دوست عزیز برای سرویس های آرت یه نرم افزار نوشتن که لحظه ای مانیتور میکنه و مشترک هارو دسته بندی میکنه . مثلا شما اگه یه روز 5 گیگ دانلود کردی . 2-3 روز نباید دانلود کنی ! چند روز پشت سر هم نباید دانلود کنی :46:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز برای سرویس های آرت یه نرم افزار نوشتن که لحظه ای مانیتور میکنه و مشترک هارو دسته بندی میکنه . مثلا شما اگه یه روز 5 گیگ دانلود کردی . 2-3 روز نباید دانلود کنی ! چند روز پشت سر هم نباید دانلود کنی :46:نقل قول:
نقل قول:
سلام .
منظور از مدیرت دانلود مثلا چقدر در طول یک ماه هستش؟
من می خوام بدونم در مجموع تا چقدر در ماه دانلود کنیم محدودمون نمی کنن؟
ممنون
سلام
یعنی اینکه هر شب دانلود داری هر شب 1 گیگ یا زیر 1 گیگ دانلود کن اگر بیشتر شد، ی چند شب دانلود نکن
توی روز هم که اصلا مشکلی نداره آزادی :31:
---------- Post added at 08:44 AM ---------- Previous post was at 08:40 AM ----------
نقل قول:
جدی میگی ؟؟؟؟ از کجا می دونی کلک :46:گیگ تولد و هر گیگی که غیر خرید خودت هست به دوره بعد میره ؟
نقل قول:
سلام .
ممنون
نقل قول:
سقف دانلود 512 نامحدود در ماه چقدره ؟!
هیچ حساب و کتابی نداره یه جور دامه تا به داخلش نیفتی نمیفهمی چطورهنقل قول:
سلام .
ممنون
حتی ریسکش هم نکن چون اگه محدود شدی دیگه بیرون اومدنت از محدودیت با خداست به هرکی هم زنگ بزنی سودی نداره اگه دلشون بخواد بعد چند روز ازادت میکنن اگه هم نخوان مثل من و خیلی ها چند هفته ممکنه محدود بمونی تا اشتراکت تموم بشهنقل قول:
میترسم بذارم دانلود یحو بریم تو لیست سیاه !
ای بابا اینکه نشد اینترنت اینکه همش ریسکه بنده ی خدا اگه یه لحظه اشتباه کنه اینترنتش به باد میرهنقل قول:
مثلا شما اگه یه روز 5 گیگ دانلود کردی . 2-3 روز نباید دانلود کنی ! چند روز پشت سر هم نباید دانلود کنی
دوستان یه خطایی که هفته پیش پسر عمم انجام داد رو بهتون میگم تا شاتل سر شما رو کلاه نذاره
واقعا گندش رو در اورده از حدود چند هفته پیش مدام شروع کردن به تماس گرفتن که اشتراک در حال تمام شدنه و هزینه دوره قبل رو پرداخت نکردید ( اگه توجه کنید داخل سایت هم اخرین پیش فاکتور رو همیشه نشون میده و همیشه بدهکار هستید با اینکه اون رو پرداخت هم کرده اید ) بنده خدا هرچی گفت که من پرداخت کردم این یارو تو سرش نرفت بالاخره چند روز پیش رفت پول رو واریز کرد حالا اومده میبینه اینترنتش مجددا وصل شده وقتی تماس گرفت با شرکت بهش گفتن شما هزینه سه ماه اشتراک جدید رو واریز کردین
قرار بود اونم بیاد پیام آوران با این ترفند مزخرف شاتل اشتباها سه ماه دیگه تو پاچش کردن بعد هم که مراجعه کرده منکر حرفشون شدن و هزینه رو هم پس ندادن
تا جایی که جون دارن خودشون رو دارن به گند میکشن از نظرسنجی هم که قرار دادم کاملا معلومه ساتل به چه سمتی داره میره
من خودم طبق سابقه ای که از ایرانسل دارم احتمالا سیستم شاتل هم اینگونه باید باشه ... تو ایرانسل هم هی گفتن دانلود نکنین میرین تو لیست سیاه ! هی مواظب باشید این کار رو نکنید اونو نکنید !! آخرش معلوم شد برای سرویس 1 مگ تا سقف 600 گیگ در ماه امکان دانلود داری و عمرا کسی به این حد بتونه دانلود کنه و درواقع هیچ کس تو لیست سیاه نمیره و فقط برای ترسوندن کاربرا بود ! :31:
الان هم شاتل به همین طریق باید باشه ولی یه تفاوت داره اینه که تو شاتل بخاطر آزاد بودن پهنای باند چون سرعتت بالا تر میره در نتیجه زودتر به سقف دانلود می رسی ! یعنی الان که من 512 نامحدود دارم مثلا باید حداکثر در یک ماه 90 گیگ دانلود داشته باشم ولی حالا که سرعتم بجای 512 داره بهم 2 مگ میده ! خوب خیلی زودتر به سقف دانلود میرسم و میرم تو لیست سیاه !
اینم بگم که من قبل از art 512 از شاتل 256 art گرفته بودم تو یک ماه 51 گیگ دانلود داشتم و نه تو لیست سیاه رفتم یا بهم اخطاری دادن ! احتمالا به نمایندگی و شهری که شما ازش سرویس رو میگیری هم ربط داره و بستگی داره اونا چقدر بهت حال بدن واگرنه 90% این داستانا و سقف دانلود و لیست سیاه و ... فقط برای ترسوندن از مصرف زیاد کاربرا هستش .
دوست عزیزدر صورتی که اطلاعات جامع ندارید لطفا اشتباهی راهنمایی نفرمایید کاربرایی که خبر ندارند چه خبرهبا حرفاتون گمراه میشنو میان شاتل میگیرن و پشیمون میشن.نقل قول:
صحبت های شما اصلا صحیح نیست . اگه یه ده صفحه از همین تاپیک رو مطالعه کنید خودتون به اشتباهتون پی میبرید.
اینجا افراد زیادی هستن (و از جمله خود من) که دارن با این مشکل دست و پنجه نرم میکنن
همه چیز هم اثبات شده و از طرف خود شاتل هم تایید شده (بصورت غیر رسمی )
نتایج نظر سنجی بالای تاپیک هم بخوبی همه چیز رو نشون میده.
موفق باشید
بله شرایط برای شهرهای مختلف فرق داره یکی یک هفته محدود میشه یکی یک ماه یکی 50 گیگ دانلود میکنه محدود میشه یکی 5 گیگ یکی هم یک گیگ و ابدا چیزی برای ترسوندن نیست وگرنه شرکت جلوتر اعلام میکرد نه اینکه مخفیانه سیاستش رو اجرا کنهنقل قول:
اینم بگم که من قبل از art 512 از شاتل 256 art گرفته بودم تو یک ماه 51 گیگ دانلود داشتم و نه تو لیست سیاه رفتم یا بهم اخطاری دادن ! احتمالا به نمایندگی و شهری که شما ازش سرویس رو میگیری هم ربط داره و بستگی داره اونا چقدر بهت حال بدن واگرنه 90% این داستانا و سقف دانلود و لیست سیاه و ... فقط برای ترسوندن از مصرف زیاد کاربرا هستش .
اخوی من تجربه خودم رو گفتم ... در مورد ایرانسل بنده با 1 مگ نامحدود تو یک ماه 350 گیگ دانلود داشتم و هیچ اتفاقی هم نه افتاد و چند ماه بالای 300 گیگ دانلود داشتم .نقل قول:
در مورد شاتل هم راهنمایی نکردم که دوستان دچار تردید در شرایط افتضاحش بشند ...فقط گفتم ممکنه مثل ایرانسل بخوان یه چیزی دربیارن که جلوی استفاده زیاد کاربرا رو بگیرند . با توجه به اینکه نظرات و شرایط هر کاربر با هم متفاوته پس 100% به همون وضعیت نمایندگی شهرش برمیگرده و از یک قانون ثابت پیروی نمی کنند . بقول دوستمون یکی 5 گیگ دانلود میکنه میره تو محدودیدت یکی هم مثل من تو یک ماه 50 - 60 گیگ دانلود میکنه هیچ اتفاقی نمی افته !!!
البته اینم میتونه یکی از سیاست های خود شاتل باشه که اخرش هیچ کس نفهمه چی به چیه و کی درست میگه کی غلط !! :31:
اردیبهشت گذشته برای اولین بار من محدود شدم برخلاف الان که راحت میگن شر شدین اونوقت زیر بار نرفت وگفت اشکال از مودم است ۲ روز از کار زندگیم افتادم همجا گفتن سالمه.۵ هفته بعد درست شد.دانلود رو به شبی ۲۵۰ مگ کاهش دادم ((قبلا شبی ۵۰۰ مگ )) ابان ماه دوباره محدود شدم این بار ۵ ماه طول کشید ۱۰۰۰ بار زنگ دم و چتیدم هر بار گفتن چند هفته دیگه هم صبر کنید.. در یک مهمانی با کسی اشنا شدم که برای بخش پشتیبانی کار می کرد اون گفت شاتل به ساعات انلاین بودن حساس است. پس ۱ ماه ساعت ۱۱ شب مودم خاموش شد اما هنوز محدود.. ۲ روز مانده به پایان قرار داد به نمایندگی رفتم درخواست فسخ گفت ۵۰ نفر بیشتر تو ۲ ماه گذشته انصراف دادن (طرف دوستم است ) شب از شاتل زنگ زدن گفتن چیه مشکل گفتم از ۱ سال ۶ ماه و ۲ هفته محدودیت.دروغ های مودبانه پشتیبانی توهین به شعور مشتری . گفتم فقط در صورتی حاضر به تمدید هستم که تعهد کتبی بدهید که دیگر محدود نمی کنید که نداد .گفت این محدودیت ها تقصیر فنی مخابرات بوده و ما بی تقصیریم... احساس کردم توهین شاتل و ..... فرض کردن مشتری (( به صورت خیلی مودبانه )) حتی با یوزر چند ساله ای مثل من پایانی ندارد.
الان شرکت دیگری هستم با سرویس ۲ مگ سرعت شبانه ام ۲۸ کیلو بایت است از همان شب اول اینطور بوده. پشتیبانی بسیار بد دهنی دارد حداقل شاتل مودب بود.چند بار تماس گرفتم گفتم سرعت واقعی ۲ مگ 254 است نه ۲۸ بسیار بی ادبانه برخورد شد همینه که است تموم شد تمدید نکن!!!
منبع ؟؟نقل قول:
نقل قول:
12 اردیبهشت به بعد قابلیت اجرا میشه در شاتل که گیگ های که خریداری شده یا به عنوان هدیه داده شده قابل انتقال به دوره بعد می شوند و فقط ترافیکی که داخل قرار داد هست سوخت می شود
به عنوان مثال
بنده یک سرویس eco 128 یک ماه دارم با 3 گیگ دانلود 1 گیگ هم خودم خریداری می کنم 1 ماه میگذره و قرار داده من تمام می شه اگر 3 گیگ قرار داد تمام نشده باشه سوخت میشه اما 1 گیگی که خریداری کردم به ماه قبل منتقل میشود
سلامنقل قول:
این موضوع انتقال ترافیک مازاد که شاتل قبلا اجرا نمیکرد جزء یکی از نقصهای اساسی شاتل بود:13:
بعضی از دوستان گفتند که قرار اجرایی بشه... من هم پیگیری کردم ظاهرا یکی دو روزه که اجرا میشه
"برای اطمینان از پشتیبانی سوال کنید که طرحشون منطقه ای نباشه و شامل شما هم بشه"
یعنی: هر میزان ترافیکی که بیشتر از خود سرویستون باشه (هدیه تولد و خرید ترافیک ) در صورت مصرف نشدن به دور بعد منتقل میشه
((((تنها نکته ی تاریکش اینه که ممکنه با این روش مشترک رو ترغیب به خرید ترافیک کنند و از دانلود رایگان شبانه محروم.... امیدوارم اینطوری نباشه:20:))))
دوستان من حدود 1ساله با سرویس ART1 سرعت دانلودم حدود 90کیلوبایت بود و همیشه روزی کمتر از 500 مگابایت دانلود می کردم و می کنم. اما چند روزه سرعتم اومده روی 30. کسی می دونه دلیلش چیه؟
خوشم میاد این شاتلی ها پیگیر هستند دیدید بچه ها اگر بجای دعوا و فحش و بد و بیراه حرفامون و به گوششون برسونیم خدایی اینا پیگیری می کنن اگر یادتون باشه این مسئله رو چند بار اینجا مطرح کردیم اونا هم پیگیر شدن پس ایول من نگران خرید ترافیک مازادم نباشه :8:می تونم تو این طرح های 5 گیگ بخر 5گیگ ببر شرکت کنم :5:نقل قول:
سلام
منبع که خود شاتل هست نگران نباش :27:
اما دوستان تا اعلام رسمی این خبر توسط خود سایت شاتل یا از طریق ایمیل دست به کاری از قبیل خرید ترافیک نزنید ممکن هست که ترافیک های که الان میخری این قابلیت رو نداشته باشن
در مورد نرم افزار پرو .... باید عرض کنم چون شاتل بیشترین پورت فعال رو در کشور دارد هر تستی که برای زیر ساخت کشور می خواهند انجام بدند روی شاتل تست میکنن چرا ؟؟ به دلیل اینکه شاتل پشتیبانی قوی داره میخوان بازخوردش رو نگاه کنن مشکلاتی که ایجاد میشه رو مشترک ها بگن تا اونها براش فکری بکنن
..............
سلام
برای من ساکس و پروکس فایر از کار افتاده !!
برو بچ چیز دیگه ای سراغ ندارن که بشه باهاش متصل شد ؟
این وضعیت تا کی ادامه داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشترک گرامی (******):
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم، بنابر سیاست های تشویقی شرکت شاتل و از آن جایی که فراهم آوردن رضایت مشتریان یکی از اصول اساسی فعالیت های شاتل محسوب می شود، از تاریخ 12 اردیبهشت ما 1391، ترافیک های مازاد افزوده شده به سرویس از محل خرید ترافیک اضافه، هدیه و ...، برای تمام سرویس های خانواده اکو (ECO) در صورت تمدید دوره به دوره جدید منتقل خواهد شد.
لازم به توضیح است این امکان شامل ترافیک پایه سرویس نخواهد بود و انتقال ترافیک پایه سرویس هر دوره به دوره بعد امکان پذیر نیست.
امید است این امکان بتواند خشنودی و رضایت شما مشترک گرامی را بیش از پیش فراهم سازد.
با آرزوی موفقیت و شادمانی برای شما
گروه شرکت های شاتل
با سلام خدمت همه دوستان و اونایی که از افت سرعت شبانه شاکی هستن و مثل من تا الان نمیدونستن که نحوه share شدن چطوری بوده و فکر میکردن که همیشه 1 به 8 هستش باید بگم که من دیشب حدود ساعت های 01:06 دقیقه از طریق چت انلاین شاتل با یکی از اپراتور های اونجh صحبت کوتاهی داشتم و فهمیدم که واقعا اون قرار دادی که ما امضا میکنم هیچ توضیحی در مورد شیرینگی که از طرف سازمان تنظیم مقررات رادیویی به شرک ها ابلاغ میکنن رو توش نداره پس هیچ کاری از دستتون بر نمیاد و سرعت شما دوبار تقسیم میشه نه یه بار متن گفتوگو رو ذخیره کردم و اینجا میذارم تا شما هم مطلع باشید که قضیه از چه قراره اگه از دوستان کسی اطلاعات بهتری کسب کرد بقیه رو در جریان بذاره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لول بخشید اما حرفتون خیلی خنده داره!نقل قول:
اولا مگه شاتل سرور تسته؟؟ دوما مگه کاربرا موش آزمایشگاهین؟؟ سوما اگه شاتل اینقدر عرضه نداره که نزاره همچین تست هایی روش انجام بشه، همون بهتر که تو نظرسنجی کیفیت سرویس رو بزنیم افتضاح. ماهی 43 تومن پول سرویس میدیم که رومون تست بشه؟
با فرض اینکه شاتل بیشترین کاربر رو داره و تست ها رو روی شاتل انجام میدن ( و روی پورت های خود مخابرات انجام نمیدن)، چه ربطی به این حرفتون داره که شاتل پشتیبانی قوی داره؟ قوی بودن پشتیبانی چه ربطی به تست مشکلات داره. پشتیبانی که نمیدونه VPN چیه، کجاش قویه؟ بهم میگه وقتی از VPN استفاده می کنید، دیگه از سرویس شاتل استفاده نمی کنید!!!
