جالبه کارت دانشجویی ارشد که مدت اعتبارش تا سال 95 هست رو تایید نکردن . مگه کارت دانشجویی اعضای خانواده مشکلی داره ؟ :n21:
Printable View
جالبه کارت دانشجویی ارشد که مدت اعتبارش تا سال 95 هست رو تایید نکردن . مگه کارت دانشجویی اعضای خانواده مشکلی داره ؟ :n21:
احتمالا باید بنام صاحب اکانت باشهنقل قول:
بیشتر قطعه تا وصل وقتی هم وصل میشه یک صفحه نمی تونه باز کنه. جالبه google play با چندتا isp دیگه چک کردم بازه اونوقت های وب شده کاسه داغ تر از آش اگرم بره عکسها لود نمیشه. اینقدر کاربر گرفت که کمبود پهنای باند که هیچ دیگه کلا قطع میشه. کاش یه نفر از فامیلا یا نزدیکای مالک های وب بهش می گفت فقط پول داشتن و شرکت زدن مهم نیست یکمی هم به کیفیت توجه کن و هر کاری حساب و کتابی داره. !!!!
اصلا قطع نیست خوشبختانه
به هیچ عنوان توی منطقه ی ما قطعی از طرف های وب نبوده
خط خودم نویز داشته که خودمم برطرف کردم مشکلو
Sent from my iPhone using Tapatalk
1) بله !! بین 28 تا 32 اینا تغییر می کنه.نقل قول:
2) حدود دو کیلومتر
3)الان 256 های وب دارم و سرعت دانلود 270 کیلوبایت در ثانیه است.
4)دی لینک 2750u؛ و اصلا ازش راضی نیستم چون مودم های دی لینک برخی وقت ها هنگ می کنند.TP-Link داشتم خیلی خوب بود ، کلا مودم های TP-Link با های وب خیلی خوب کار می کنند.یاد آور میشم که من سیستم عامل داخل مودم رو چندین بار عوض کرده ام که البته کیفیت اینترنتم هیچ فرقی با حالت اولیه نکرد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارك باشه -اس ان ار من ٦ هست !نقل قول:
اگه شما اكانت ٨ مگابيت بگيرين چه گرد و خاكي ميشه باهاش راه بندازين !!
شما كدوم شهر هستيد ؟
Sent from my iPhone
چرا دوتا فشفشه داده. مدارک مربوط به سرعت بالای 128 تایید نکرده تایید ایمیل هم حساب نکرده.!!!
به من کلا یه فشفشه چرا دادن ؟
برا منم همینطورنقل قول:
فشفشههایی که دادند با تمدید به دوره بعد منتقل می شوند یا باید تو همین دوره مصرفشان کرد؟