اون خیر ندیده کسی نیست جز جاستین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به منم رحم نکرد....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون خیر ندیده کسی نیست جز جاستین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به منم رحم نکرد....
اصلا به چشمای جاستین نمیاد همچین آدمی باشه ... به چشای قیچ تو بیشتر میاد چش زده باشی :n08:نقل قول:
نقل قول:خوبه ه این بار نگفتید من چشم زدم!!!نقل قول:
برای شادی روحشون بلند صلوات بفرست:
اسیاتک و های وب:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کل حسین شانس آوردی نیستی ... وگرنه اول kher تورو میگرفتم :n08:نقل قول:
کل حسین جون اون سیبیلات یه دو رکعت نماز مستحبی هم واسه بهبود اینترنت این مهدی بیچاره به اون کمرت بزن ... :n02: مگه اینکه امام رضا کاری بکنه براش...
نقل قول:محتوای مخفی: ارش تو نبین...
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=224ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=221ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=223ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=221ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=225ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=222ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=223ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=227ms TTL=41
Request timed out.
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 535, Received = 456, Lost = 79 (14% los
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 220ms, Maximum = 385ms, Average = 223ms
Control-C
مهدی رفیقت جانستین فکر کنم نت من رو هم چشم زده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از ساعت 7 تا حالا سرعت دانلود از 50 بالا تر نمیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسپید تست هم کلا باز نمیشه که تست بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی به این جاستینت بگو به ما رحم کنه ... ما طاقتش رو نداریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن:مهدی کنسرتش رو کامل دیدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن:از خودش حرکت تازه ای ول نکرده بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای سلامتی مهدی جاستین بلند صلوات بفرست...
مخابرات برای داخلی بهتره چون کمتر روتور مابینش هستنقل قول:
من که نگاه نکردم ...نقل قول:
بچه گی های مهدی ===> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه گی های من ... فقط لطفا ابولفضل بچه گی های منو نبینه ... بد آموزی داره ....=======> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------
کور شه اون چشمای قیچت .... ببین چه بر سره نت من آوردی ....