پزشک معالج یا پزشک مرتبط با بیماری شمانقل قول:
قبل از اینکه کد اموزشی مشخص شود اقدام کنیدنقل قول:
نمیشه گفت ارتش همه جاش سخته و سپاه همه یگان ها راحتی دارد همه چیز نسبی و شانسی است.
Printable View
پزشک معالج یا پزشک مرتبط با بیماری شمانقل قول:
قبل از اینکه کد اموزشی مشخص شود اقدام کنیدنقل قول:
نمیشه گفت ارتش همه جاش سخته و سپاه همه یگان ها راحتی دارد همه چیز نسبی و شانسی است.
سلام دوستان
یه سوال داشتم
کسایی که الان دفترچه پست می کنند اعزامشون چه ماهی میفته؟
ممنون
احتمالا برج دو آیندهنقل قول:
Sent from my GT-S7582 using Tapatalk
خدمت الان با مدرک لیسانس برای ارتش چطور هست ( مثل سرباز صفر اذیت میکنن و فرقی هم قائل میشند یا نه ) هم توی آموزشی و هم توی یگان ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستانی که تجربه دارند بگن
دوست عزیز واقعا یک فرمول شخص ندارهنقل قول:
کاملا بسته به محلی که میوفتین داره و اینکه فرمانده و افسر اموزش چطوره؟
من الان وسط اموزشیم هستم توی 01 نزاجا کسی بهمون تو نگفته
گروهان به گروهان متفاوت هست و عملا هیچ فرقی هم بین ل.و و ف.ل.و نیست (کلا ماجرای د.و و پ.و فرق داره)
ما از روز چهارم روزبرگ شدیم حتی ساعت مرخصی ها هم متفاوته یه گروهان هر روز 4 میرن و ما رو تا حالا زودتر از 5 اجازه ندادن بریم
یک افسر اموزش اگه بچه ها بهش احترام بذارن کاری به کارشون نداره اما یکی وقتی میبینه حرف شنوی نیست و به قول خودشون نظامی گری رو رعایت نمیکنن تنبیه هم میکنن که کمترینش بازداشت در یگان و نگهبانی توی محوطه در سرماست
وقتی توی یه گردان و یک پادگان با قوانین و دستورالعمل مشخص اینقدر تفاوت هست نمیشه برای کل ارتش یا حتی نیروی زمینی یه نسخه مشخص پیچید
اما ارتش برای تحصیل کرده ها 100% بهتر از ناجاست
اما سپاه چون همه با سهمیه میرن اصن اطلاعی از شرایطش ندارم
ممنون از توضیحات موفق باشیدنقل قول:
سلام دوستان.
من هنوز سربازی نرفتم، چند سالی مونده تا برم، ولی از الان دو تا سوال برام پیش اومده:
بعد از آموزشی وقتی سرباز خدمتش شروع میشه، اگه توی شهر خودش نباشه، بهش اجازه میدن هر روز بعد از ظهر مرخص شه و از پادگان خارج شه که فردا صبح خودش رو بیاد معرفی کنه؟ (به شرطی که شب پست نداشته باشه)
چون شنیدم سربازی که تو شهر خودش هست، تقریبا هر روز بعد از ظهر مرخص میشه میره خونش باز فردا صبح میره پادگان. حالا کسی اگه خدمت افتاد یه شهره دیگه ولی خواست اونجا یه خونه بگیره که ظهرا مرخص شه بره خونش و فردا صبحش بیاد خودشو معرفی کنه ، میتونه همچی کاری بکنه؟
اگر میتونه، حدودا چند روز در هفته یا ماه پیش میاد که به سرباز پست شب بخوره؟ و بطور خلاصه سرباز چند روز در ماه مجبور میشه که کل روز رو توی اون پادگان لعنتی بمونه؟ :n02:
2.اگر یکی بعد از حدود مثلا ۴ - ۵ سال غیبت، بره خودشو معرفی کنه برای اعزام، چه بلایی سرش میارن؟ حدودا چقد اضافه خدمت میخوره و غیر از اضافه خدمت مجازات دیگه ای هم براش در نظر میگیرن؟
اول از همه مهمه که شما در چه سازمانی باشید در ارتش یا ناجا، ارتش ساعت کاری اداری دارد و از ۶ صبح که حضور همه است تا ساعت ۱۴ اما نیرو انتظامی شیفتی هستند و قانون خاصی نیست حتی سربازهایی هم تحصیل کرده و هم صفر که در شهز خودشان هستند هم ممکنه هر چند روز به خانه بروند. حالا اگر در ارتش باشید باز نسبت به درجه شما متفاوت است سربازهای صفر بیشتر اوقات در پادگان هستند و هر چند روز اجازه خروج دارند اما بچه های تحصیل کرده زوز برگ هستند.نگهبانی هم به میزان تعداد سرباز ها متفاوت است هر چه تعداد سربازها بیشتد باشد نگهبانی هم کمتر خواهد شد.نقل قول:
ماکزمیم اضافه خدمت ۶ ماه است که ممکنه در دهه فجر مورد عفو قرار بگیرد.
سلام. میشه یه توضیح جامع ار پاذگان ولی عصر اردکان بدین. من برج 10 اعزاممه -من یزدی هستم.فوق لیسانس.
از وضعیت غذا -تمیزی حمام دستشویی اسایشگاه. میزان سخت گیری . مرخصی اخر هفته- ونکته ای چیزی اگه میدونین.ممنون میشم
- - - Updated - - -
نقل قول:تصویب شد و به تایید شورای نگهبان رسید و رئیس جمهور هم ابلاغ کرد.نقل قول:
اما نیروی انتظامی در حال تدوین آیین نامه ست برای این قانون که احتمالا مانع بذارن جلوی غایبین و فراری ها که البته بعید میرسه بتونن همچین کاری کنن وقتی تبدیل به قانون شده :n10:
شما یه سر بزن به راهنمایی و رانندگی شهرتون و از یه درجه دار سوال بپرس بهت میگه که این قانون برای همه ست و غایب و غیرغایب نداره :n05:
ممنون از پاسختون.نقل قول:
غیر از ۶ ماه اضافه خدمت مجازات دیگه ای نداره ؟
سلام دوستان
یه سوال در مورد دفترچه بیمه نیروهای مسلح که به سربازا میدن دارم
تو کدوم مراکز ( تو استان گیلان یا تهران) با استفاده از این دفاترچه ها میشه دندون (پر کردن و نهایت عصب کشی) رو با هزینه کم درست کرد و کارشونم خوب باشه ؟
آیا کیفیت کارشون خوب هست یا ارزش انجام دادن تو این مراکز رو نداره ؟
ممنون
خيرنقل قول:
هر مركز درمانى كه متعلق به يك ارگان نظامى باشه محدوديتى ندارد چون شما دفترچه بيمه درمانى نيروهاى مسلح را داريدنقل قول:
Gesendet von iPad mit Tapatalk
سلام
کسی از دوستان تجربه خدمت و آموزشی تو سپاه رو داره؟لیسانس دارم. ترجیحا پادگان شهید هاشمی نژاد شیروان
ممنون
سلام دوستان
من تاریخ اعزامم اردیبهشت سال دیگه هست ، برای تعجیل به من میگن اسفند و دی مسدود هست . راهی وجود نداره ؟
سلام دوست عزیز. آموزشی من ۱۳۹۳/۱۲/۱ اونجا بود. سه تا گردان داره که اسماشون امام علی و امام حسن و امام حسین هست. رفتار کادریاش به صورت کلی خیلی محترمانه بود مخصوصا گردان امام حسین که خودم هم اونجا بودم فقط مشکلی که داشت کیفیت پایین غذاهاش ، هوای فوق العاده سردش و دسترسی به حمام ها بود که کل آسایشگاه ها باید از یک مجموعه حمام استفاده می کردند. ولی وضعیت آسایشگاه ها بدک نبود . مدرس ها خیلی خوب برخورد می کردند و سخت گیری چندانی در کار نبود البته گردان امام حسن کمی سخت می گرفت. من خودم هم فوق لیسانس هستم.باز هم اگر سوالی داشتید در موردش بپرسید تا راهنمایی تون کنم.