واقعا دلیل دفاعتون رو نمی فهمم. یعنی واقعا شما الان از سرویس راضی هستین؟ اینکه ساکس ندارین، شبها پیج باز نمیشه چه برسه به دانلود!
بالاخره نتيجه چي شده؟؟
بهترین سرویس دهنده adsl در کرج کدوم شرکته؟؟
خواهشا کمک کنيد
نقل قول:
بسیار کار خوبی کردید. منم چندین سرویس که از شاتل داشتیم رو عوض کردم. حالا ببینم کی میخواد بیاد به من اخطار بده که چرا از شاتل رفتم!!! :5:
شاتل خیلی پیگیر است !!!!:2:نقل قول:
شاتل خیلی خوبه!!!!!!:2:
ای شاتل ، ای شفتالو ، ای آلبالــو ....
امروز شاتل پیامک داده است ، که یکسال سرویس رایگان با خرید اینترنت پر سرعت شاتل :41:
عزیزمن بجای این طرحها شبانه رایگان را درست میکردی تا خطم را جمع آوری نمی کردم.
جالبه که شاتل هنوز برای من هر ماه فاکتــور می زند ، ولی من چون خطم را خودم جمع آوری کردم اصلاً تحویلشون نمی گیرم :27: :27:، دلم براشون می سوزد ، خیلـــــــــــــــــــی:21: :21:
آرت 4
واقعا شورش درآوردن . دو ماه 55000 تومان دادم . حرومشون باشه
حداکثر باید 1 به 8 share کنه . دو ماه من 1 به 10 share کرده
باید انداره پولی که میگیره سرویس بده . داره بیشتر از تعرفه دولتی میگیره ولی تفاوتی تو شیر با سرویس دولتی نداره ( تازه شب ها از سرویس دولتی جلو میزنه تو share ) این عملا دزدیه
فرضا سرویس 256 مخابرات شیر میکنه 1 به 10 . روز و شب سرعت دان بین 22 تا 25 هست
مخابرات 12500 بابت این سرویس میگیره . نه که بیایم 55000 ت بدیم روز 32 و شب 10- 12
به خاطر نهایت 7 کیلوبات سرعت بالاتر تو روز 32500 تومان بیشتر میدم نسبت به 256 مخابرات! از اون ورم شب ها سرعت 20 کیلوبایت کمتره . که یعنی شیر 1 به 30 . شاهکاره
من فاکتورم مهلت پرداختش 9 ام بود ندادم . الان چند روزه منتظرم زنگ بزنن نمی زنن . می خوام خودشون زنگ بزنن بعد اونموقع اعلام کنسلی کنم ضایع شن . دوستان کسی نمویدونه کی صبرشون تموم میشه زنگ میزنن ؟
الان 3-4 روزه از مهلت پرداختش گذشته
می تونم میزان حجم دانلودی 2 ماه اخیرتون رو بدونم؟نقل قول:
من هم این ماه سرویسم 18 تموم میشه و از شاتل میرم مسخره شدیم الان با 512 بزور یک صفحه رو باز میکنم :41: چه رسد به دانلود :2: ایمیل فرستادم برام نوشتند برای اینکه حق مشتریهای دیگه ضایه نشه سرویس شما سرعت کم میشه حالا ما چند شب حدود یک گیگ دانلود کردیم کل اینترنت خوابید :18:
بادرودمشترک گرامی جناب :40:بیگمان اطلاع دارید كه خدمات دسترسی به اینترنت ADSL، به صورت Share یا به اشتراكگذاری شده به مشترکین ارایه میشود. حال آن كه شركت شاتل از رویهها و عرف معمول شركتهای اینترنتی مشابه تبعیت نمیكند و برای افزایش خوشنودی و رضایت مندی مشترکین ، ضریب اشتراك گذاری را تا حد بسیار قابل توجهی كاهش داده است وحتی در بیشتر مواقع سرویس را به صورت اختصاصی ارائه می نماید.گفتنی است در چنین شرایطی اگر گروهی از مشترکین قصد داشته باشند به صورت متوالی اقدام به دریافت فایلهای حجیم نمایند، بصورتی که باعث اختلال در پهنای باند مرکز گردد به ناچار مجبور هستیم در ساعات رایگان (1 الی 8) برای حفظ حقوق کاربرانی که مصرف خود را مدیریت می نمایند، سرویس این عزیزان را با یکدیگر به اشتراک قرار دهیم (طبق قانون به اشتراک گذاری)با توجه به توضیحات ذکر شده افت سرعت در ساعات ترافیک رایگان (1الی 8) اجتناب ناپذیر است.در حال حاضر گروه شركتهای شاتلاقدام به راه اندازی سیستمی جدید ,جهت رفع مشکلات اتصال به اینترنت نموده است .با استفاده از این برنامه شما می توانید به راحتی و بدون نیاز به تماس باپشتیبانی فنی شرکت شاتل دلایل عدم برقراری ارتباط با اینترنت را بر روی سرویس خود یافته و سپس با توجه به راهنمای ساده این نرم افزار مشکلات موجود را به راحتی برطرف نمایید.لذا خواهشمندیم وارد آدرس " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " شده و لینک "سیستم هوشمند پشتیبانی شاتل" را دانلود بفرمایید.شما می توانید در صورت وجود مشکل با یکی از 5 روش زیر با ما در ارتباط باشید :
