خودم نمیتونم up کنم؟
اگر آموزش داره بزار اگرم نه......... که هیچ ممنون ازت پدرام جون دمت گرممممممممممم
خودم نمیتونم up کنم؟
اگر آموزش داره بزار اگرم نه......... که هیچ ممنون ازت پدرام جون دمت گرممممممممممم
سروش جون درد سر دارهنقل قول:
و اگه بار اولت باشه ممکنه break بشه درایو
من خودم هم دادم بیرون
اگه بخوای اموزشش رو سعید جون گذاشته
خوب پس بیخیال یه وقت خاموش میشه دیگه روشن نمیشه دردسر درست میشه
دستت درد نکنه همون میدم بیرون ردیف کنن
مرسی داداش:40::11:
خیلی ممنونم پدرام خان از راهنمائیتون .نقل قول:
اکانت Silver مجانیه یا اون هم پولیه ؟
یکی از دوستانم هست که میگه آنلاین بازی میکنه ، بازی هایی مثل Fifa 10 و Midnight Club: LA . اکانت Gold هم نداره . آیا Gold برای بازی های خاصی استفاده میشه و یه سری بازی ها رو میشه مجانی بازی کرد ؟ یا طرف اشتباه میکنه و Gold داره و خودش خبر نداره ؟!؟
و سوال دیگه ای که دارم اینه که از کجا بدونم بازی که میخوام آنلاین انجام بدم Stealth هست یا نه . اصلاً دلم نمیخواد دستگاهم بن بشه . برای مثال یکی از بازی هایی که بهش علاقه دارم و قصد دارم بخرم Def Jam هست که یه بازی نسبتاً قدیمیه برای X360 . اگه امکان آنلاین بازی کردن داشته باشه و برای تست کردنش خودم رو تو مخمصه بندازم ، دیگه خاطرهء خوشی ازش برام نمیمونه ;)
بله Silver Account مجانی هست .ولی خب فعالیت شما در LIVE محدود میشه.نقل قول:
بدون داشتن Gold به هیچ عنوان نمیشه بازی کرد. البته دوستانی بودن که میگفتن با اینکه زمان اکانت Gold آنها تموم شده ولی باز هم
دارن به بازی کردن خودشون ادامه میدن.
شما برای این کار باید به تاپیک پیمان جان به آدرس زیر مراجعه کنید :
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=258083
خیلی ممنونم از راهنمائیتون . متأسفانه دکمهء تشکرم هنوز فعال نشده ، مدیران عزیز یه فکر به حال این حقیر بکنن ممنون میشم .نقل قول:
راستی ، مقرون به صرفه ترین پکیج برای خرید کدومه Pro یا Elite ؟
داستان ضمانت چیه ؟ آیا واقعاً گارانتی برای دستگاه ها وجود داره که من از Elite دو قیمت با تفاوت 65 هزار تومن دارم ؟ و دو قیمت از Pro با تفاوت صدهزار تومن !! 345 هزار و 445 هزار تومن .
مقرون به صرفه ترین اگه معنیش ارزونترین باشه arcadeنقل قول:
ولی چون هارد واقعا لازمه و داره لازم تر هم میشه premium
البته جدا میتونید هارد هم بخرید
در مورد گارانتی هم این کلمه رو کاملا فراموش کنید
اگه دستگاه توسط شرکتی گارانتی شده باشه که با قیمت بیشتری به فروش میرسه.نقل قول:
ولی اصلا به صرفه نیست , همون بدون گارانتی هم با در نظر گرفتن یکسری مسائل میتونه سالم بمونه.
برو بكس اين nextgen كيا بازه ؟؟ ما هر سري رفتيم بسته بوده . ميخوام Xbox ام رو بفروشم مشتري ندارين؟؟؟
سلام دوستان.... امروز يه هارد 120 گيگ و فيفا 10 گرفتم......
يه سوال داشتم... اين آپديت داشبرد توي دي وي دي بازي ها هم موجود است؟؟؟