525 قیمتش 630 هستنقل قول:
5885 هم 700
همه Cat6 دار ها این قدر گرونن؟
یه سوال دیگه... شما 5885 دارین روی صفحه نمایشش نشون میده که الان به صورت 4G وصل یا 4.5G؟
بعد چقدر باطری نگه می داره؟
فرقش با 5875 که 570 تومن هست چیه؟
Printable View
525 قیمتش 630 هستنقل قول:
5885 هم 700
همه Cat6 دار ها این قدر گرونن؟
یه سوال دیگه... شما 5885 دارین روی صفحه نمایشش نشون میده که الان به صورت 4G وصل یا 4.5G؟
بعد چقدر باطری نگه می داره؟
فرقش با 5875 که 570 تومن هست چیه؟
دوست عزیز سرعت لیمت شده همراه اول 40مگابیت باشه شما به 5یا6جی هم وصل بشی بازم همینهنقل قول:
مگر اینکه لیمت نشده باشه
ضمنا مودمی بخر لاک نباشه
اگه تو محدوده پلاس باشید بصورت پلاس نشون می ده من خیلی کامنت های مختلف رو تو سایت های ایرانی و خارجی خوندم اینو همه تعریف می کردن فقط بدیش اینه تو ایران همین نسخه چینیه که باعث می شه پنلش به زبون چینی باشه گرچه همه چیزیش معلومه نرم افزار hilink هم هست با اونم تازه می شه مدیریتش کرد اگرم همراه بودن مهم نیست براتون 525 هم مودم پرقدرت و امتحان پس داده ایی هستش باطریش عالیه راحت بالای بیست ساعت جواب می دهنقل قول:
دوستان برای بحث مودم تشریف ببرید تایپیک خودش!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
مناسفانه مشکل از همراه اولهنقل قول:
انرنتش همش time-out میده
انگار پیشنهاد شما از کارمندان همراه اوله، هیچ مسئولیت قبول نمیکنن و هر مشکلی رو تقصیر کاربران میزارن
الان صد رحمت به این رایگان صبح
سلام
بسته قبلیم تموم شده و حجم رو 0 کیلو بایت اعلام می کنه. ولی بسته جدید پس از انتخاب می ره در حالت رزرو و فعال نمی شه. چکار کنم؟
سلام نه دوست عزیز من شب اول که گذاشتم برای دانلود وقتی بیدار شدم دیدم دانلودها توقف کرده دوباره نت قطع کردم و باز وصل کردم که راه افتاد ولی بازم بعد از نیم ساعت که سر زدم دیدم قطع شده دوباره تکرار کردم بعد که توی تنظیمات گوشی نگاه میکردم به این گزینه رسیدم و فعالش کردم که شب موقع دانلود گذاشتم و دیدم داره درست کار میکنه و تا ساعت 9 هم اصلا قطع نشدنقل قول:
دوستان با سیم دایمی از اینتا ۹ رایگان استفادهکردید؟ خطرناک نیست؟
من دو شب افت سرعت دارم . سرعتم از 3 مگابایت بالاتر نمیره در IDM . دوستان این افت سرعت عمومی هست ؟
مودم 3G دارم سرعت بالاتر از 1 مگ نشد چرا یکی دوستانم همون مودم سرعت 2.5 مگ رفت کد *1000*2232# یک بسته 29000 تومانی من ساعت 1 تا 11 دانلود تمام عیار شدم 16.92 گیگ گرفتم سرعت متوسط 500 ک است اونم دوست ساعت 1 تا 11 دانلود تمام عیار شدند 79.45 گیگ گرفتند سرعت متوسط 2.26 م است !!!!! چرا اختلاف فاحشه بین من و دوست است هر دو مدل مودم Huawei B68L است