صبح امروز برای من proxifier روی شاتل دوباره درست شد.
Printable View
صبح امروز برای من proxifier روی شاتل دوباره درست شد.
دوستان نرم افزار whatsapp توی گوشیمم از کار افتاده دیگه فقط با اینترنت سیم کارت میشه چت کرد.با شاتل نمیشه.
از پری شب که proxifier قطع شد whatsapp منم این مشکل رو پیدا کرد.نمی دونم چه ربطی داره.
کسی مشکل من رو نداره؟
سلام دوستان کسی امروز هم با porxifire رو شاتل مشکل داره ؟
:41: عجب وعضیه
دوستان ظاهرا دسترسی به نوع خاصی کانکشن امن(مرتبط با ssl) بر روی پورتهای مختلف قطع شده. اطلاع دقیقی در مورد نوع این کانکشنها ندارم ولی مطمئم تعداد زیادی برنامه چت و پر وکسی از این نوع ارتباط استفاده میکنند و الان نمیتونند به سرورهاشون متصل بشند.
کلا ساکس هارو بسته شاتل ، فقط میتونید از وی پی ان استفاده کنید
یک چیزی که برای من عجیبه اینکه با کامپیوتر دسکتاپ من به یاهو مسنجر نمیتونم کانکنت بشم اما با لپتاپم که از وایرلس همون خط اینترنت به یاهو وصل میشم :41:
منم شاتل دارم و از پریشپ س اک س از کار افتاده
حتی یاهو مسنجر منم از کار افتاده
خوزستان هستم.بچه هایی که پارس آنلاین دارن مشکلی ندارن و براشون س اک س کار میکنه
یکی از بچه ها وایمکس داره و اونم کار میکنه
فقط شاتل گور به گور شده مشکل داره
مبین نت و فن آوا هم قطع شده.نقل قول:
هنوز مشکل شاتل با ------ فایر حل نشده.
بقیه ISP ها هم مشکل دارن یا فقط شاتله؟؟؟؟
جاهای دیگه رو خبر ندارم.
پیام اوران که هنوز قطع نشده
بقیه رو اطلاع ندارم
من مخابرات تبریز دارم اوضام مثل شاتل تبریز بیریخت شده
یاهو نمیتونم بیام
سآکس برام 3 روز بیشتره قطعه با هاستهای خارجی به شدت مشکل عدم لود یا لود ناقص بعد از مدت زیاد دارم
که تموم این مشکلها رو میشه با یه نرم افزار حل کرد که اونم فکر نکنم چند روز زیاد دووم بیاره:31:
راستی AOL هم کانکت نمیشه:2:
سلام دوستان قذیمی شاتل
الان من یه 5 ماهی میشه که از شاتل کوچ کردم به پارس انلاین بد نیست دردسر شاتل رو نداره
ظاهرا این روزا شاتل ساکس رو هم بسته براتون توی پارس که باز هست
در کل دوستان توی پارس ماهی 80 گیگ دانلود رایگان دارم
خوش باشید من که خوشم
علاوه بر مبین نت و فن اوا که دوستان گفتن صبانت هم بستنشنقل قول:
زفیقم زنگ زده مبیننت بهش گفتم مخابران ساکسو بسته!! نکنه دارن اینترانتو پیاده میکنن؟ آخه گفته بودن فاز یک خرداد اجرایی میشه :41:
نقل قول:آقا مال ما هنوز شاتل همه کانکشن های مرتبط با SSL بسته هستش.نقل قول:
پرو*کسی*فایر و یا هو مسنجر whats app , viber یا هر برنامه بازی wow لوگین تو هر برنامه یا سایتی که از https استفاده بکنه قطع شده.
بی خود گردن مخابرات نندازین من اینترنت از مرکز مخابرات تهران هم دارم همه اینا رو اون بازه و مشکلی نداره اونور.
دوستان چطوری میشه این قضیه رو پیگیری کرد؟ حق دارن همچین کاری بکنن؟ با اعتراض و تماس با پشتیبانی حل که فکر نکنم بشه؟ آخه موضوع فقط پ*رو*کسی*فایر و فیل*ترینگ نیست که کلی چیز دیگه هم قطع شده الان. از کارو زندگی افتادم تو رو خدا یجوری بشه حرفمونو به گوش مسوولین برسونیم . هر قانون تخمی که میخوان پیاده کنن ، شاتل پیشفدم و سردمدارشه !! اینم شانس ... مائه!!
متاسفانه برای منم که proxifier دیروز چند ساعتی درست شد امروز دوباره قطع شده .
شاتل هم موش آزمایشگاهیه. همه چی اول رو شاتل تست میشه.
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت جشنواره بهاری شاتل، چنانچه در دوره ی زمانی 9 اردیبهشت ماه تا 20 اردیبهشت ماه برای خرید ترافیک اضافی اقدام فرمایید، در ازای خرید هر پکیج 5 گیگ، 5 گیگ ترافیک رایگان و در ازای خرید هر پکیج 3 گیگ، 3 گیگ ترافیک رایگان به مناسبت این جشنواره از سوی گروه شرکت های شاتل برای دوره ی فعلی سرویس شما به شما اختصاص خواهد یافت که می توانید از آن در دوره ی حاضر سرویس خویش بهره گیرید.
به تمام دوستان پیشنهاد میدم که خریداری کنید چون که شاتل یک خبر جالب رو می خوتد 12 اردیبهشت اعلام کنه تازه جشنواره بهاری فقط این نیست تا چند روز دیگه کامل اطلاع رسانی میکنه جشنواره رو هر سرویسی که می خوای بخر با مودم از شاتل یک کارت هدیه 1 ساله از شاتل بگیر
خبر 12 اردیبهشت رو بچسبین که به نظر من واقعا باید زود تر این کار رو میکردند
آقا زنگ زدم پشتیبانی شاتل گفتم https مشکل پیدا کرده فیلتر شکن ها درست کار نمی کنن,گفتش که این مشکل از طرف مخابراته الان 4 روزه اینطوری شده داریم پیگیری می کنیم و ما از خودامونه که زودتر این مشکل حل شه چون حجم کاری ما هم بالا میره همه تماس میگیرن که چرا اینطوری شده.
خلاصه که باید مثل همیشه منتظر باشیم آقایون فلکه رو باز کنن.کی میشه این فلکه رو با خیلی چیزای دیگرو از این آقایون بگیریم که دارند مملکت رو ............
امروز ساکس حل شده
کار میکنه
سلام
اما با وجود این همه مشکلی که گفتند سرعت افزایش پیدا کرده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم هر وقت مشکلی پیش بیاد سرعت بهتر می شه!
راست میگن شاتل و صبانت و مبین نت با س. اکس مشکل پیدا کردن؟ برا شما هم س. اکس کار نمیکنه ؟؟
خیلی برام عجیبه . . . الان درست شد یا نه ؟
نه درست نشده. من امروز فسخ کردم، شورش رو درآوردن.
بچه ها تا دهم می خوام فسخ کنم ...
بهترین Isp واسه دانلود ؟؟؟
صبانت داشتم می خوام برگردم اما اگه گزینه بهتری هست بگین ...
ارهنقل قول:
Mobin net,Shatel,Sabanet,Fanava
بعضی از رنج ای پی ها مشکل دارننقل قول:
از بین 12 تا یوزر شاتلم 2تاشون مشکلی ندارن
بچه ها شاتل سرعت ها رو واقعی کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه من که تا دیروز تو روز با 250 دانلود می کردم الان تو روز شده نهایت 39 !!!!!!!!
خدا به داد شبمون برسه
نکنه محدودم کردن ؟؟؟؟؟؟ اخه یه مدته دانلودم زیاد شده
اگه eco داری که حتما هم همین طوره نمی تونه به خاظر محدودیت باشه ...نقل قول:
ممکن سرعت ها رو به Rate واقعی نزدیک کرده باشن یا مشکل خاصی بوده ...
مال من اکوی 512 ( تبریز )تا چند روز پیش شبها دانلود خوبی داشتم از ساعت 1 تا 8 صبح حدود یک گیگ دانلود داشتم الان چند روزی شده که از ساعت یک بزور سرعت دانلود به 4 کیلو بایت میرسه حتی یک صفحه اینترنت رو نمیتونم باز کنم زنگ زدم پشتیبانی گفتند چون بعد از ساعت یک همه دانلود میکنند سرعت شما پائین امده و ضمنا خط شما توی خطهای پرمصرف دیگه هست سرعت شما پائینه گفتم من حداقل سرعت 64 رو باید داشته باشم گوشی رو گذاشتند :2:
دوستان سلام
میخواستم یه نقل مکان بکنم بیام سرویس های شاتل را بگیرم به نظرتون کدام سرویسش واسه من خوبه ؟
قیمتش چنده حدودا ؟
میخوام تو رنج قیمتی 15 تا 20 تا بگیرم که سرعت پیج باز کردنش تو روز خوب باشه و تو شب هم دانلود رایگان داشته باشم
دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمایند
در ضمن دوستان لطفا ریت دانلود سرویس پیشنهادی هم اینجا ذکر کنند
با تشکر از همه بچه های گل پی سی ورلد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چندتا پست قبلی رو بخون!نقل قول:
میخوام تو رنج قیمتی 15 تا 20 تا بگیرم که سرعت پیج باز کردنش تو روز خوب باشه و تو شب هم دانلود رایگان داشته باشم
همه دارن از شاتل کوچ میکنن :27:
دانلود رایگان تقریبا میشه گفت نداره مخصوصا اگه حواست نباشه زبونم لال یکم دانلود کنی اینترنتت رو واسه یه مدت نامعلوم در طول ساعت رایگان کلا قطع میکنن سرعتت میشه 3 - 4 کیلوبایت
با سلام خدمت دوستان
من یه هفته ای میشه سرویس 2 مگ Eco از شاتل گرفتم هر روز هم حدود 3 گیگ دانلود اشتم دیشب هم نزدیک 6 گیگ دانلود کردم اما امشب که ساعت الان 1:53 بامداد هست سرعت خیلی پایین امده نزدیک 20 کیلو بایت هستش مشکل از کجاست
سلام دوسمنقل قول:
کدوم استان زندگی میکنی ؟ اگر تهران کدوم منطقه ؟
بنظر من سرویس های اکو شاتل خیلی خوبه ولی در رابطه با شبانه ، هر شب چقدر استفاده داری ؟؟
---------- Post added at 08:24 AM ---------- Previous post was at 08:22 AM ----------
نقل قول:
زنگ بزن پشتیبانی شهرتون خوب اگر محدود هم شده باشی خودشون می گن بخاطر مصرف زیاد با 9 مثل خودت شیر شدی وگرنه دلیل شو بهت میگن و مشکلتم برطرف میشه :5:
دوست عزیزم اگر پشتیبانی و کیفیت کار برات مهم هست شرکت شاتل اگر دانلود برات مهم هست دوستانی که اینجا هستن میگن صبا نت خوب هست اگر که نت ارزون و معمولی نیاز داری برای سالی یه سایتی باز کنی یا دانلودی داشته باشی مخابراتنقل قول:
سرویس های eco 128 و eco 256 و eco 512 به ترتیب 13.900 - 16.900 - 18.900 قیمت دارن
در روز سرعت خوب هست
در شب به شرطی که مدیریت دانلود داشته باشی ( هر شب یک گیگ دانلود نکنی ) در حدود 60kb/s هست
12 اردیبهشت به بعد قابلیت اجرا میشه در شاتل که گیگ های که خریداری شده یا به عنوان هدیه داده شده قابل انتقال به دوره بعد می شوند و فقط ترافیکی که داخل قرار داد هست سوخت می شود
به عنوان مثال
بنده یک سرویس eco 128 یک ماه دارم با 3 گیگ دانلود 1 گیگ هم خودم خریداری می کنم 1 ماه میگذره و قرار داده من تمام می شه اگر 3 گیگ قرار داد تمام نشده باشه سوخت میشه اما 1 گیگی که خریداری کردم به ماه قبل منتقل میشود
من دیشب بعد ساعت یک به پشتیبانی زنگ زدم گفتم سرعت دانلود من 4 روز شده که به 5 کیلو بایت رسیده گفت چون شما چند شب دانلود شما زیاد شده به خاطر این نرم افزار سرعت شما رو اورده پائین گفتم مال من 512 اکو است و من باید سرعت 64 کیلو بایت رو داشته باشم و در ضمن برای دانلود رایگان در شب قانون محدودیت وجود نداره . گفت درسته قانونی نیست اما نرم افزار رو طوری نوشته اند که همه رو به یک چشم میبینه خلاصه که باید در فکر کوچ کردن بود
هر کس رای گیری رو راه انداخت دمش گرم . الان هر کس می تونه آزادانه نظرش رو بده چه موافق و چه مخالف و دیگه توی تاپیک جدل نمیشه مثل قبل . اگر هم نظر ندادین زود تر نظر بدین ... ::
salam dostan hanoz email ro shatel moshkel dare va khob kar nmikone>
ببینید دوست عزیز می تونین هر کدوم از سرویس های Eco 128 , 256 , 512 رو انتخاب کنین که به صورت Package 3G هست و سقف قیمت هم 18ت هست برای 512 و شبانه هم داره اما توجه کنین اگر دانلود زیاد دارین بعد از چند شب که این کار رو کردین به شدت محدود می شین و تایم خاصی هم برای بیرون اومدن از وضعیت نمی تونین متصور باشین ...نقل قول:
اما اگر این روش استفاده رو ندارین می تونین با سرعت خیلی خوب در طول روز استفاده کنین ...
ضمنا پینگ تقریبا بالا هست اما به این معنی نیست که سرعت Page در طول روز بد باشه ...
سلام
سقف دانلود 512 نامحدود در ماه چقدره ؟! چون هرچی بالا پایین کردم یه جواب درست نگرفتم که بالاخره سقف ترافیک ماهانه چقدره و همه میگن که فقط وجود داره ! :31: الانم به اجبار مجبور شدم از شاتل بگیرم ولی سرعت 512 الان برای من 2 مگ شده !!!!
در ضمن این رو هم بگم که شب ها اصلا دانلود ندارم . یعنی از 1 صبح تا 1 بعد از ظهر دانلود ندارم ولی تو همین ساعات باقیمانده نزدیک 5 گیگ در روز دانلود میشه کرد ! میترسم بذارم دانلود یحو بریم تو لیست سیاه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت شاتل در مشهد یه زمانی خیلی مهم و معروف بود
دلیلشم سرعت و کیفیت سرویس دهی بود
باید بگم بنده کلا پشیمونم
چون چند ماهه اعصاب واسم نذاشته
البته میگن مشکل کشوریه
از نظر پشتیبانی فنی بنده کاملا رضایت دارم
آقا بالاخره proxifier درست شد خداروشکر.........