داداش اگه ممکنه از سرور خارجی هم بزار .ملاک سرور خارجی هست مخصوصا وقتی پهنای باند اشتراکی باشه..نقل قول:
Printable View
داداش اگه ممکنه از سرور خارجی هم بزار .ملاک سرور خارجی هست مخصوصا وقتی پهنای باند اشتراکی باشه..نقل قول:
سرویس های ADSL معمولا بیشتر می دننقل قول:
ظاهرا ایرانسل سرعت واقعی میده
معمولا سیستم اشتراکی بیشتر ISP ها یک به هشت هست.یا یک به ده.
واسه سرعت ۱۲۸ - ۱۶ کیلو سرعت داره ۲۵۶ -۳۲ و ۵۱۲ - ۶۴ و ۱۰۲۴ -۱۲۸
بیشتر شرکت ها هم همین منوال رو دارن
ولی خوبی که وایمکس حداقل واسه من داشته در هیچ زمانی (مخصوصا این یک ماه اخیر)افت سرعت نداشتم حتی در زمان رایگان (۱ تا ۷ صبح) هیچ فرقی با ساعات روز نداره.
برای تغییر تعرفه بین سرعت ۲۵۶ تا دو مگ کافیه با دو کلیک تغییر انجام بشه. مثل ADSL مشکلات اونطوری رو نداره...
بچه ها مودم یو اس بی ایرانسل چطوره؟این جدیداش میگم به نظرتون خوبه بخرم
ADSL هم تغییر تعرفه زیاد طول نمیشکهنقل قول:
راستش من منظور شما رو از دو تا کلیک متوجه نشدم!
در هر صورت وایمکس یک تکلونوژی بی سیم هست و دارای خوبی های زیادی هم هست
از جمله این که دیگه نیازی به خط تلفن نیست
برای مثال الان تعدادی از کاربران ADSL مشکل نویز خط دارن که این مشکل بزرگی هست
ولی وایمکس همچین چیزی نیست و از اون طرف وایمکس مشکل سیگنال داره
من فقط به سرعت بالا اشاره کردم
ولی قیمت های اینترنت ایرانسل به نظر من خوبه
و یه سوال دیگه یه تعرفه داشتن 128 یک به یک چی شد برداشتننقل قول:
یه شیر پاک خورده ایی جواب مارو هم بده
سلام دوستان خسته نباشیدراستش من یک حساب وایمکس ایرانسل باز کردم که می خوام از مودم به صورت اشتراکی استفاده کنم ولی هر کاری می کنم نمی توانم به مودم وصل بشمبزار بهتر توضیح بدم موضوع از این قراره که وقتی وای فای گوشی ام را روشن می کنم گوشی شروع به سرچ می کند و مودم هایی که در اطراف من است را شناسایی می کند خوب حالا باید به یکی از اینا کانکت بشم ولی من که مودمی ندارم تا بخوام به اون کانکت بشم ولی صاحب مودم را نشان می دهد و وقتی روی مودم مالک کانکت میشم از من رمز عبور می خواد ولی من که از مودم اشتراکی استفاده می کنم هیچ رمزی ندارم تا وارد کنماگر هم بخوام رمز مالک مودم را وارد کنم اون وقت باز از حساب مالک استفاده می شود نه از حساب منکلا گیج شدم وقتی به ٧٠٧ هم زنگ می زنم هیچ کدامشان بلد نیستند که چه جوری از یک مودم می شود به صورت اشتراکی استفاده کرد یعنی یک سری تنظیمات را انجام می دن ولی باز هم اتفاقی نمی افتد هر چی هم توضیح می دم متوجه نمی شن یا اینکه بلد نیستنددوستان اگه کسی بلده من را هم راهنمایی کنید بازم میگم که موقع سرچ فقط صاحب مودم را نشان می دهد و اگر هم بخوام روی صاحب مودم کانکت بشم از من رمز می خواد و من رمزی ندارم پس چه جوری به مودم شخص دیگه ای کانکت بشم و وارد حساب خودم بشمممنون و خداحافظ
منظور ایشان این بوده که تغییر تعرفه خیلی ساده هست . البته پس از ثبت تغییر تعرفه ، برای اعتباریها در پایان هر ماه و دائمی ها در پایان هر دوماه تعرفه تغییر میکنه .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من اکانتم 512 یک ساله دو گیگ بود که تموم شد !
حالا یعنی امروز . من 210.000 ت که گفته بود برای تمدید رو اینترنتی به حسابشون ریختم و اون اخطار مبنی بر تمدید کردن وایمکس از بالای صفحه حذف شد
و بار ها هم مودم رو خاموش روشن کردم ولی بجای اینکه بره داخله اینترنت میره داخله سایت ایراسنلکه برم تمدید کتن
تو رو خدا کمک کنید سریع درستش کنم خیلی واجبه
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21:
اکانتم اعتباری که یک ساله بوده و از یک بنده خدایی مودم رو خریدم که بنام ایشونه و اکانت یک هفته پیش تموم شد .
نقل قول:
تو رو خدا کمک . برای کسی اومدیم فعالش کنیم توش موندیم ....
الان ماینطوری هستیم ...
:n30::n30::n30::n30: