هر موقع حس می کنم های وب گرونه می رم اون یکی شرکتا رو نیگا می کنم بعد بر میگردم دوباره به های وب ، به نظر من به صرفه ترین هست، اما خب واقعا اذیت می کنه ،یعنی به معنی واقعی کلمه اذیت می کنه،مخصوصا تابستون،این تابستون پیش رو در اولین فرصت از یه شرکت دیگه سرویس می گیرم ، چون های وب الان چند ساله کیفیت مرور صفحات رو بهبود نداده ،فقط سرعت دانلود خوب هست ، الان شب از ساعت حدود هفت پینگ نا جور میشه تا حدود سه شب ، شما شش صبح بیای کیفیت عالی هست ، الان که ساعت ده شب هستش هر دی ان اس سروری به جز دی ان اس خود های وب ست کنم داغون میشه اینترنتم،
به نظرم های وب سعی داره به زور و با روش های مصنوعی سرعت نشون داده شده در صفحه پینگ رو بهبود بده مثلا پکت های پینگ رو با یه روش هایی میشه ارسال کرد که سرعت پینگ بالا (عدد پینگ کم) نشون داده بشه اما در عمل تفاوتی در کیفیت مرور صفحات وب ایجاد نخواهد شد،
البته در جریانم که های وب سعی کرد که این مشکل رو حل کنه اما نتونست ،احتمالا رفته به جای سیسکو از روتر های چینی خریده.
همیشه وقتی می بینم یه صفحه به زور باز میشه ،میرم با رایتل وصل میشم می بینم خیلی راحت باز میشه ،مطمئن هستم مشکل از طرف های وب هست ،گاهی حتی صفحه وب کامل باز نمیشه ،چند بار زنگ زدم پشتیبانی با TeamViewer وصل شدند اما کاری نتونستند بکنند ،یعنی اشکال از طرف من نیست که بتونند چیزی رو درست کنند،شیوه و الگوریتم های مورد استفاده ی های وب برای مدیریت پهنای باند شبکه صرفا سرعت دانلود رو بهبود میدن و کاری با سایر معیار های سنجش کیفیت شبکه و کیفیت مرور صفحات وب ندارند، برای منی که SNR سی و دو دارم این طوری هست !!