1. در سایت " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " در قسمت " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " با کارشناسان پشتیبانی فنی چت فرموده و سوالات و مشکلات خود را مطرح بفرمایید.
2. در سایت " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " بعد از Login کردن در قسمت "گزارش مشکلات" مورد خود را توضیح دهید ، در کوتاه ترین زمان ممکن کارشناسان ما پاسخگوی شما خواهند بود.
3. به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل ارسال کنید (با ذکر مشکل ، مشخصات و شناسه کاربری خود) تا در کمترین زمان ممکن همکاران ما پاسخ گوی شما باشند.
4. با مراجعه به " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " و مطالعه داکیومنت های قرار داده شده در این قسمت مشکلات خود را بدون نیاز به تماس تلفنی حل بفرمایید.
5. با دانلود برنامه " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " بدون نیاز به تماس تلفنی و در کوتاه ترین زمان ممکن مشکلات سرویس اینترنت خود را برطرف بفرمایید.
من که چیزی سرم نشد :41:
دوستان برای سرویس اکو . اگه دوره رو تمدید کردم بعد 1 گیگ خریدم با 3 گیگ خودم میشه 4 گیگ دیگه . بعد اگه اون دوره 3 گیگ مصرف کنم اون 1 گیگ میره برای دوره بعدی . بعد دوره بعدی دوباره میشه 4 گیگ . اگه بازم 3 گیگ مصرف کنم اون 1 گیگ دوباره میره برای دوره بعد ؟! :31: :11:
اتفاقا من همین الان همین سوالو از پشتیبانی پرسیدم،گفت ترافیک باقی مونده به جز ترافیک پایه به صورت زنجیره ای به دوره های بعد منتقل میشه!نقل قول:
داداش ممنون لطف کردی . اینطوری عالی میشه . یهو میبینی یه دوره حجم سرویسی که داری شده 25 گیگ :31: حتما سرویس اکو میگیرم :46::11:نقل قول:
نقل قول:
خدمت شما بگم که من سرویس 2 مگ اکو دارم سرعت دانلود من اینطوری محاسبه میشه اونجور که اپراتور از طریق چت انلاین بهم گفته
2048/8=256
توی ساعت رایگان یه بار دیگه هم تقسیم سرعت میشم ولی نه سرعتی که گرفتم(2 مگ)سرعتی که از تقسیم بین هشت نفر انجام شده و اینبار نه بین هشت نفر بلکه بین 10 نفر تقسیم میشه که با این حساب
256/10=25.6
یعنی توی ساعت رایگان یه سرویس 2 مگ بین 80 نفر تقسیم میشه که واقعا هم همینطور بود سرعت من با توجه به نویز و ... حدود 18 بود و دیدم که داره راس میگه مت گفتوگو رو هم توی صفحه قبل اپلود کردم باور نداری برو دانلود کن ببین
فردا میرم شاتل و نسبت تقسیم سرعتی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی بهشون داده رو ازشون میخوام واگه فقط تقسیم بین هشت نفر باشه این متن رو میکنم تو حلقومشون و پدرشون رو درمیارم
سلام
دوستان من یه سوالی داشتم
ترافیک اضافی که از 12 اردیبهشت به بعد خریداری بشه به دوره بعدی منتقل میشه؟ یا اینکه دوره هایی که بعد از این تاریخ شروع بشن ترافیکهای مونده از دوره قبل منتقل میشه؟
من الان دوره 6 ماهم حدود 10 روز دیگه تموم میشه و 6 گیگ ترافیکم مونده . این منتقل میهش یا نه؟؟
دوستان بالاخره مشکل ساکس در شاتل حل شد یا نه
بله دوست عزیز تو ایمیل هم نوشته بود از امروز یعنی روزی که ایمیل زدند :20:نقل قول:
خودمونیم ها اینطوری خوشبحال سرویس های اکو میشه بخصوص اونایی که تلویزیون ال جی خریدن هم به تلویزیون رسیدن هم اینترنت با انتقال ترافیک که دیگه نگو ....
ولی باید یه فکری هم برای اونایی که آرت دارن بکنیم گناه دارن آخه پسر عموی من داره از حسودی سکته میکنه :31: اون آرت داره
من یه نکته رو لازمه بگم . اگر شما به بعضی از افرادی رای دادن توی این تاپیک توجه کنید می بینید که بعضی هاشون تعداد پسستهاشون صفر پست هست . این روش احلاقی نیست دوستان :46:
البته اکثر این رای ها موبوط به گزینه اول هست که عالی هست . به هر حال نمی دونم می شه 60 تا اکانت دیگه درست کرد یانه :46:که بشه گزینه خیلی بد رو خنثی کرد ؟ به هر حال جالب هست .............
سلام
دوستان سرعت شما نسبت به دو سه روز گذشته تغییری کرده در ساعات رایگان؟
الان کسی هست سرعتش در ساعات رایگان بالاتر از 70-80 باشه؟
کلی از افرادی که رای دادن اصلا مشترک شاتل نبودند و فقط به خاطر دید بدشون رای دادن:31:نقل قول:
کلا این نظرسنجی ها زیاد معتبر نیستند:46:
3 روز پیش سایت های فیلتر باز نمی شدندنقل قول:
دوستان بالاخره مشکل ساکس در شاتل حل شد یا نه
2 روز پیش سایت های فیلتر باز می شدند
دیروز سایت های فیلتر باز نمی شدند
امروز که امتحان کردم باز می شدند.
حالا شما به من بگو مشکل ساکس حل شده یا نه؟:31::31:
امان از این مملکت اسلامی....:19:
نظرتون در مورد سرویس های نامحدود شاتل چیه دوستان ؟ ما که خیلی با سرویس های حجم مشکل داریم . آیا می صرفه بریم نامحدود بگیریم یا اینکه بریم یه شرکت دیگه . خیلی اعصابم خورد شده . :41:
به هر حال ما امروز از شاتل کوچ کردیم :31: چه خاطراتی و چه دانلودهایی که می خواستیم اما نتونستیم :2: هر چی بود گذشت :8:
جریان چیه ؟ این صفحه فیس بوک چجوری جذف شده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما مثل اینکه این یکی هنوز هم به راحه بخونید تا بلایی سرش نیوردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---
مشترک گرامی ():
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم، بنابر سیاست های تشویقی شرکت شاتل و از آن جایی که فراهم آوردن رضایت مشتریان یکی از اصول اساسی فعالیت های شاتل محسوب می شود، از تاریخ 12 اردیبهشت ما 1391، ترافیک های مازاد افزوده شده به سرویس از محل خرید ترافیک اضافه، هدیه و ...، برای تمام سرویس های خانواده اکو (ECO) در صورت تمدید دوره به دوره جدید منتقل خواهد شد.
لازم به توضیح است این امکان شامل ترافیک پایه سرویس نخواهد بود و انتقال ترافیک پایه سرویس هر دوره به دوره بعد امکان پذیر نیست.
امید است این امکان بتواند خشنودی و رضایت شما مشترک گرامی را بیش از پیش فراهم سازد.
با آرزوی موفقیت و شادمانی برای شما
گروه شرکت های شاتل