شما اولا باید directx داخل dvd بازی رو نصب کنی...نقل قول:
اگه جواب نداد به احتمال یاد مال ضعف گرافیکته(7300le از 6600gt که مینیممش هست ضعیف تره)
Printable View
شما اولا باید directx داخل dvd بازی رو نصب کنی...نقل قول:
اگه جواب نداد به احتمال یاد مال ضعف گرافیکته(7300le از 6600gt که مینیممش هست ضعیف تره)
دوستان وقتی من می خوام بازی Tom.Clancy's H.A.W.X رو اجرا کنم کامپیوتر ریاستارت میشه
توی مشخصات بازی گفته که انگار ویندوز سروریس پک 3 می خواد یا ویستا که من ویندوزم سرویس پک 2 هست
ولی از لحاظ رم 2 گیگ می خواد که من رمم دو گیگ باس 1066 هست ولی یه مقدارش (250 مگ) اختصاص به کارت گرافیک داره
کارت گرافیکم هم hd 3300 radeon هست
بعید می دونم با این گرافیک آنبرد بتونی بازی کنی...نقل قول:
البته به فکرش هستم که یه کارایی بکنمنقل قول:
ولی درسته انبرده ولی جواب میده
بعد از اپدیت کردن درایئر کارت گرافیک مشکلم حل شد ولی یه مشکل دیگه هست و اون اینکه کلمه هار و درست نشون نمیده مثلا به جای l دو نقطه میزنه و بعضی حروف مشکل دارن
این رو چه کار کنم؟
سلام.من يه بار بازي هري پاتر6 رو نصب كردم راحت اجرا شد.اما بار دوم بيشتر صفحه غيب ميشه بعد ظاهر ميشه.
البته بگم درايور كارت گرافيك رو به 186.16 ارتقا دادم.
antialiasing رو روشن کن ببین درست میشه...نقل قول:
نقل قول:
دوستان عزیز این پست رو یادشون رفت یا کسی نمیدونه ؟ :13:
وقتی دی وی دی بازیه Medal Of Honor : Airborne رو توی دی وی دی رم میزارم سیستم ریستارت میشه چی کار کنم؟
قبلا چند بار این بازیو بدون مشکل اجرا کردم
دوست من هر کدوم از این فایلها باید در پوشه مخصوص خودشون نصب بشند(احتمالا پوشه ای همنام همونی که توی dvd بازی هست)به خاطر همینه که نمی تونه کرک رو نصب کنه!!نقل قول:
در ضمن کرک در اینگونه بازیها فقط یک بار می تونه نصب بشه واگه بخوای دوبار نصبش کنی احتمالا به مشکل بر میخوره!!
یه کارت صدا بیشتر ندارم البته اگه بگین چجوری میشه فهمید چند تا کارت صدا دارم ممنون میشم .نقل قول: