دوستان میشه جواب منو بدین؟نقل قول:
Printable View
دوستان میشه جواب منو بدین؟نقل قول:
نقل قول:
شرمنده ريپلاى اشتباه زدم لطفا حذف بشه
سلامنقل قول:
اگر در مدت مجاز ليسانس يعنى 10 ترم انصراف بديد يكسال وقت داريد دوباره تو يه رشته جديد ثبت نام كنيد ( از تاريخ انصراف به مدت يكسال )
فقط يه شرطى داره : از اين يكسال نبايد قبلا زمان كنكور استفاده كرده باشيد ، يعنى پشت كنور نمونده باشيد
مثلا اگر زمان كنكورتون سال 91 بوده بايد تو همون سال 91 وارد دانشگاه شده باشيد
اگر مدرك كاردانى بگيريد بايد بريد سربازى
ده روز قبل از تاريخ اعزام بايد بريد پليس +10نقل قول:
سلام دوستان من چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
من تقریبا سه ماه پیش از دانشگاه اخراج شدم و چند روز رفتم سوال کردم گفتن پروندت ارسال نشده .
میتونم انصرافی بگیرم؟؟
یا اینکه بهم مدرک معادل میدند الان؟؟
-------------------------------------
رشته ام نرم افزاره کامپیوتره .. بنظرتون چه وقت میتونم امریه فنی حرفه ای رو بگیرم :n15:
تو سایت نظام وظیفه اعلام میکنه؟نقل قول:
دوستان مکان اعزامی های 1/10 مشخص شده؟! کسی رفته پلیس+10؟
تو evazifeh.police.ir ميزنه اما اطلاعات سايت بروز نيست براى همين ممكنه شما اعزام شده باشيد بعد اون ها زحمت بكشن داخل سايت بذارن !!!!!نقل قول:
در مورد درخواست معافيت پزشكى من اينجورى شد ، رفتم بيمارستان ، بعد كميسيون، نتيجه كميسيون هم اومد ، برگه سبز هم اومد اما تو سايت وضعيتم رو هنوز ميزنه مراجعه به بيمارستان ): ):
براى اينكه دردسر نشه به پليس +10 مراجعه كنيد
تو evazifeh.police.ir ميزنه اما اطلاعات سايت بروز نيست براى همين ممكنه شما اعزام شده باشيد بعد اون ها زحمت بكشن داخل سايت بذارننقل قول:
در مورد درخواست معافيت پزشكى من اينجورى شد ، رفتم بيمارستان ، بعد كميسيون، نتيجه كميسيون هم اومد ، برگه سبز هم اومد اما تو سايت وضعيتم رو هنوز ميزنه مراجعه به بيمارستان
براى اينكه دردسر نشه به پليس +10 مراجعه كنيد
Sent from my iPod touch using Tapatalk
دوستان من هنوز دفترچه پست نکردم و این هفته پست میکنم یکی از دوستانم توی پایگاه سپاه کار میکنه یعنی کارمنده اونجا میخام برم اونجا پذیرش بگیرم ( کارت بسیج فعال ندارم ) خودش گفتم اونجا سرباز قبول میکنه گفت آره از خداشونم هست و گفت بعد اینکه دفترچه پست کردی بیا کسی تجربه ای و اطلاعاتی داره در این زمینه که
1)آیا واقعا سرباز میگیرن پایگاه های سپاه ؟؟؟؟؟؟؟
2) ارزش داره برم اونجا ؟؟ با توجه اینکه میگن سپاه به درجه اهمیت نمیده( مدرکم هم لیسانس هست )
کسی اگر اطلاعاتی داره راهنمایی کنه ممنون میشم
نقل قول:
میشه جوابمو بدین؟؟من الان هیچ کجا ینی نمیتونم درس بخونم؟مثل جهاد دانشکاهی یا هر سازمانی:n37::n37:
بله اگر اشنا در سپاه داشته باشید ، پذیرش خواهید شذ. البته نگفتید که مدرک تحصیلی شما چیه چون سرباز صفرها هم شانس افتادن در سپاه را دارند.نقل قول:
شما الان قصد دارید به خدمت بروید پس باید فکر راحتی را از سر خارج کنید ممکنه در شهر خودتان باشید اما در یگان سختی خدمت کنید بطور کلی همه چیز نسبی است و هیچ قانون خاصی نیسیت که یکی که در ارتش خدمت می کنه سختی بیشتری نسبت به سرباز سپاه متحمل میشه.
