آقايون يه رفيق من تو تهران منطقه الهيه سرعت دانلودش با 512 ميشه 270
سرعت من تو مازندران با 512 هست حدود 90-100
سرعت شبانه من 30 حدودا سرعت شبانه رفيق 70
من بهش ميگم اين سرعت برا 2 مگه باور نميكنه نظر شما چيه؟
Printable View
آقايون يه رفيق من تو تهران منطقه الهيه سرعت دانلودش با 512 ميشه 270
سرعت من تو مازندران با 512 هست حدود 90-100
سرعت شبانه من 30 حدودا سرعت شبانه رفيق 70
من بهش ميگم اين سرعت برا 2 مگه باور نميكنه نظر شما چيه؟
در ضمن سرعت شبانه من چرا 30؟؟؟ خيلي افتضاحه براي شما دوستان بيشتره؟؟؟؟/
بابا ول کنید این مبین نت رو.
من که سرعت 500 کیلو هم بده نمیگیرم چون پایدار نیست و بعد ممکنه بره رو 10 .
کلا یه شرکت سالم پیدا نمیشه.اون از ایرانسل اونم از رایتل که میخواد 3g بیاره و اینم از مبین نت.
فقط باید منتظر واستیم تا مهلت 2 ساله برای گرفتن مجوز شروع کار سیستم 3g برای ایرانسل و همراه اول تموم شه و این دو وارد این رقابت بشن
سلام دوستان
من یه مودم داخلی وایمکس مبین نت دارم که تازه تمدید کردم اکانتمو اما وقتی مودم رو روشن می کنم 2 تا چراغ سبز چشمک زدن روشن میشن و بعد از چند ثانیه خاموش میشند و مدام این اتفاق تکرار میشه و چراغ ها ثابت نمی مونند. بارها و بارها به مرکز خدمات مبین نت زنگ زدم همش اشغال بود و کسی جواب نمی داد. و حالا اومدم اینجا ببینم شما دوستان عزیز می تونید منو راهنمایی کنید تا ببینم مشکل کجاست و می تونیم حلش کنیم؟
خیلی ممنون می شم کمکم کنید
شاید تنظیمات مودم رو دستکاری یا ریست کرده اید و مودم کانکت نمیشه
دوست عزیز منم دقیقا مشکل شما رو دارم و چندین بار از رفاتک اومدن اما مشکلم حل نشدهنقل قول:
سلام دوستان تصميم داشتم امروز ثبت نام كنم و سفارش بدم قبلش واسه مشاوره بيشتر يه زنگ زدم به اپراتور وصل شد اول اينكه طرف خيلي بي حال و آروم صحبت مي كرد طوري كه واقعا نشنيدم چي مي گفت چند بار هم بهش گفتم يه ذره بلندتر صحبت كنه ! رسيد تا جايي كه بهشون گفتم سرويس 2 مگ مي خوام سرعت دانلود چقدره بعد از كلي محاسبات گفت 500 به بالا ، گفتم والا كاربراي شما چيز ديگه اي مي گن همين يه جمله كافي بود تا آقا بيدار شد و با صداي بلند و نهايت خشم فرياد مي زد آقا قطع كن قطع كن اشتباه گرفتي اشتباه گرفتي برو آقا !!!
همين ديگه دوستان نتيجه ي مشاوره ي دوستانهي ما موقع خريد اين بود ما كه ديگه نخواستيم واقعا متاسفم ....
من بيشتر صفحه هاي قبل اين فروم رو خوندم اين جا دوستان سرعتشون از 30-40 شروع شده تا نهايتا 130 خود شما بگيد واقعا سرويس 2 مگتون بالاي 500 كيلو بايت سرعت دانلود داره ؟
و اما بزرگترين نتيجه ي اخلاقي اين پست : هميشه وقتي با اپراتوري مي خواهيد صحبت كنيد وقتي سيستم كد اپراتور رو قبل وصل شدن ميگه حتما به خاطر بسپاريد ....
سلام ...این 512 منه از ساری....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی سرعت دانلود من به 150 هست...چیکار کنم؟
راستی من نمی تونم میزان مصرف خودم رو ببینم...با هر مرورگری تلاش کردم نشده...چیکار کنم؟
من 2 مگ دارم سرعت روزا 350 و سرعت متوسط شبانه 110
من 1mb با ترافیک 40 گیگ دارم سرعت بیشتر وقتها 20 یا 35 هست بعضی وقتها 7 بعضی وقتها 120 ....شبها 1 شب به بعد اصلا چیزی به اسم اینترنت ندارم....شکنجه دارم...کلا میخوام بر گردم به adsl