نه عزیز من شیراز هستم با 35 کار میکنه البته پارس فکر میکنم با دوتا vci کار میکرد.نقل قول:
صبانت شاتل مخابرات پارس انلاین و ... که داشتم با 35 اینجا کار میکرد.
Printable View
نه عزیز من شیراز هستم با 35 کار میکنه البته پارس فکر میکنم با دوتا vci کار میکرد.نقل قول:
صبانت شاتل مخابرات پارس انلاین و ... که داشتم با 35 اینجا کار میکرد.
بکس یه سوال..
در مورد طرح نامحدود فقط هم 128 ، 6 ماهه، اینجوری میشه که میاد برای 6 ماه بهم 60 گیگ ترافیک میده و بعد از اون افت سرعت
درسته ؟ خب بعد پهنای باندم رو چند ست میشه وقتی 128 بگیرم؟ الان 512 دارم و 9 مگی که ست شده
نه. این هدیهای که تو سایت زده هر 31 روز یه بار اعمال میشه. یعنی 31 روز اول شما میتونی 10 گیگ با سرعت 1.5 تا 2 مگابیت دانلود کنی. بعدش اگه این مرز رو رد کنی تا 5 گیگ دیگه رو با سرعت 512kbps بهت میده. بعد از اون تا پایان 31 روز با سرعت اسمی سرویست که 128kbpsاه. دوباره روز 32ام این محدودیتها ریست میشه.نقل قول:
نقل قول:
پس یعنی کاری نداره که تو 1 ماهه گرفتی یا 6 ماهه ! میاد بر اساس ماه و سرعت طرحت بهت سرویس میده ! درسته ؟
خب بعد سرعتم نسبت با الانم کم میشه ؟ اون 9 مگی رو که روی خطم هست رو تغییر میدن؟
دوستان وضع پارس چطوره؟ پینگ و دانلود شبانه!
سرعت128 و 256
ممنون راهنمایی کنید
بله. بازههاش 31 روزه است و اون محدودیت 10 گیگ و بعدش 5 گیگ تو این بازههای 31 روزه تکرار میشه.نقل قول:
سرعتت هم احتمالاً کم میشه. چون خودشون تو سایت زدن برای 128 حداکثر تا 2مگابیت.
ما الآن تو شرکت 1مگابیت نامحدود داریم. تو مودم پروفایل رو روی 9مگابیت بستن. اما از اکانتینگ سرعتمون اول دوره 31 روزه روی همون 5مگابیته که بین 600 تا 640 تا سرعت میده. بعد از 80 گیگ اول، سرعت تقریباً میآد روی 3مگابیت. تا 40گیگ بعدی همین جوریه. بعدش (جمعاً 120 گیگ که توی دوره رد میشه) سرعت میآد روی 1.25مگابیت که تقریباً سرعت اسمی سرویس رو میده. درست بعد از گذشتن 31 روز دوباره این سیکل از اول شروع میشه. حتی ساعت دوره هم مطابق ساعتیه که اولین بار ما اکانتمون رو فعال کردیم. یعنی حدود 1 ظهر ریست میشه تمام محدودیتهاش.
نقل قول:
اوپس.. یعنی من با 128 نهایتش 300-400 بگیرم دیگه !!
نمیدونم ارزش داره یا نه.. محدود هم که بگیرم شبی 1 یا نهایتا 2 گیگ میشه گرفت.. روزانه ی الان هم که برام خیلی بد شده !
بین این محدود و نامحدود موندم
حالا من 59 رو بزنم؟
فقط همینا رو وارد کنم یا یوزر و پسورد اون صفحه پنل هم بزنم؟
سلامنقل قول:
تو فک کن روزانش داره هندل میزنه ! چه برسه به شبانش !