شما دلیل اخراجتون چی بوده انضباطی بوده یا مشروطی بیش از حد داشته اید ؟ پرونده به کجا باید ارسال میشده که نشده؟ اگر از لحظه اخراج سه سال سپری شده که در غیبت هستید و امریه به شما نمی دهند.نقل قول:
نه مشروطی سه ترم .../ پرونده به نظام وظیفه ارسال نشده هنوز و تو دانشگاهه .../ میشه جایی دیگ برم ثبت نام کنم واسه ادامه تحصیل؟؟
برای ثبت نام نیاز به مدارک تحصیلی قبلی دارید اگر دانشگاه قبلی مدرک معادل بدهد یا اینکه مدارک دبیرستان و دیپلم و پیش دانشگاهی ، در هر صورت داشگاه جدید هم قبل از ان با نظام وظیفه چک می کند و چون از سه سال قبل برای شما معافیت تحصیلی صادر نشده است پس نمی توانید ثبت نام کنید تا ابتدا تکلیف خدمت مشخص شود.نقل قول:
اهان حتی اگه مدرک معادل هم بدند کاری نمیشه کرد؟؟نقل قول:
ممنون ازتون یه سوال دیگم داشتم من رفتم سپاه گفتند پروندمو 10/19 ببرم براشون ایا این تاریخ .. ینی پروندمو ارسال میکنن یا باید تا اون تاریخ ارسالش کنم ..
سوال دومم هم اینه من رشته ام نرم افزاره فقط فنی حرفه ای میتونم امریه بگیرم ( با توجه به این که معاف از رزم هستم) :n29::n29:
خیر. نمی دونم سپاه دقیقا چی بهتون گفته لازم نیست شما پرونده ای برای سپاه ببرید شما دفترچه را پست می کنید برگه اعزام یا تایید ثبت نام اولیه را یرای انها می برید و انها اگر بخواهند شما را پذیرش می کنند.یکی از شروط امریه نداشتن غیبت است البته در کنار پارتی حتما مدرک تحصیلی مهم است باید بینید که آیا سازمانی وحود دارد که با دیپلم یا فوق دیپلم امریه بدهد یا خیر البته این موضوع را مد نظر داشته باشید که تعداد امریه ها همیشه محدود بوده و مراجعه کننده و در خواست دهنده هم همیشه زیاد است.نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما برگه سبز واستون پست شد یا خودتون از پلیس 10 گرفتید بعدش بعد از کمیسیون آیا دوباره به پلیس 10 برای اعزام مراجعه کردید یا اینکه خود بخود اعزام زدند؟
[QUOTE=mani6606;8906659]بله اگر اشنا در سپاه داشته باشید ، پذیرش خواهید شذ. البته نگفتید که مدرک تحصیلی شما چیه چون سرباز صفرها هم شانس افتادن در سپاه را دارند.
شما الان قصد دارید به خدمت بروید پس باید فکر راحتی را از سر خارج کنید ممکنه در شهر خودتان باشید اما در یگان سختی خدمت کنید بطور کلی همه چیز نسبی است و هیچ قانون خاصی نیسیت که یکی که در ارتش خدمت می کنه سختی بیشتری نسبت به سرباز سپاه متحمل میشه.
دوست عزیز من نوشتم مدرکم لیسانس هست
و گفتم آشنا در سپاه ندارم فقط یکی از دوستانم توی قرارگاه سپاه کارمند هست و من میخام برم قرارگاه سپاه که نزدیک محلمونه و اونجا ببینم سرباز میخان و برای اونا بعد از آموزشی خدمت کنم
توی اموزشی چند وقت یبار مرخصی میدن؟:n09:
شاید چند روز اول برای اندازه کردن لباسها و در وسط های اموزشی یک میان دوره هم بدهند در انتهای اموزشی هم مرخصی خواهید داشت تا خودتان را به یگان جدید معرفی کنید.نقل قول:
خودم از پليس +10 گرفتم ، پست نميشهنقل قول:
خود نظام وظيفه بعد از مشخص شدن نتيجه كميسيون ميفرستن به پليس +10 ، حدودا هفت تا ده روز بعدش
سلام دوستان من 1/10 اعزاممه یک بار هم تمدید کردم و الان یه کارب برام پیش اومده میتونم دوباره تمدید کنم؟!
خیلی شانسیه که موافقت کنن و کم پیش میاد موافقت شه ولی اگه بار اول از طریق پلیس 10 تمدید کردی بار دوم از طریق سایت درخواست تمدید بده مورد داشتیم موافقت شدهنقل قول:
نقل قول:
موافقت شد..
کجای سایت زده برای تمدید من ندیدم؟!نقل قول:
سلام دوستات
چندتا سوال داشتم
اول اینکه داشتن کارت سبز (دوره 45 روزه)برای آموزشی ناجا تاثیری دارید یا نه؟
دوم اینکه اگر حین خدمت استراحت پزشکی برای عمل جراحی بگیرم،این مدت زمام جز زمان خدمتم محاسبه می شود؟
با تشکر
خیر کارت سبز دیگه حتی در آموزشی سپاه هم تاثیری نداره.نقل قول:
استراحت پزشکی تا 60 روز جزو خدمت هست ( اگه جدیدا کمترش نکرده باشن ) اگه بیشتر نیاز باشه هم استراحت میدن ولی بیشتر از 60 روز هرچقدر بشه براتون خلع حساب میشه و به زمان خدمت اضافه میشه.
