این خیار ایرانیه؟میخوام بش بگم دعوتم کنه سیلور میخوام بلو بو بخرم برگردم.
Printable View
این خیار ایرانیه؟میخوام بش بگم دعوتم کنه سیلور میخوام بلو بو بخرم برگردم.
وای نههههههههههههههههههههه تموم شد پرمیمم تموم شد دیگه در روز چهار تا بیشتر نمیتونم کار کنم .
و باز هم در انتظار دانستن طریقه پرمیوم شدن...
دیدیدیدیدی دی دییییییییییییییییییییی این داستان ادامه دارد.
آره ابا خیار ایرانیه
بهش تلگرام بده دعوتت کنه
این فایر فایتر هم شغل خوبیه ها...
ورلد 9 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی TOWN HALL دیدم واسه ایلیا نوشته INACTIVE FOR A WEEK ینی یه هفته هست که بازی نکرده؟یا یه هفته نمیتونه بازی کنه؟اگه نمیتونه دلیلش چیه تا سر منم نیاد.
راستی چطوری باید پرمیم شد؟:31:
به این نتیجه رسیدم که کار با لاک بالا فقط و فقط با Difficulty بیشتر از 250 خوبه و کمتر از اون یا آیتم نمیده یا آیتم های زیر 1000 دلار .نقل قول:
این فایر فایتر هم شغل خوبیه ها...ورلد 9 :
برادران کی میتونه فاندر بشه ؟ من این کوئست 1025 تجربه میده رو تا 2-3 ساعت دیگه تموم میکنم میخوام برم سیلور !
فقط هر کی فاندر میشه روزی 5-6 تا نامه از آدمای این چینی ها میاد براش که باید مقاومت کنه همین .
لطفا یه دعوتنامه هم بفرستین .
دو هفته هستش که به اکانتش سر نزده اینشکلی شده xDنقل قول:
توی TOWN HALL دیدم واسه ایلیا نوشته INACTIVE FOR A WEEK ینی یه هفته هست که بازی نکرده؟یا یه هفته نمیتونه بازی کنه؟اگه نمیتونه دلیلش چیه تا سر منم نیاد.
راستی چطوری باید پرمیم شد؟
جون من یکی جواب این بنده خدا رو بده ! من تا حالا پریمیوم نکردم نمیدونم !
ولی سایت هایی هستن که میتونی از اونا خرید کنی یا به حساب یکی از بچه ها که میتونه پول بریزی تا برات این کار رو بکنه .
ببینم کدوم کویست 1025 تجربه می ده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!! :18::18:نقل قول:
باورت میشه من همین کار رو یه هفتس روزی 2 تا 4 ساعت با لیبور 15-20 انجام میدم ولی هنوز به جز چند تا دینامیت چیزی نداده !نقل قول:
فکرکنم اینم خوب باشه