دوست عزیز ، هیچ شرکتی بیکار نیست که بخواد بیاد دونه دونه یوزر هاش رو چک کنه که تو نت چیکار می کنن!
Printable View
دوست عزیز ، هیچ شرکتی بیکار نیست که بخواد بیاد دونه دونه یوزر هاش رو چک کنه که تو نت چیکار می کنن!
:16: :39:دمت گم با این اشکال یه دنیا حرف زدینقل قول:
این جمله یعنی چه ؟
مشترک گرامی احتراما به اطلاع می رساند، با توجه به امکان استفاده از ترافیک رایگان شبانه در سرویسهای اکو، خواهشمند است توجه داشته باشید که ترافیک رایگان از تاریخ 1387/6/2 محاسبه شده است.
با سلام
از دوستانی که در حال حاظر مشترک شاتل در منطقه مخابراتی نهری هستند خواهشمند است موارد زیر را بررسی فرمایند :
1 - آیا ping time شما بطور متوسط بالای 300 است ؟ (البته ظهرها بالای 500 و هم اکنون بالای 700 و گاهی هم قطع و گاهی تا 1500 و بالاتر هم میرود)
2 - آیا در طول روز بخصوص ظهر به بعد با قطعی روبرو میشوید و در صورت connect مجدد با error های مختلف 678 و ... مربوط به password و remote computer و ... مواجه میشوید.
3 - وضعیت emule و سرورها چگونه است ؟ برای اینجانب که کلا dead شده اند.
4 - آنقدر منطقی با پشتیبانی صحبت کردم که دیگه موضوع رو مربوط به ویندوز و نصب مجدد مودم اینجانب و از این قضایا نمیبینند و مستقیما میگویند مشکل از جانب ماست صبر کنید تا برطرف شود.میخوام ببینم باید از یه سرویس دهنده دیگه بگیرم یا نه؟
لطفا فقط دوستانی که در حال حاظر در این منطقه و از این isp سرویس دارند محبت فرمایند پاسخ دهند.
1-نه همیشه 104 گاهی هم به 84 هم میرسهنقل قول:
2-نداریم
3-ایییی که گفتی یعنی چه؟؟؟:13:
4- زنگ بزن پشتیبانی واست اعلام خرابی کنند...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته باید پیشکسوتها جواب بدند...ولی فکر کنم یعنی این که ترافیک رایگان شبانه رو از این تاریخ اعمال کردندنقل قول:
سلام به همگی:20: .ما اینقدر گیر دادیم سر این مودم که میترسم شاکی بشین .(خب شاکی نشین راهنمایی کنید دیگه) من تصمیم گرفتم که مودم وایرلسی بگیرم.حالا بین این دو موندم
Asus AM604g ، zyxel p-660HW -T
حالا میخوام ببینم کسی از دوستان مودم وایرلس زاکسل رو داره؟ نظرش رو میخواستم بدونم.
اینم سایت زاکسل.درسته که کمتر توی دهنا افتاده ولی خدایی خیلی گردن کلفته( جایزه هایی که گرفته رو نگاه کنید...)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتویات جعبه هم اینهاست:
خود مودم! + اداپتور + کابل LAN+ کابل تلفن + اسپلیتر پدر مادر دار ( نه مثل مال شاتل بی نام و نشون ) + CD و دفترچه...+ 2 عدد انتن برای وایرلس ( یکی کوچک و یکی بزرگ تر ..به گفته فروشنده مدل کوچک تا 2dbi فرکانس میده و با تعویض اون با مدل بزرگتر به 5dbi تغییر پیدا میکنه قدرت برد بی سیم اش. )
خواهش میکنم یه جواب منطقی بدن اونایی که دارن با این دو برند کار میکنن.
(خواهش میکنم حرفی از سایر مدل ها نزنید ....) بازم ممنونم:11:
ممنون از پاسخت دوست عزیزنقل قول:
1 - راستش تمام آشناهای ما در این منطقه از ping بالای شاتل گله دارند و همه بر این باورند که مثلا برای game مناسب نیست.میشه شما ping 4.2.2.4 را برای مثلا 20 ردیف بگیری و اگر زحمت نمیشه برای اینجانب پیغام خصوصی بزنی.تو این 1 سالی که در این منطقه مشترک شاتل هستم همچین پینگ رویایی ندیدم.شما در منطقه نهری هستید؟
2 - من لااقل در هفته گذشته 2 بار خودم با این قطعی مواجه شدم و هر بار جناب پشتیبانی که دیگه میدونه نمیتونه من رو با چرندیاتی که به سایرین میگه بپیچونه "صادقانه" میفرماید دچار قطعی در منطقه مخابراتی شما هستیم.دیگه به این مورد عادت کردم.شما در منطقه نهری هفته گذشته اصلا قطعی نداشتی؟
3 - بی خیال دوست من
4 - تو رو خدا این رو نگو
تو رو خدا این همه گیر نده .... این سرعت اینترنت بیشتر به سرویس دهنده ربط داره نه به مودم....آخه اسپیلیتر پدر مادر دار میخوای چیکار....؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان سلام .
1- پینگ چیه و به چه دردی میخوره خوبش چیه بدش چیه؟
2-سرویس اکو 128 سرویس شبانه ش تا چند مگ دانلود میشه کرد(ساعت 1 تا 7)
3-الان میگن هزینه نصبش 15000 تومنه . مگه میخوان چه کار کنند؟! اگر به نصب مودم باشه که خودم بلدم نصب و تنظیمش کنم.