من نمی دونم دقیق مشکل شما چیه!تا حالا وایمکس نداشتمنقل قول:
ولی مگه پشتیبانی نداره؟
با اون تماس بگیر
Printable View
من نمی دونم دقیق مشکل شما چیه!تا حالا وایمکس نداشتمنقل قول:
ولی مگه پشتیبانی نداره؟
با اون تماس بگیر
یعنی هیچکس نبود جواب مارو بده!!!نقل قول:
سلام به همگی من با وایمکسم یه مشکل پیدا کردم اونم اینکه شارژ2گیگابایتی این ماهمو زود تموم کردم حالا می خوام وارد حساب وایمکسم بشم ولی هر کاری می کنم وارد پورتال وایمکس نمیشه ولی وارد سایت
ایرانسل میشه ایا دوستان هم این مشکلو دارن یا ایراد از منه وارد این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیشه میخواهم بسته افزایشی بگیرم:n03:
دوستان ایرانسل هم مثل مبین نت شبانه رایگان داره؟؟
بله طرح ازاد نه ولی مثلا من که 6ماهه 2 گیگ دارم از ساعت 2 تا6صبح رایگانه
من مجبورم دوباره ایرانسل رو فعال کنم، قبلا ۲مگابیت داشتم و آشغال بود، شهرک شهید باقری (سمت دریاچه چیتگر) هستیم.
الان چی شارژ کنم؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلامنقل قول:
ان جا را خبر ندارم اما من در اصفهان 1 مگ نامحدود دارم و راضیم.
داستان دوتا کلیک اینطوری هست که وقتی وارد کنترل حساب میشی از منوی کمبو باکس میتونی هر سرعت با هر نوع ترافیکی رو خریداری کنی و ثبت کنی که اگه اشتراکت ماهیانه باشه بعد از پایان هر ماه میتونی این کارو بکنی.نقل قول:
مثلا من ماه پیش کارم زیاد بود ۱ مگ خریدم این ماه ۵۱۲ .
البته خوب وایمکس نسل جدید اینترنت ها هستش ولی خوب در اصل الان کاملا مشابه اینترنت کابلی هست.
و مشکل همون نویز و خصوص رو نداره . محدودیت مکانی هم نداره. و خیلی خصوصیات خوبی داره که من واقعا دارم ازش استفاده میکنم.
شما به جای اینکه انقدر خودت رو دردسر بدی یه تماس بگیر با ایرانسل. مطمئنا پشتیبانی بیشتر از من و شما در جریانه.نقل قول:
آدرس درسته مشکلی نداره به صور کلی وقتی شارژ تموم میشه تنها صفحه ای که دیده میشه صفحه ی اعلام اتمام ترافیک هست که با لینکی که در او صفحه قرار داره میشه وارد کنترل حساب شدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
انواع روش های پرداخت هزینه
بهترین روشش پرداخت بوسیله ی کارت شارژ و خط ایرانسل هست
دستورش هم اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اونا که خطی که توی پرتابل وایمکس ثبت کردن خط ایرانسله (از طریق خط مبایل )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اونا که سرویس اعتباری هست
۱ تا ۷ صبح رایگانه ولی این طرح ها فصلی هستن ممکنه فصل دیگه کمتر یا بیشتر بشه این زماننقل قول:
از خود سایت ایرانسل :نقل قول:
تعرفه تابستان ۹۲ با ضریب اشتراک ۱ به ۱
کاربران جدید در استان های آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، اصفهان و فارس در تابستان امسال امکان استفاده از تعرفه زیر را با ضریب اشتراک ۱ به ۱ خواهند داشت.