من سرعتم روزانه 1 مگ بود، الان شده 100-200 ؛ زنگ میزنم، میگن تازه داری بیشتر از حدت هم میگیری ! :|
ثبات توی کارشون نیست؛ 128 و 256 هم تنها فرقی که دارن میگن توی دانلود شبانه موثر هست؛ ضریب اشتراک رو 1 به 8 بگیر واسه سرعت شب که اینم خیلی ها میگن الکیه و همه داغوونه
شما برای تنظیمات ADSL روی مودمتون به صورت PPPoE احتیاج به یوزرنیم و پسوردی که پارسآنلاین یا نمایندگیش به شما داده به علاوه اون عددهای VPI/VCI دارین. اول باید در ستاپ کردن شبکه WAN اون اعداد VPI و VCI رو که احتمالاً واسه شما به ترتیب 0 و 59اه رو وارد کنین. در مرحله بعد نوع ارتباط رو میذارین روی PPPoE. بعدش هم یوزرنیم و پسورد رو وارد میکنین. بقیه مراحل کار رو دست به مقادیر پیشفرض نمیزنین. در نهایت تنظیمات رو ذخیره میکنید تا مودم ریبوت بشه بیاد بالا.نقل قول:
اگه مشکل خاصی نباشه مودمتون بعد از چند ثانیه تا حداکثر 1 دقیقه وصل میشه و چراغ ADSL و Internetاش روشن میمونه.
تست دیشب من حوالی ساعت 2:30نقل قول:
نقل قول:
پارس آنلاین به برندگان قرعه کشی این ماه هارد اکسترنال میده که برای دانلودهای این ماهشون فضا کم نیارن
:n12: پارس آنلاین قلب تپنده اینترنت ایران :n12:
فضا برای کدوم دانلود دقیقا؟! :n08:نقل قول:
شما پستهارو مطالعه کن خوبه ... طرف بنده خدا اومده پست گذاشته یه شب تا صبح سیستم روشن بوده کلا 68مگ دانلود داشته دیال آپ از این بیشتر میگیره فقط برق حروم میکنه این سرویسهای پارس....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت اساتید
من از دوره قبلی علاوه بر حجم اکانتم 10 گیگ حجم اضافی خریدم ، از این حجم اضافه که خریدم 3 گیگ باقی مونده میخواستم بدونم این 3 گیگ به دوره بعدی انتقال پیدا میکنه یا میسوزه ؟؟
حجم اضافی خریداری شده به دوره بعد منتقل میشه .نقل قول:
اقا تورو خدا یکی منو کمک کنههههههههههههه
صبانت که اونجوری شده . اینم از پارس آنلاین .
آسیاتک هم شبانش معلوم نیست چی به چیه .
مخابرات تبریز هم شبانه نهایتا 250 میده . البته اگه اکانت های باسرعت بالاتر بگیرم .
های وب هم که شبانه 3 ساعته !
پس ما چی بخریییییییییییییییییییییی یییییم :|
فعلا مخابرات از بقیه بهتره.خیلی تعریف مخابرات تبریزو شنیدم میگن 128 رو رو 2 میبنده 2 رو روی 6 و... پس دروغه؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
همش دروغه... من خودم یه اسپیکر سونی از ماه پیش برنده شدم فقط کذب محض بود و اصلا برام نفرستادن جایزمو.... به جای اینکه بفکر عمل کردن به تعهداتشون باشن به فکر اینن که اگه عمه قزی اینترنت پرسرعت داشت چی میشد.... فنتاسیتون تو حلقم!نقل قول:
قلب تپنده!؟! عاشق پارس هستیا... شایدم! ....
