اگه گاس هیدینگ زودتر میومد اونوقت منچستر رو فر میداد.:27:نقل قول:
چون واقعا قوی هست این سرمربی....امکانش هست امسال روسیه بیاد واسه اول الی دومی چون جام اروپا رو که دیدید چیکار کرد.....واقعا ترکونده بود.
اگه گاس هیدینگ زودتر میومد اونوقت منچستر رو فر میداد.:27:نقل قول:
چون واقعا قوی هست این سرمربی....امکانش هست امسال روسیه بیاد واسه اول الی دومی چون جام اروپا رو که دیدید چیکار کرد.....واقعا ترکونده بود.
موضوغ بین ونگر و مورینیوهه ! گاس هیدینک لوس بازی در میاره باشگاهی کار نمی کنه !
مورینیو تو مصابحه با SKy گفت احتمال حضورش در اینتر 99.9 درصد است و رفتن به رئال 0.01 درصد!نقل قول:
اه!!! یه حسی بهم میگه آخرشم هیچکدوم از این ستاره ها به رئال نمیان توی این خبرایی که دارید مینویسید این طور به نظر میرسه که هر باشگاهی تمایل شدید به نگه داشتن بازیکن یا سرمربی ستاره خودش هست
بابا آخه به کی بگم من همون رئال کهکشانی قبلیمو میخوام:19:
البته مگه ما خودمون ابنو معرفی نکردیم ؟؟؟ : دینقل قول:
مورینیو تو مصابحه SKy گفت احتمال حضورش در اینتر 99.9 درصد است و رفتن به رئال 0.01 درصد!
حس خوبی ندارم اصلا !!!!!!
منم همین طور ! احساس میکنم فائوبرت فصل بعد ثابت بازی خواهد کرد !نقل قول:
من احساس میکنم فائوبرت هم میفروشن بعد میبنن هیشکی نمیاد مجبور میشن با بهادر عبدی قرار داد ببندن..!
به گزارش RmadridFC: مسئولان رئال مادرید قصد دارند مایکون را به سانتیگو برنابو بیاورند اما آنچلوتی او را در استمفورد بریج می خواهد...
به نوشته روزنامه گاتزتا دلوسپورت مسئولان اینتر قصد دارند مایکون را در لیست فروش خود قرار دهند و این موضوع باعث شده دو تیم چلسی و رئال برای جذب این بازیکن با هم رقابت کنند.مسئولان باشگاه اسپانیایی پیش از این نیز خواهان جذب مایکن بودند و سال گذشته برای جذب این بازیکن به اینتری ها پیشنهاد دادند که سران نراتزوری با این انتقال مخالفت کردند.
اما این بار رئالی ها قصد دارند رقم 25 میلیون یورویی درخواستی اینتر برای فروش این مدافع 27 ساله را بپردازند تا او را به سانتیگو برنابو ببرند.از طرف دیگر مایکن در لیست خرید های تابستانی کارلو آنچلوتی سرمربی فعلی میلان که به احتمال فراوان تابستان هدایت چلسی را بر عهده می گیرد قرار دارد.
مایکن تا به حال هیچ تمایلی نسبت به ترک اینتر از خود نشان نداده و حتی در فوریه گذشته قراردادش را با این تیم تا سال 2013 تمدید کرد.مایکن از ماه مارس تا به حال به دلیل مصدومیت از ناحیه کشاله ران حال برای اینتر به میدان نرفته است.
به گزارش RmadridFC: ستاره پرتغالی باشگاه منچستریونایتد در صحبتهایی از رئال مادرید و بارسلونا می گوید.
کریستیانو رونالدو در صحبتهایی خاطرنشان کرده که رئال مادرید درفصل بعد تیم خارق العاده ای خواهد شد ولی واقعا برایش مهم نیست که دررختکن این تیم چه اتفاقاتی رخ می دهد.این در حالی است که در طول این مدت شایعاتی متعددی در رابطه با پیوستن این ستاره به رئال به گوش می رسید ولی کریس در گفت و گویی با Antena3 این موضوع را مورد بررسی قرار داده است:«مطمئنم که در صورت روی کار آمدن پرس،او تیمی خارق العاده خواهد ساخت و در حال حاضر من در منچسترهستم و برایم مهم نیست که دررئال چه می گذرد. تنها نکته مهم برای من آینده منچستر دررقابتهای فصل بعد است.»
او در ادامه با اشاره به اینکه ترجیح می دهد از شایعات فاصله بگیرد گفت:« در خانه ما روزنامه یافت نمی شود، یعنی ما روزنامه خریداری نمی کنیم ولی در اسپانیا شرایط سخت تر است، چرا که روزنامه ها تماما در مورد این مسائل صحبت می کنند.من ترجیح می دهم تا ازاین امور فاصله گرفته و با آرامش کارم را دنبال کرده و بهترین بازی هایم را به نمایش بگذارم.»
کریس در ادامه در مورد مصاف مهم منچستر یونایتد مقابل بارسلونا در فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا گفت:«من کاملا برروی دیدار فینال تمرکز کرده است و اصلا نگران این نیستم که چه اتفاقاتی برای من ، هم تیمی هایم و مربی تیم رخ خواهد داد و اصلا نگران حال حاضر نیستم. این فینال، فینال رویایی هواداران است، چرا که همیشه دوست داشته اند این دو تیم را در فینال ببینند، دو تیمی که بهترین تیمهای اروپا هستند، نه فقط به این دلیل که در فینال حاضرند، بلکه به خاطر فوتبالی که دررقابتهای این فصل به نمایش گذاشتیم و جوایزی که کسب کرده ایم.بارسلونا تیم فوق العاده ای است که فوتبالی زیبا را به نمایش می گذارد ولی ما باید بدانیم که بارسا فقط مسی نیست و اتوئو که گلهای زیادی به ثمررسانده ، در کنار آنری ،چابی و اینیستا نیز در این تیم هستند و فقط نباید در مورد یک بازیکن خاص صحبت کرد.»