شما از الان از کجا می دونید افتادید کجا؟نقل قول:
[QUOTE=amir k1;8905151]سلام دوست عزیز. آموزشی من ۱۳۹۳/۱۲/۱ اونجا بود. سه تا گردان داره که اسماشون امام علی و امام حسن و امام حسین هست. رفتار کادریاش به صورت کلی خیلی محترمانه بود مخصوصا گردان امام حسین که خودم هم اونجا بودم فقط مشکلی که داشت کیفیت پایین غذاهاش ، هوای فوق العاده سردش و دسترسی به حمام ها بود که کل آسایشگاه ها باید از یک مجموعه حمام استفاده می کردند. ولی وضعیت آسایشگاه ها بدک نبود . مدرس ها خیلی خوب برخورد می کردند و سخت گیری چندانی در کار نبود البته گردان امام حسن کمی سخت می گرفت. من خودم هم فوق لیسانس هستم.باز هم اگر سوالی داشتید در موردش بپرسید تا راهنمایی تون کنم.[/QUOTE
سلام
ممنونم از راهنماییت. سوال دیگه ام،چون امریه جذب شدم جایی خوندم که گردان امریه ها جداست و آموزشی 56 روزه.آیا رفتارشون با همه یکسانه؟و اینکه بین امریه ها همه لیسانس به بالا هستن؟
چون الان روز ها کوتاهه آیا کلاسای آموزشی کمتره تو نوبت عصر؟
نمیدونم .فقط خواستم اطلاعات داشته باشم
در تهران مرکز تخصصی دندان پزشکی 600 ارتش هست که دفترچه نیروهای مسلح رو قبول می کنه و کارشون هم خوبه.نقل قول:
سلام چه تاریخی دفترچه فرستادید؟نقل قول:
سلام
من دوستم پدرش 34 ماه جبهه داره
معافه؟
متولد 76 هست
اون برنجهای باقیمانده که سربازا میریزن تو سطل آشغال رو چیکا رمیکنن؟ پادگان چیکارشون میکنه؟
من یادمه 10 روز اموزشی تو پادگان بودم چنتا سطل آشغال بزرگ بود توش پر از باقیمانده برنج و خورشت و ماست میشد. مثلا 100 کیلو برنج پخته باقیمانده بود هر وعده تو سطل آشغال.
اونو چیکارش میکنن؟
من آخه 1 قاشق برنج میمونه از غذام مادرم میگه دور نریز گناه داره. میخواستم بهش بگم تو پادگان 100 کیلو 100 کیلو برنج میریزن دور.
سلام کسی میدونه بهترین جا واسه خدمت تو تهران کجاست ؟ که اداری باشه و سخت نباشه ؟؟
سلام کسی میدونه بهترین جا واسه خدمت تو تهران کجاست ؟ که اداری باشه و سخت نباشه ؟؟
سلام.شما مثل من هی میگی سپاه سپاه آخرش نمیفتید.منم مثل شما بودم دوست عزیز مدارک خیلی جاها دادم پذیرش کردند اما قبول نشد خیلی پیگیری کردم خیلی نفرو دیدم گفتم اما افتادم نیروی انتظامی.اگه شما میخوای سپاه بیفتی باید کارت فعال داشته باشید با یک عدد آشنا که کار انجام بده (سبز احتیاج نیست)چون دیگه باطل شده باید آموزشی برید.بعد سپاه خیلی کم پیش میاد آدم شانسکی بیفته باید تو نیروی انسانی پادگان یا ناحیه پذیرش بکنیدنقل قول:
تهران پر از ستاد هاى و فرماندهى هاى ارتش و ناجانقل قول:
Gesendet von iPad mit Tapatalk
لام دوستان مکان اعزام برج 1/0 رو اعلام کردن یا نه؟!کیاعلام میکنن؟!
دوستان من آموزشی نیروی انتظامی ارومیه هستم بهمون گفتن آخر دوره از فرماندهی ارومیه یا تبریز میان برای آزمون.به نظر شما میان چی کار میکنن.برای شما اومدن یا نه.میخواستم بدونم میشه امریه رو تغییر داد
Sent from my D6503 using Tapatalk
دوستان من آموزشی نیروی انتظامی ارومیه هستم بهمون گفتن آخر دوره از فرماندهی ارومیه یا تبریز میان برای آزمون.به نظر شما میان چی کار میکنن.برای شما اومدن یا نه.میخواستم بدونم میشه امریه رو تغییر داد
درسته. آموزشی 56 روزه هست ولی امریه ها الزاما توی یک گردان نمی افتن. در دوره ی ما به جرآت 60 تا 70 درصد بچه ها امریه داشتن.امریه ها تا جایی من می دیدم لیسانس به بالا بودن. رفتار کادری هاش با همه ی بچه ها خیلی محترمانه هست و پادگان فرمانده ی نازنینی به اسم سرهنگ حسینی داره که یک مرد به تمام معنا هست. روز اول که می خواید بین گردان ها تقسیم بشید، ازتون می پرسن چه کسانی معاف از رزم هستند یا اصلا نمی تونن مثل بقیه ورزش و فعالیت و ... داشته باشند که من با وجود اینکه معاف از رزم نبودم ولی شفاها گفتم آسم دارم و نمی تونم بدوم که من رو گذاشتن گردان امام حسین گروهان 2 که برای معاف از رزم ها بود. صبح ها نه ورزش صبحگاهی رفتم و نه در رژه ها خیلی بهمون سخت می گرفتن. خلاصه خیلی راضی بودم. کلاس های ما هم از ساعت 8 بود تا 5 بعد از ظهر که در این فاصله 3 کلاس 1 ساعته صبح و 2 کلاس عصر داشتیم. بین هر کلاس یه ربع استراحت داشت و حدود 11:30 می رفتیم نماز. بعد تا 3 وقت ناهار و استراحت بود و ساعت 5 بعد از ظهر تا صبح فردا هم در اختیار خودمون بودیم. نگران نباش. محیطش اونقدری که فکر بکنین سخت و خشک نیست. باز هم سوال بود، در خدمتم
به نظر من واسه ناجا بهترین جا ستاد فاتبه.نقل قول:
اعزام من 1/10 هست، امروز درخواست تمدید دادم برای 1/12 ، بدون داشتن معاذیر
به نظرتون موافقت میشه ؟
بلهنقل قول:
تعداد سرباز هاى ارسالى زياد است و نگران نباشيد با ان موافقت خواهد شد
ممنونم ایشالا خدمت ما هم به خوبی بگذره.همین الانش کلی از استرسام کم شد.امیدوارم موفق باشینقل قول:
سلام.میشه در مورد خودتون و نحوه کسب امریه و به طور کلی صفر تا 100 گرفتن و رفتن و اومدن امریه بگید؟متشکر میشم.نقل قول:
سلام به احتمال زیاد موافقت میشهنقل قول:
لطف کنید نتیجه درخواستتون رو به ما هم اطلاع بدید
سلام دوستان میخواستم بدونم محل خدمت آموزشی رو مثل قبلا نامه میفرستن یا نه باید رفت پلیس +10 یا سایت نظام وظیفه؟
اعلام کردن 1/10 رو؟
دوستان بنده یه سوال دارم.
یه مطلبی هست که واضح نیست برام. از هر کی هم میپرسم جواب درستی نمیده.
من 4 ساله دارم نرم افزار آزاد میخونم. حالم به هم میخوره ازش... زیاد هم واحد پاس نکردم شاید حتی نشه تمومش کنم تو 5 سال.
چند بار چند جا شنیدم که میشه از دانشگاه انصراف داد و رفت یه رشته دیگه دانشگاه دیگه. حالا با کنکور یا دانشگاه بدون کنکور دوباره 5 سال معافیت تحصیلی میدن.
این درسته؟؟؟
--------------------------------
یه چیز دیگه که اگه من مدرک معادل بگیرم وضعیت معافیت تحصیلیم چی میشه؟ میشه ادامه ش داد یا باید رفت سربازی بعد ادامه ش داد؟
ممنون