روزی 5 تا شکایت براشون بنویس.حق گرفتنیه.نقل قول:
اینکه برای شما ارسال نشده باید پیگیر دلیلش باشی نه اینکه کلا بگی دروغه .حتی توی همین تاپیک هم خیلیا بودن که برنده شدن و جایزه هم به دستشون رسیده شاید هم با تاخیر ولی بلاخره رسیده دستشوننقل قول:
نه اقا من که فکر نمیکنم اخرشم برسه دستمون..... ما که با این همه شکایت به جایی نرسیدیم! وای به حال اونایی که شکایت هم نمیکنن!!!نقل قول:
سلام
من اشتراکم رو به صورت آنلاین 6 ماهه تمدید کردم، 4 روز دیگه قرارداد فعلی تموم میشه، می خوام بدونم بعد از 4 روز، به صورت خودکار فعال میشه؟
ممنون
اره خودش فعال میشه :n16:در ضمن چه سرویسی داری؟ سرعتت چنده؟ ممنون میشم یه تست بزارینقل قول:
اینم واسه خودم سرویس 2 مگ همین الان
سرویس فعلی من 128-2G سه ماهه هست، که به سرویس 128-5G شش ماهه تمدید کردم.نقل قول:
تست سرعت همین الان:
من با سرویس 2 مگ دارم همین سرعتو میگیرم. البته آپلودم دروغ نگم 0.80 عه پینگمم 60. :n01:نقل قول:
شبم هم آپلود هم دانلود میاد رو 0.80 مگابیت بر ثانیه با پینگ 70.
ممنون شبانت هم همینه سرعتش؟:n16:نقل قول:
سرعت دانلود شبانه من هر روز تغییر می کنه، اما در روزهای بد زیر 20k هست و در روزهای بهتر به 100 تا 200 و بیشتر هم میرسه.نقل قول:
چند شب هم سابقه دانلود با سرعت 400 تا 500 داشتم.
سرعت شبانه 1 مگ :
این پست لطفا حذف شود.
اگه ابوریحان بیرونی سرویس 2 مگ پارس آنلاین داشت، سرعتش شبانه ش اینجوری بود!!! :n08:
اینم اکانت 1 مگ من که البته روی 4 مگ گذاشتن :
بدبختی اینه شنبه رفتم جمع آوری کردم :|
ولی هنوز جمع آوری نکردن !
از حجمم کمی مونده . شبانه رایگان چه حالی میده :دی
الان سرعت دانلود تقریبا 250 الی 300 هست :|
ولی همچنان قطع و وصلی دارم !
کسی نمیدونم دلیلش چیه ؟
SNR و Attenuation در حد نرمال و بین 15 الی 30 هست !
چراغ مودم روشن میمونه ولی نت ندارم . بعد از 30 ثانیه درست میشه :|
پارس آنلاین زده به سرش کلا :)) فک کنم همین روزاس که بگن میخوایم کلا در شرکتو تخته کنیم :))))نقل قول:
من الان با اینترنت موبایلم این پستو گذاشتم چون هر کاری کردم با پارس آنلاین نشد.
ماشاالله چه سرعتینقل قول:
برای روکم کنی منم تست سرعتمو میذارم
خدایا انصافتو برم به یکی 13 مگ میدی بیکی 0.2
میگم فکر نکنم کسی بتونه رکود من بزنه این تست مال هفته آخریه که پارس آنلاین بودم با طرح 2 مگ یادش بخیر با این کاربر hasnooooooooo مسابقه گذاشته بودیم که کی سرعت پایین تر رو داره:n08:نقل قول:
:n02:نقل قول:
منم امروز رو یه خط دیگه های وب ثبت نام کردم
پارس آنلاین از سال بوق داره اینترنت میده ، دیگه خسته است الان!
یه کم باید به خودش استراحت بده شاید خوب شد...
نقل قول:
دوست عزیز شما کدوم منطقه از تهران ساکنی ؟
حذف شود :n02:
این قطعی و وصلی شما احتمالاً به خاطر اینه که حجم باقیمونده قراردادتون کمتر از 6 - 7 درصد حجم اولیه قراردادتون شده. واسه همینم سیستم هوشمند اکانتینگ پارسآنلاین سر یه حجمهای مشخصی اینترنتتون رو قطع میکنه تا باقیمانده حجمتون رو کنترل کنه.نقل قول: