سلام من با سیم دائمی هم دانلود داشتم ولی برای این که روزه شک دار نگرفته باشم و خیالم راحت باشه با سیم اعتباری این کار رو میکنم شما هم با اعتباری استفاده کنید بهتر هستنقل قول:
Printable View
سلام من با سیم دائمی هم دانلود داشتم ولی برای این که روزه شک دار نگرفته باشم و خیالم راحت باشه با سیم اعتباری این کار رو میکنم شما هم با اعتباری استفاده کنید بهتر هستنقل قول:
بهترین و به صرفه ترین بسته پر حجم همراه اول کدومه؟ مثلا 3 ماهه یا 1 ساله
لیست کامل بسته ها:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب کدومش به صرفه تره؟ طبق تجربه...منظورمهنقل قول:
دوستان شنیده شده تو یه سری مناطق از تهران بصورت ازمایشی 4*4 همراه اول mimo شو
منطقه ما هنوز تغیری نکرده
کسی تونسته تست بگیره؟
واقعاً! این همراه اول هم خوب داره تو دیتا پیشرفت می کنه
نقل قول:
دوستان فکر کنم منم مشکلی قطع شدن LTE رو موقع دانلود شبانه داشته باشم. همه چی عادی و اوکیه و یهویی نت قطع میشه ولی سیگنال LTE هنوز سر جاشه و تا وقتی airplane mode رو روشن خاموش نکنم نت نداره . خیلی رو اعصابه واقعا. اینجوری باشه نمیشه از تنها مزیت حمار اول نسبت به ایرانسل که همون دانلود شبانس استفاده کرد هی خدا :(
فعلا من بیشتر از ایرانسل قبولش دارمنقل قول:
خیلیم سریع داره پوششو داره گسترش میده
:n10:بستر عالی هم داره
کمتر کاربر دیتا داره ولی سرعتشم عالیه
منم از ایرانسل اومدم سمت همراه اول..خیلی بهتر شده نسبت به قبل مخصوصا فورجی.. سرعتش برام تقریبا روی 1 مگابایت ثابته ولی پینگ خوب و قطعیش خیلی کمهه.. مثلا من با ایرانسل میزارم برای دانلود هی قطع میشه باید هی کانکشن قطع وصل کنم ولی همراه قطعی نداره و ثایت دانلود میکنهنقل قول:
این قطعی 4g برا من هم هر از گاهی اتفاق می افته و البته بعضی مواقع حتی با قطع کردن دیتا هم درست نمیشه و باید چند دقیقه ای صبر کنی تا درست بشهنقل قول:
ولی موقعی اینطور میشه که با سرعت کامل شروع به دانلود میکنم وگرنه مشکلی پیش نمیاد. چارش اینه که نوع شبکه رو بیاری رو 3g و بعد یکم استفاده دوباره 4g کنی
سرعتم رو 40 مگابیت فیکس شده و سرعت تک کانکشن هم خوبه و میشه راحت از یوتوب 1080 استریم کرد (شبها 4k هم میشه بعضا دید)
خلاصه با لیمیت 8 مگ قبلی که کلی فرق کرده و با این طرح نامحدود پاییزی هم بنظر پیشرفت خوبی داشته