مگه طرف قول نداده بود که شاه کلید در طویله را دارد پس چرا باز اوضاع اینترنت اینطور شد؟:n09::n02::n08:
Printable View
مگه طرف قول نداده بود که شاه کلید در طویله را دارد پس چرا باز اوضاع اینترنت اینطور شد؟:n09::n02::n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی واسه ما گرون نمیشه؟واسه کسانی که از فردا ثبت نام کنن گرون میشه؟
ضریب 1 به 10 و 1 به 8 یعنی چی؟
اونجور که نوشتند نه گرون نمیشه.زیاد به این ضریبها توجه نکنید ، مگر برای ما که 1 به 10 بود سرعتش واقعی بود؟در اوج ساعت ترافیک من باید با 32 کانکشن حداکثر سرعتم که 62.5 بو رو میگرفتم یعنی سرعت هر کانکشن 2 کیلوبایت !!! یعنی اینترنتم زیر دیال اپ هست.نقل قول:
پسر خیلی باحال بود ، مردم از خنده:n08: :n08::n08:نقل قول:
راستی بچه ها کسایی که مشکل عدم کارکرد قیلترشکنها رو داشتند مشکلشون حل شده یا هنوز پابرجاست ؟
جالبه که قیمت 2 مگ کمتر هم شده:n02:
دوستان قضیه این افزایش قیمت چیه دقیقا؟فقط برای مشترکین جدید که از اول مهر ثبت کنن هست افزایش قیمت و کاهش ضریب؟!البته همونطور که قاقا لی لی :دی گفت مثلا الان 1 به 10 هست سرعت تک کانکشن 5 کیلوبایته!؟!:n21:
بابا همه چیز درست میشه یکم صبر داشته باش چقدر عجله میکنی :n09: هنوز خیلی مونده تا 100 روز بشه!نقل قول:
مگه طرف قول نداده بود که شاه کلید در طویله را دارد پس چرا باز اوضاع اینترنت اینطور شد؟
درست شده فعلا ... ولی یه چیز جالب دیگه نمیدونم شما هم برخورد کردید یا نه بعضی سایتها فیلتر بدون تحریم شکن ارور 404 میدن نه صفحه پیوندها :n13: و البته بعضی سایتهای غیر فیلتر که قبلا بدون تحریم شکن باز نمیشدن اصلا الان درست شدن مثل fibaasia.net ! واقعا خسته نباشید عرض میکنم به برادران!:n08:نقل قول:
راستی بچه ها کسایی که مشکل عدم کارکرد قیلترشکنها رو داشتند مشکلشون حل شده یا هنوز پابرجاست ؟
سرعت ما باز که شخمی شد 2 روز نبودیم:n29:
دوباره چه خبره؟!
سرویس 1 مگ!
دوستان ساعات غیر پیک که سرعت و پینگ عالی میشه برای شما چه وقتی هست؟ اینجا 4 تا 11 صبح!:n29:
برای من که سرعت 3 ماه قبل انتخابات تا الان همین بوده 36 که خوبه اینجا 1 مگ نامحدود 18 هست!!:n21:نقل قول:
slower than 87% IR :n19:
پابرجاست...نقل قول:
تعرفه اینترنت پرسرعت برای مشترکان جدید مخابرات استان تهران، از اول مهرماه افزایش مییابد.
به گزارش ایتنا از فارس، در راستای انجام مصوبه ۱۵۲ سازمان تنظیم مقررات رادیویی کشور از تاریخ اول مهر ماه، تعرفه اینترنت پرسرعت نامحدود برای مشترکان جدید مخابرات استان تهران تغییر مییابد.
با اجرای مصوبه مذکور ضریب اشتراک برای این دسته از مشترکان جدید از «۱ به ۱۰» به «۱ به ۸» افزایش مییابد.
تغییر ضریب اشتراک برای افرادی جدیدی که به از ابتدای مهر ماه مشترک اینترنت ADSL مخابرات میشوند، تاثیر گذار است و در قیمت سرویس مشترکان قدیمی تفاوتی ایجاد نمیکند.
بنابر این از مهر ماه تعرفه جدید خدمات اینترنت پرسرعت (برای مشترکان جدید) مطابق جدول ذیل خواهد بود.
در این جدول تعرفههای فعلی(برای مشترکان قدیمی) و تعرفههای جدید(برای مشترکان جدید) نیز مقایسه شده است. (قیمتها به ریال است.)
میخندی هاااااااا ، مونتظرباش:n02:نقل قول:
واسه کیانوش درست شده ، لااقل یه روزنه ای هست واسه ما هم درست شه.نقل قول:
پابرجاست...
اخه من پراکس رو توی مرورگر ست کرده بودم اینجوری اگه سروور پراکسی به مشکل برمیخورد دانلودم با idm انجام میشد ، ولی سرویسهای جدید مثل وی-پی ان عمل میکنند و ایرانی ها هم که ماشااله سرورهای قیلترشکن هاشون تند تند به مشکل برمیخوره