نه فرقی نداره.نقل قول:
Printable View
نه فرقی نداره.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
با بودجه 1.500 چه امپیلی فایری برای گوش دادن به موسیقی پیشنهاد میدید؟
( بیشتر نظرمن روی صدا هست تا تصویر ولی درهر صورت باید حداقل هایی در تصویر هم داشته باشه)
من با چند تا از دوستان مشورت کردم : با توجه به بودجه من مارک پایونر و DENON رو معرفی کرد .
دوستان چه مدل های ار این دو مارک رو برای من پیشنهاد میدید.
((این مدل هایی رو که پیشنهاد میدید ایا بلندگو هم با خودش داره یا باید جداگونه تهیه بشه))
سلام
تلویزیون سامسونگ 46 f 8880 دارم و قصد خرید سینمای خانگی با امکانات زیر رو دارم میشه لطف کنید راهنمایی کنید
1 - پشتیبانی از دیسک بلوری
2 - پخش 3d
3 - بلندگوهای عقب وایرلس
4 -کیفیت پخش صدا
مبلغ هزینه حدود 3 میلیون تومان
ممنون
این بودجه ای که مشخص کردید فقط برای آمپ هست یا برای بلندگو هم در نظر گرفتید؟نقل قول:
مدل های شرکت سامسونگ برای شما مناسبه.گرچه این مقدار هزینه کردن برای سامسونگ کاملا اشتیاهه ولی با توجه به وایرلس بودن بلندگوها گزینه مناسبی برای شماست.نقل قول:
دوستان گزینه وایرلس باندها رو خذف کنم پیشنهاد چی هستنقل قول:
به نظرتون سینمای خانگی چند وات برای یه واحد 100 متری مناسبه؟
قدرت خروجی کل فقط روی بلندی صدا تاثیر داره یا روی کیفیت هم تاثیر میذاره؟
میشه بگین کدوم یکی باید قدرت بیشتری داشته باشه که کیفیت صدا بهتر باشه؟ مثلا ساب ووفر چندوات باشه ؟ بلندگوهای جلو و عقب چقدر؟
این ستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
بلوری پلیر
=
یه مجموعه با کیفیت و پر قدرت
سیستم های رایج تو بازار همه مناسب هستند.نقل قول:
تو هر سیستمی شما زمانی که به خروجی ماکزیمم دستگاه نزدیک بشی مقداری دیستورت تو صدا به وجود میاد.
معمولا تو یه سیستم معمولی ساب ووفر قدرت خروجی دو برابر یکی از بلندگوها داره.
سیستم صوتی من . از یه سمساری دست 2 خریدم به قیمت 75 هزار تومان . بلندگو و یه کاستش سالمه سی دی هم بگیر نگیر داره :n08:من از AUX اون استفاده میکنم صدای محشری داره YAMAHA AST-C10
این ضبط صوتها زمان حکومت طالبان از افغانستان وارد میشد .هنوز تک توکی توی سمساری های شهر ما (زاهدان) پیدا میشه .