سلام . من می خوام هزینه اشتراک رو اینترنتی پرداخت کنم ولی شماره اشتراک رو فراموش کردم . صفحه مشترکین هم کار نمی کنه . صفحه مشترکین خرابه؟
حالا من چی کار کنم.:41:
Printable View
سلام . من می خوام هزینه اشتراک رو اینترنتی پرداخت کنم ولی شماره اشتراک رو فراموش کردم . صفحه مشترکین هم کار نمی کنه . صفحه مشترکین خرابه؟
حالا من چی کار کنم.:41:
دانلود شبانه خیلی افتضاح شده
اشتراک 2 مگ من بزور به 40 تا میرسه
امیدوارم موقتی باشه ؟!
بله موقتی تا 1 سال آینده اینطوری هست :31:نقل قول:
تا اونجایی که من یادم هست از اول امسال سرعت سرویس های بالای 512kb لیمیت شده و فعلا هم قصد بازکردنش رو ندارن .
اینکه جمعه ها رایگان هست درسته ؟
100 مگابایتی دانلود کردم ولی حجم کم نشده
دیشب با سرعت متوسط 110 تا 2.4 گیگ دانلود کردم.
سرعت 2 مگ - گرگان
من چندوقته دارم با متوسط سرعت 85 تا 90 هرشب 1.3گيگ دانلود ميكنم. روزا هم سرعتم بالاي 100 فيكسه
512 گيلان-لنگرود-درياسر-جنب رستوران خاطره- بن بست طاهري- منزل :38:
سلام به همه دیروز به جرگه مبین نتی های بدشانس پیوستم
اول بگم که سرویس آشغالیه البته فقط یکم نه بیشتر
خونه ما تا دکل تو نقشه ای که خود مبین نت داده کمتر از 700 متر فاصله داره با این حال چون طبقه همکف هستیم آنتن نداره حتی کنار پنجره کوچه که هیچی جلوش نیست ولی تو حیاط که دور تا دور ساختمونه 2 تا آنتن داره از 3 تا که سرعت دانلود تو روز با همون 2 تا به 120 تا 140 kbps میرسه با سرویس 512 یک ساله اما شب ها گوگل رو با صلوات باز میکنه چه برسه به دانلود
اینه که مجبوریم هر روز مودمو ببریم بزاریم تو حیاط زیر آفتاب تا به نت دسترسی داشته باشیم تا الان 7 جد و آبادم اومده جلو چشام ایشالله فردا هم هشتمیشون میاد زیارتشون میکنم
از تعریفات که بگذریم چند تا سوال داشتم
1- من چجوری میتونم حسابمو چک کنم منظورم اینه که یوزر و پسورد میخواد ( یوزر و پسودر همونایی هست که رو یه برچسب رو مودم هست نوشته شناسه اشتراک و رمز ؟ )
2- روی بسته مودم برچسب زدن سرویس 1 ساله 512 این یعنی بعد یه سال بازم میتونم سرویس جدید بگیرم یا نه ؟
راستی این طرح ویژه مگه نمیگن مودم رایگان اشتراک یکساله رایگان و ارسال رایگان پس این 210 هزار تومن پول ناقابل رو برا چی میگیرن ؟ نکنه برا خنده یا کمک به ایتام ؟:9:
دقیقا حالا اگه از مسائل سیاسی بگذریم زیر ساخت های اینترنت ایران مشکل داره و نمیتونه زیاد جواب مردمو بده شرکتا باید خودشون بیان زیر ساخت سازی کنند و برایشان هزینه داره برای همین بعضیاشون نمی کنند اونانییم که می کنند بسیار بد و کم
دقیقا حالا اگه از مسائل سیاسی بگذریم زیر ساخت های اینترنت ایران مشکل داره و نمیتونه زیاد جواب مردمو بده شرکتا باید خودشون بیان زیر ساخت سازی کنند و برایشان هزینه داره برای همین بعضیاشون نمی کنند اونانییم که می کنند بسیار بد و کمنقل قول:
آقايون يه رفيق من تو تهران منطقه الهيه سرعت دانلودش با 512 ميشه 270
سرعت من تو مازندران با 512 هست حدود 90-100
سرعت شبانه من 30 حدودا سرعت شبانه رفيق 70
من بهش ميگم اين سرعت برا 2 مگه باور نميكنه نظر شما چيه؟