حتی دوره 45 روزه هم تاثیری ندارد؟نقل قول:
دوره ی من 45 روزه بود
نه تاثیری نداره، فقط همون کسریش رو میشه استفاده کرد.نقل قول:
چی 60روز؟ من که همش پیگیرم همه میگن 30روزنقل قول:
تاحالا 20تاشو ترکوندم
منبعی هست که میگی 60روز؟
سرپروژه ای میخوام 1ماه استل استفاده کنم دستم بستس سر همین خلع:n27:
30 روز هست ، من 45 روز استفاده کردم میخواستن خلع بزنن که نزدننقل قول:
دنبال منبع برای اینجور چیزا نباش، اگه 30 روز میگن پس همون 30 روزه کاری نمیتونی بکنی. ولی تو آئین نامه اومده ماهی 2.5 روز میشه استراحت پزشکی گرفت. یعنی اگه 19 ماه در یگان باشی ضربدر 2.5 کنی میشه 47 روز قانونا باید بدن.نقل قول:
ولی مثلا اگه اوایل خدمتت باشه خب نمیتونی بگیری. بخان قوانین رو به سرباز جماعت بگن همه توش کن حرفه ای هستن! اگه یگان شما گفته 30 روز کاریش نمی تونی بکنی.
.......... پاک بشه
سلام .
اگر کسی ازدواج سوری کنه صرفا برای اینکه سربازی تو شهر خودش بیفته و خلاصه از مزایاش استفاده کنه، نظام وظیفه قانون و بررسی خاصی نداره که بخواد جلوی اینکارو بگیره ؟ مثلا بگه باید از تاریخ ازدواج فلان مدت گذشته باشه ، یا مثلا اختلاف سنی زن و شوهر از فلان قدر بیشتر نباشه که طرف نره یه پیرزنی رو بگیره فقط برا همین کار :n02: ،در ضمن اگه سربازی در حین خدمت طلاق بگیره، تغییری تو محل خدمت و مرخصی ها و ... براش پیش میاد؟ خنده دار ممکنه باشه ولی جدی پرسیدم ، لطفا راهنمایی کنید
راستی یه سوال دیگه ، برگه آماده به خدمت میاد در خونه ، یا همونجا تو پلیس به اضافه ده میدن دست خود آدم؟ در کل از زمان پر کردن دفترچه تا حاضر شدن در محل آموزشی ، نامه ای چیزی میفرستن در خونه ؟ یا خودت حضورا باس بری همه اطلاعات رو بگیری ؟ شما فرض رو بر این بذارید که کسی تو خونه نباس از خدمت رفتن بویی ببره :n02:
سلام من پدرم 19 ماه سابقه جبهه داره و
یه 4 ماه سابقه بسیج داره که توی جبهه بوده آیا این سابقه بسیج هم حساب میشه جزء سابقه جبهه پدر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( 19+4 = 23 ماه )
این هفته که میخام دفترچه پست کنم باید این مدارک رو تحولیشون بدم ؟ یا بعد آموزشی ؟
انها كارى به تاريخ ازدواج يا اختلاف سنى ندارند تنها مدرك باشه كه شما ازدواج كرديد كافى است . برگه هم پست مى شود و هم مي تواند حضورى از پليس +١٠ بگيريدنقل قول:
اموزشي كه بايد برويد اين فقط براى كسرى خدمت است . پدرتون مدركي دانرند كه ٤ ماه در جبهه بودندنقل قول:
سرباز متاهل دوره آموزشی رو هم توی شهر محل سکونت همسر میگذرونه؟
سلام به دوستان یه سوال دارم برگه اعزام به خدمت رو باس از پلیس +۱۰ گرفت یا مٹ قدیما میاد در خونه؟ چون شنیدم جدیدا دیگه پست نمیشه و باید از پلیس +۱۰ گرفت.
بله یک برگه داره که مهر و امضا خورده و نوشته شده 4 ماه و 13 روز در جبهه بودهنقل قول:
شما پس از اعزام به خدمت از یگانی که هستید برای کسری خدمت اقدام می کنید نیروی انسانی پادگانی که خواهید بود نامه ای به یگان دوران جنگ مه پدرتان حضور داشته می زنند و پس از تایید انها ، شما با مراجعه به نظام وظیفه ان را ثبت می کنید و سپس نظام وظیفه به یگان خدمتی شما اعلام خواهد کرد و کسری شما ثبت می شودنقل قول: