آقا پست منو نخوندی که !!
Printable View
آقا پست منو نخوندی که !!
bb جيگر و ليست پر كن سلام
قبل از سخن گوفتن از همه پهلوونا علالخصوص پهلوون بهروز گل رخصت میخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داش مهدی احوالت که خوبه ایشالله
اين الان سوال بود ؟ بله خوبم به مرحمت شما :46:
یکم - یادش بخیر اون قدیما میرفتیم زورخونه مش قربون ، یادت که هست ؟ الانه که زورخونه رو درش رو تخته کردن و جاش باشگاه بیلیارد گذاشتن چی داری بگی ؟:18:
ما ميريم سر خط راننده تاكسي ها باهاشون سه به سه قطار بازي ميكنيم يا هم دوز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیم - پیش از این تو قهوه خونه حامد .... نقال میمومد داستان می گوفت ، یادته ؟ حالا جاش تیلویزیون و رادیو اومده چی داری بگی؟:13:
خوب فيلم هاي حامد..... رو نيگاه ميكنيم وميخنديم...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیم - درباره این صور چی ؟:21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اين ميگن صور قبيحه نه ببخشيد صور فسيله.......
نظري ندارم از اين روز خوف دارم
چارم - ما نوچه هات ایه روزی زبونم لال دست از پا خطا بوکونیم و خودانکرده دل شوما رو برنجونیم چوکا با ما میکونی ؟:31:
شماها همتون سرور منيد ومانوچه وزمين خوردتونيم....... صبر ميكنيم تا دوباره برگرديد پيشم :46:
پنجم - داش مهدی ما که میدونیم دستی تو خیر داری:46: و تو مراسم گل ریزون واسه جمع آوری جهاز هزار تا دوختر دم بخت :27:همیشه پیش قدم بودی !! چیرا خودت زن نمی ستونی ؟ تا اینقدر از صبح تا شب بوق نزنی
بخیه به آبدوغ نزنی !!!:21:
خوب ميگن كوزه گر از كوزه شكسته دلستر ميخوره.......
منتظريم يكي واسه ما پاچه هاشو بالا بزنه :27:..........
واقعا هنوز زودمه ....جهيزيم جور نيست فعلا يك آفتابه لگم مسي خريدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ششم - داش مهدی شنیدیم و دیدیم که در مجلس رو که شوما با زحمت ساخته بودیش و پی و دیوارش رو با خون دل گذاشته بودی
تخته کردن حالا چوکار میخوای بوکنی ؟؟:13:
فعلا سكوت ميكنم ....تا بابك بياد وبه اين قضيه رسيدگي بشه .............:41:
همش دوتا تاپيك تومتفرقه باقي الصالحات داشتيم يكيش كه پوكيد منتظر اون يكيش هستيم ( تاپيك متاهلين )
هفتم - پهلوون نفست حقه ، یه پندی اندرزی به جوونا ، علی الخصوص بنده پاپتی بده ،حالش رو ببریم !!
يك نصيحت بشنو از من كندرآن نبود غرض [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا شده اسپم بزن تا تو نگيري يك مرض
گر مرا ديدي كه اخطارم يه كوه شهرتست
سعي كن چون من شوي بد بودن هم يك قدرتست:31:
هشتم - پهلوون یکم درباره مدال افتخار واسمون بوگو!!:21:
بازي مدال افتخار ؟:31: كدوم مرحلش گير كردي تا بگم ؟:27:
يك حخبر خوب هم بدم هفته ي ديگه نسخه ي جديد اين بازي مي آد
نهم - فرغون منو چند میخری؟ :5:
چند بهت قيمت دادن ؟ والا بغليتون آرزون تر ميده ...عابر بانك بكشم ؟ يا اينكه با نشع خر يا لاشه سگ طاق ميزني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دهم - این دنیای مجازی رو چیطور می بینی ؟:31:
خوبه ....بچه هاشم خوب باشن خوبه:40:
یا حق
حق يارت ........خيلي خوشحال شدم :11:
hamid_hitman47 عزيز سلام عزيزم
بهترین شعری که تا حالا خوندی؟
يعني من خوانندش باشم ؟:18: وايسا دنيا :27:
بهترين شعر از اشعار فردوسيه ..... كه توي يكي از سوالهاي بالام جواب دادم...همونيكه توي كتاب ادبيات بود
2) نظرت درباره این آدما چیه:
سیاوش قمیشی:
كل بي ريخت كه يه زمان پرطرفدارترين بود . به شخصه خوشش داشتم
ادیسون:
مزاحم تلفني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آل پاچینو
فوق ستاره ي سينماي جهان
3) معمولا شبا ساعت چند می خوابی؟
1 يا 2
4) پشت کامپیوتر بازی می کنی؟ بازی مورد علاقه؟
تنهايي نه .........ولي بعضي وقتها با رفيقم پروساكر 6 بازي ميكنيم
5) آدامس موزی بیشتر دوست داری یا نعنائی یا با طعم توت فرنگی یا آدامس های دیگه؟
آدامس اوربيت سبز تيره...........با طعم اكاليپتوس....هفته اي دو بسته مصرف دارم
6) الان دوس داشتی چند سالت بود؟
1 سال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7) مفید ترین کاری که به نظرت تو زندگیت تا حالا انجام دادی؟
به موقع رفتم دستشويي :27:
جدي :
به كاسبي چسبيدم
ممنون از وقتی که میذاری
و ممنون از شما با سوالات خوبت بازم بيا :11:
با من بودی:18:؟نقل قول:
خيال خام پلنگ ما
بسوي ماه پريدن بود
ja882 سلام همشهري عزيز كه ديروز ما شرمندش شديم :46:
سلام
وقتی بچه بودی دوست داشتی بزرگ بشی چه کاره بشی؟
دزد ...........قاتل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت درباره علی دایی چیه؟
اسطوره ي فوتبال ايران........تا يكسال پيش ازش بدم ميومد ولي الان بهش افتخار ميكنم كه ...خيلي منو دوست داره :27:
حوصلت سر نمیره از صبح تا شب آنلاینی؟:19:
نه آنلاين بايد حوصلش از من سر بره :27:
نه پاي كارم هستم.....تو زمان لود وبارگذاري كارهام اينجا هم پست ميدم...........
دوست داشتی خواننده رپ بودی؟:8:
نه اونطور كه معروف بودم ولي از خواننده ي رپ شدن تا نشدنم يك اپسيلون فاصلست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از سوالات و توجهت :11:
آقا مهدي سلام جيگر
یه سوال
چند سالته؟ میدونم که زیر 30 هستی ولی دقیقش را میخوام ازت
در اولين پستم بعد از صندلي نشيني توضيح دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از سوال پيچناك وخوفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hazy عزيز سلام...ما از كجا بفهمم تو همون يزداني و يك زمان عكس بكهام آواتارت بود ؟:27:
من با بهروز یه شوخی کردم اینم جدی جدی حاج مهدی رو گذاشت رو صندلی
شوخي شوخي جدي ميشود :27:
خوبی؟
ها ؟ آره شما چي ؟:46:
1-خوشتیپی؟
نه به اونصورت بايد ديگران بگن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-خوشگلی؟
نه اصلا حرفشو نزن ....بايد ديگران بگن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-خوشگلی میرقصی؟
نميرقصم...هفته ي پيش دومادي رفيقم بزور 20 ثانيه رقصيدم همه دل درد شدن از خنده : رقص جفاتي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-آبگوشت دوست داری؟
آره ...زيادم ميخورم
5-نظرت در مورد یزدان؟
پسر خوبيه ....بسكت ميزنه....توپ جمع كنه نه ببخشيد توپ پخش كنه ...... موهاشو بغلهاشو ميزنه ودوست داره مث بسكتباليست هاي سياه خودشو درست كنه...........بچه ي خوبيه بزرگ بشه بهتر هم ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا
ممنون از سوالات خوبت :11:
Behroooz گل وجيگر سلام
سلام
به برنامه هاي مستند راز بقا كه از تلويزيون پخش ميشه علاقه داري؟
اصلا خوشم نمياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه حيواني در دريا زندگي ميكنه و هيچ دشمني بجز انسان نداره؟ اگه گفتي ؟
مارماغولا ؟:18: كوسه ؟:18:
تا حالا لاستيك ماشين از روي پات رد شده ؟
سه روز پيش دقيقا كفشهامو انداختم دور ...من از خيابون كه رد ميشم توجههي به ماشين ها ندارم پس زياد اتفاق ميفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنهايي مسافرت ميري؟
تاحالا يكبار بيشتر نرفتم..برادرم خدمت بود رفتم پيشش ..........زياد اهل سفر نيستم
لباسهاتو خودت ميشوري يا ميندازي گردن اين و اون ؟
زحمت مادرم وماشين لباسشويي ميشه ......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جورابت بو ميده ؟
به شدت .البته الان يه جوراب نو پام كردم و دارم اونو ميسابونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سربازي رفتي ؟ اموزشي كجا بودي؟ تيراندازي بلدي؟
نرفتم و نميرم..دودر شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت درباره خمپاره 120 ميليمتري چيه ؟
خوبه اگه بشه قطرشو بيشتر كنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرت من چرا شما رو روي صندلي اوردم ؟
سه حالت داره :
1-ملت بخندن و شاد باشن
2-صندلي رو اينقدر داغ كني تا ذوب بشه
3-از صندلي داغ خسته شدي خواستي از اين طريق بره ترش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتي خواستي بري خونه نگات كه به حرم امام رضا (ع) افتاد بهش بگو بهروز ميگه كه خيلي دلم برات تنگ شده
ما رو دعوت كن دوباره بيام پيشت .
چشم......... دريغ نميكنم...يكبار ديگه هم بهشون گفتم
ممنون
بهروز
ممنون بهروز جان حال ميكنيم :11:
چرا دوست نداری سنت را لو بدی؟ (همه میدونن که زیر 30 سال داری)
چرا دوست داری خودتو پیرمرد نشون بدی؟
چرا مثل دخترا سنت را پنهان میکنی؟
چرا منو دوست نداری؟
چرا هوا اینقدر گرمه؟
چرا سنت را به ما نمیگی؟
چرا سنت را به ما نمیگی
چرا سنت را.....
فعلا..
یکی از ارازل اوباش صندلی داغ این مهدی است زیاد بهش توجه نکنید :27:
سلام مهدی خان منم میخوام صندلیتو داغ تر کنم
اول بگو ببینم تا حالاش خوب سوختی یا نه؟
2)تا حالا مخ چند تا از دختر های p30 رو زدی و کلا چند نفر غیر از حامد دهقانی تو لیستت هستن؟
3) چند بار مخفیانه تو تاپیک خانوما سر زدی؟
4)چه کسی رو تو p30 بیشتر از همه دوست داری؟
5) نظرت در مورد سیاست عشق و آفتابه ی سوراخ و جلال چیه؟