش بدتر میشه!
حرف بیربط و ندونسته نزنید ....... .
Printable View
امسال زبان تخصصی راحت تر بود که ایشون هم خیلی خوب زده تخصصیشو .نقل قول:
فکر نکنم . امسال راحتتر بود و رتبه اش بدتر میشه!
حرف بیربط و ندونسته نزنید ....... .
من پارسال با این درصدا 502 منطقه2 شدمنقل قول:
ادبیات60
عربی 80
دینی 50!!!
زبان عمومی96
اختصاصی 50
اختصاصیتو بالا زدی .فکر کنم بشه
اگه واقعا زبان دوست داری و استعدادشم داری به خاطر پول خودتو تلف نکن چون الان هیچ رشته ای بازار کار تضمین شده به اون معنی نداره همه چی برمی گرده به قدرت ابتکار و خلاقیت و کیفیت کار افراد اونایی که تو حوزه ی کاری شون شاخن در آمد دارن و بقیه نه؟مثلا تو الان یه موسسه زبان خاص بزنی نمی تونی درآمد خوبی داشته باشی؟ مثلا می تونی بیایی یه مهدکودک زبان انگلیسی بزنی بگی ما از بدو تولد به بچه ها زبان یاد می دیم تا زبان مادری شون انگلیسی باشه اون وقت می دونی چقدر استقبال می شه از این کار (البته بماند که خود این موضوع جای تاسف داره) در حالیکه اگه یه مهندس باشی که الکی فقط واحدای درسی رو پاس کرده بدون هیچ علاقه و احساسی عمرا بتونی درآمد آنچنانی داشته باشی...البته من از وضعیت شما توی ریاضی و علایق تون در مورد رشته های تحصیلی خبر ندارم و نظرمو در حالت کلی گفتم :20:نقل قول:
[QUOTE=Masoud-Susa;5137933]قبلا پرسیدم کسی جواب نداد....
این رشته های خاص جریانشون چیه که تو سایت سنجش زده؟
اگه انتخابشون کنیم جزو اون 100 انتخاب رشتمون قرار میگیرن یا نه؟[/QUO
نه ربطی به اون 100 انتخابت نداره اگه قبول بشی می تونی بری اگه نه هم دوست نداشتی می تونی نری
بزن امتحانش ضرر نداره من انتخاب کردم:27::27:
بابا کار و پول چیه... بری رشته های فضایی بعدش بزنی تو کار تلسکوپ و تحقیقات فیزیکی و نجومی... عمراً یه قرون درآمد داشته باشی... اصلاً کل کیف و حالش به همینه... هر از چند گاهیم میری یه کلاسی مزرعه ای چیزی کار میکنی یه پولی میزنی به جیب بعدش برمیگردی همون نوک کوه تو فضا.....نقل قول:
زن و بچه ـم چیز شری بیش نیستن... وقتی نداشته باشی یه قرونم بسته واسه زندگیت.... واللللا...... زن و بچه به چه دردی میخورن...؟؟؟ به جای اینکه 70 سال جون بکنید آخرشم هیچی نداشته باشید و بیکار با یه عالمه مرض و به فجیع ترین شکل ممکن بمیرید، از زندگی لذت ببرید و به رشته و موضوعی که واقعاً بهش علاقه دارید بپردازید تا زندگی واقعی رو بفهمید....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا به نظر من طراح ها می دونستن که سوال ایراد داره فقط می خواستن اعصاب بچه ها رو خورد کنند مثل من :41:
سر ریاضی تا این سوالو دیدم بهم ریختمنقل قول:
راستی ی ی ی این شیوه بلاغی چی بود تو سوالای ادبیات کنکور ریاضی؟؟؟؟
من نزدم
اصلا همچین چیزی ندیدم
داریم همچین موضوعی رو تو کتاب؟؟
سر زبان که دوباره دیدمش
خیلیییییی ریلکس گفتم
eeeeeeeeeeeeeeeee باز این سوالهههههه:31:
لا اقل این دفعه آشنا بود!!!
ایکاش کنکور زبان قبل ریاضی بود:41:
با این درصدا میشه مترجمی یا ادبیات منطقه 2 جائی قبول شد؟نقل قول:
کنکور 88(ریاضی) که هی میگفتن چقدر سخته به نظر من آب خوردن بود. با برنامه تخمین رتبه رتبم شد 4هزارو خوردی... اما این 89 نابودم کرد. لعنتی.
میدونستی این تصویری که گذاشتی دروغ هستش ( فضانورد )