دوستان باند جلوي ماشينم سانت زدم دقيق 16.5 سانته.
حالا چي بگيرم كه زيره 50 وات باشه و با خوده ضبط درايو بشه!؟
بيس نميخام فقط صداي با كيفيت.
پيشاپيش ممنون :n16:
دوستان باند جلوي ماشينم سانت زدم دقيق 16.5 سانته.
حالا چي بگيرم كه زيره 50 وات باشه و با خوده ضبط درايو بشه!؟
بيس نميخام فقط صداي با كيفيت.
پيشاپيش ممنون :n16:
سلامنقل قول:
مبارک باشه ایشالله ولومش برات بچرخه:n02:
خوشحالم از اینکه مشکل فلش نداری . منم مثل شما هیچ مشکلی با فلش های مختلف ندارم ، سیلیکن و hp و adata و ridata هم امتحان کردم هیچ مشکلی نبوده.
چک کن ببین آمپلی فایر پخش رو حالت ON باشه
پنل رو میخوای برداری حواست باشه یک دفعه برنداری و یا ضربه نخوره .
نقل قول:
سلام
با همچین اسپیکری که میخوای نه به کیفیت می رسی نه bass
بهتره یه اسپیکری انتخاب کنی که قوی باشه و آمپلی خور
یا کامپاننت
اخه سيم كشي از امپ به جلو مكافات داره :n27:نقل قول:
فك كنم قيد استيج جلو رو بزنم بهتر باشه :n02:
آمپلی چی بستی روش ؟نقل قول:
یه آدرس یا تلفنی ازش بده شاید منم مشتریش شدم .
چه مکافاتی؟!؟!نقل قول:
10 تومن میدی به نصاب همچین برات نصب میکنه خودتم نمیفهمی کی تموم شد:n02:
اگه بتونی هم عقب و هم جلو رو ساپورت کنی که خیلی بهتره . رو کیفیت و بلندی صدا خیلی فرق داره
مرسی آقا حمید به لطف شما خوبیم
رو راستش 1073 رو گرفتم تقریبا 3 یا 4 هفته پیش 320 تومن البته با برچسب زاب از توپ خونه اولش ترسیدم که فیک باشه بعدش رفتم به چند نفر نشون دادم یکیشون که خیلی وارد بود البته شاگرد شما هم نمیشه گفت مفت خریدی حتما یا طرف خرید قبلش بوده یا اصلا توو باغ نبوده که چه خبره بازار به هر حال بازم قانع نشدم یه آمیلی که رو ماشین دوستم بود رو باز کردیم بستیم رو ماشینه خودم آمپیلی هم پایونیر 5500 بود ماشینم هم 111 هستش ، قسم خوردن نداره ولی این 1073 بی وجدان :n02: جوری بیس می زد که مو رو تنم سیخ شد و کلا دیگه فکر ساب رو از ذهنم بیرون کردم ، حال اگر زحمتی نیست تو رنج 400 تومن یه آمپیلی پدر مادر دار می خام 2 کانال هم بود اشکالی نداره چون با این 1073 ها دیگه ساب لازم ندارم .
دوستان در راستاي سوال بالام يه چند تا مدل پيدا كردم و دوستان هم معرفي كردن تو برندهاي مختلف :نقل قول:
دوستان یه آمپلیفایر تا 200 نهایت 300 معرفی کنید
کامپوننت : هرتز ESK 165
هدیونیت : کنوود 8019
رو 4 اهم 100 وات راحت بده دیگه ...
قيمت ندارم كسي قيمت اين دو تا رو داره ؟؟
سوني : gtr4a
فك كنم حدود 300 باشه قيمتش
هرتز : HE 4
قيمت اينو خودم در آوردم حدود 360 تا 390
DLS X-D40
اينم قيمت زدن 390
ميشه بين اينا يه مقايسه قيمتي و كيفيتي بكنيد بگيد كدوم خريدش بهتر هست ؟
آقا برای 1073 آمپ Infinity Reference 7541a
خوبه؟
اره خوبهنقل قول:
کیفیت سری قدیم 7541 بهتره...
راسی 1072 و 1073 هر دو خوبن هر کدومو پیدا کردی بخر ... 1072 باید یه 100 تومنی الان ارزون تر باشه
من از هر کدومشون یه جفت تو کمد دارم:n02:
من قیمت ندارمنقل قول:
فقط اینو بگم قطعا کنوودا سر ترن امپ سونی هم امپ خوبیه یه زمانی ارزون ترین امپ 4 کانال خوب بود!!
امپ کنوود واقعا صدای گرم خوبی دارن من توی مدتی که x41 داشتم خیلی ازش راضی بودم x4d هم صداشو با کامپ قدرتمند 608gti و پخش 7016 شنیدم یکی از بهترین صداهایی بود که شنیده بودم!!
اماااااااا
x41 به نوسان برق و گرما حساسه تو تابستون و گرما اذیت میکنه!! مخصوصا اگه یه ساب قدرتمندم داشته باشی که مصرف برقو میبره بالا اونخته که پروتکتا شروع میشه!