نکنه فکر کردید فقط داش امین داره موهای خرس رو میکنه! ؟ اگه لازمه بگید تا صبح لینک کچل کردنشو بدم!
Printable View
نکنه فکر کردید فقط داش امین داره موهای خرس رو میکنه! ؟ اگه لازمه بگید تا صبح لینک کچل کردنشو بدم!
دوستان من نمیدونستم وقتی تلفن یکطرفه باشه هم اینترنتم وصله ! :11:
آقا یه چیزی ...
سرعت و پینگ پارس تو شبانه بهتر شده... حداقلش اینه که خیلی راحت میشه تو P30 پست گذاشت...
اما یه چیزی...
من از نیم ساعت پیش هر کاری می کنم چیز پی ان وصل نمیشه... نه با PPTP و نه با L2TP....همش ERROR 720 میده!
با 3-4 سرور امتحان کردم همینطور بوده...
به یکی دوتا از دوستام هم گفتم اون ها هم همین مشکل رو دارن!
فکر کنم پارس وی پی ... ها رو بسته!!!
دوستان بیان اعلام وضعیت کنن لطفا....
خير بنده از V P N دارم از پارس آنلاين با سرعت 110 دانلود مي كنم (سرويس 128) ولي بدون اون سرعت در حد 10 12 هستش
نه من وصلم با چیز پی ان...
---------- Post added at 01:45 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------
نقل قول:
پس چرا من 512 دارم سرعتم امروز بیشتر از 120کیلو نمیرفت!!!
یقه رو باید بچسبم یا نه؟!:31:
الان تو تهران چطوره وضعش؟ من پسر خالم داره 256 سرعتش رو 120-130 هست تا الان هم اصلا افت نداشته شبانه هم راضی هست .
:19:نقل قول:
ظاهرا" اینجا "امین" ها وضعشون خوبه :31: منم دیشب سرعت خوب بود و دانلود داشتم . ولی امشب سرعت اومده پایین :13:امین جون (اون بچه محله:31:) سرعتت چطوره امشب ؟نقل قول:
این قضیه ی بلاک شدن و اینا چیه ؟ بگید اگه ما هم در معرض بلاک شدن هستیم مواظب خودمون باشیم :8::31:
راستی دوستان plsboy و امین وی30 رمزی حرف میزنید :21: اگه روشی برای افزایش سرعت دانلود هست بگید ما هم استفاده کنیم :8:
به قول معروف می گن یه سفره ای پهنه :31: یا همون قضیه خرس و مو :31:
نقل قول:
ااااا سلام :31: شما هم مرکز عاطف هستی چاکر هرچی تهران پارسی :31: داداش وضعت الان چطوره کلا تو این مدت که از پارس داری !؟
اين V P N من از اون V P N هاست :31:نقل قول:
بستگی به منطقه مخابراتی و شلوغی و خلوتی داره .نقل قول: