الو.... 1 .... 2.... 3.... آزمایش میشود......
از این به بعد پاتوقمون رو از انجمن ترایب God در ورلد 25 میاریم اینجا....
بهتره اون قسمت فارسی رو از انجمن حذف کنید تا بعد.
ممنون
....
بزن اون کف قشنگ رو ....
Printable View
الو.... 1 .... 2.... 3.... آزمایش میشود......
از این به بعد پاتوقمون رو از انجمن ترایب God در ورلد 25 میاریم اینجا....
بهتره اون قسمت فارسی رو از انجمن حذف کنید تا بعد.
ممنون
....
بزن اون کف قشنگ رو ....
سلام بر دوستان دهاتی خودم
چه خبرا ؟
سلام علیکم بر جمیع
هنوز ترک نکردید؟
سلام به همه !!
چه طورید ؟؟؟
من که خوبم !! :دی
نامردا دارن عین خر روستاهامو توی 12 می گیرن !! :دی
26 نمیای؟نقل قول:
بردیا 26 نمیای؟
سلام آقا وحید!نقل قول:
چه عجب اومدی...
: د ی رو باید با فاصله بنویسی وگرنه میشه :دی
فقط 63 ؟نقل قول:
حالا ترایب اسپم هم تا وسطای کانتیننت ۶۳ پیش رفته
من که دارم تا وسطای
53
54
55
63
65
73
74
75
میبینم !!!
64 هم که بیسه و ترایبی به غیر از اسپم و آکادمیش نیست :دی
سلام برادر :دینقل قول:
سلام به همه !!
چه طورید ؟؟؟
من که خوبم !! :biggrin:
نامردا دارن عین خر روستاهامو توی 12 می گیرن !! :biggrin:
سلیم گفت تریپ خرخونی گرفتی نمیای :دی
من که باید تریپ خرخونی بگیرم 24ساعته اینجام !!!
اونوقت تو تریپ خرخونی گرفتی ؟:27:
وحید جان تازه ازاد شدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه من یادمه
خیلی وقته !!!
چون منم وحید هستم بجاش جواب دادم :دی
نقل قول:و حـ یـ د جان ازاد شدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه من یادمه
خیلی وقته !!!
چون منم وحید هستم بجاش جواب دادم :biggrin:
:31:
[QUOTEهه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیمزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
بخدا راست گفتم
یا 10روز پیش آزاد شدن یا 7روز پیش
روز دقیقش یادم نیست ولی یا 7 یا 10 !!!
مژده مژده برای کسانی که بدلیل فیلتـر بودن سایت پای-پال نمیتونستن پرمیوم رو بصورت مستقسم تهیه کنن
پای-پال یک دامنه https زده که خدا رو شکر هنوز فیلتـر نشده
پس برید تو این سایتایی که اعتبار رایگان میدن و سریعا پای-پال بگیرید و پرمیوم تهیه کنید
والسلام
کد:https://www.paypal.com/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بخدا راست گفتمنقل قول:
یا 10روز پیش آزاد شدن یا 7روز پیش
روز دقیقش یادم نیست ولی یا 7 یا 10 !!![/QUOTE]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پولیه ؟ :31:نقل قول:
نخیرنقل قول:
آدرس میگیرن به همراه یه پلی استیسن مجانی میارن دم خونتون :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چه جالب ...
حالا راستکی چند میدن ؟
باورت شد ؟ !
سرکاری بیدار شو :27:
چی میخوای ؟
ترایبال یا وست ؟
وست 100پوینتش 20یورو به عبارتی حدود 35تومن
ترایبال رو خبر ندارم چون تا حالا نخریدم و همیشه هدیه گرفتم
آرتاس یه جایی تریبال داشت که توش متن میدادی به صورت کد
نمی دونی کجاست؟
یعنی چی ؟
منظورت چیه ؟
کجا رو میگویید ؟
(این آخری رو برا این اینطوری نوشتم که متنم نظم داشته باشه :دی)
چقدر ارزون :27:نقل قول:
اینا پول خورده که :21:
حالا چیجوری پرداخت کنم ؟
ببین یه قسمتی بود که توش متن خام پرسونال تکست میدادی
بعد همه کپی میکردند تو پروفایل خودشون
الان اگه تو فروم بنویسم کد هاش تبدیل میشن
آهاننقل قول:
ببین یه قسمتی بود که توش متن خام پرسونال تکست میدادی
بعد همه کپی میکردند تو پروفایل خودشون
الان اگه تو فروم بنویسم کد هاش تبدیل میشن
همین کد توی پی سی خودمونه
چطوری؟
می خوام کد هاش تبدیل نشن ها؟
من مطمئنم یه جایی بود
گفتم که همین کد توی پی سی
منظورم از کد اینه
[code]
مرسی حل شد
توی ورلد 26 کسی رو داریم؟
نمی خواین برین 26؟؟اومداولی نرین همون 25 بهتره:p:
یک گروه بزرگ 70نفره امشب ساعت9 میخوان برن جنوب غربی ورلد26
70 نفر !!!!!!!!!!
پس شاید منم بیام
واقعا ؟
کنفرانس میزارن ؟
منم قبلا بهشون گفتم میامنقل قول:
جون من!
70 نفر؟!
ID: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو رو خدا یکی هم من رو خبر کنه
بچه ها منم میخوام بیام و:دی26 قرارتون کی هست؟
اقایون تعداد بازیکن های ورلد 26 داره همین جور بیشتر میشه اگه میخواید میتونید بیاید تو کنفرانس ساعت 6:30 امروز که برا افرادی هست که تو کنفرانس دیروز نبودن شرکت کنید و الان هم عضو ورلد 26 نشید و تو کنفرانس شرکت کنید:
این ایدی رو ادد کنید ایدی فاندر ترایب هستش
من همون هانیبالم
اینو نیگااااااااا خدا بکشه صفا رو:31:
07:36 PM aQoa
پيغام ها: 9 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شنبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10-11-2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
07:09 PM aQoa
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10-11-2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
07:04 PM aQoa
06:58 PM aQoa
پيغام ها: 21 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قديمي تر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 09-03-2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10:00 PM aQoa
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 09-03-2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
09:42 PM aQoa
08:34 PM aQoa
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 08-28-2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
08:39 PM hadi_gamer
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 08-25-2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
05:49 PM روح سگ ولگرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 08-25-2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
05:35 PM روح سگ ولگرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 08-24-2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
04:24 AM alizshah
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 08-24-2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
04:20 AM alizshah
04:17 AM alizshah
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 08-23-2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12:04 AM aQoa
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 08-22-2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11:44 PM aQoa
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 08-18-2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12:59 AM cao-cao
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 08-05-2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10:07 PM cao-cao
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 08-05-2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
09:55 PM cao-cao
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 08-04-2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
07:55 PM cao-cao
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 08-04-2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
02:46 AM pedram_1973
01:47 AM pedram_1973
اینم ایدی من برا خنده:
هنیبال تویی ؟
من با attractive_King چند بار چت کردم
میگفت ادمین تریبال بهش گفته ورلد 26 بهتره
الان انلاینه ؟
نه ولی گفته میاد اره baw کی اینجوری میگه Baw:31::31:نقل قول:
سلام بچه های گل و گلاب
چطوری میتونم امضام رو دوباره بیارم
:42:ببین کی اینجاست منو یادته؟ هانیبال اسپم بده:31:نقل قول: