اعزامی برای کدوم ماهه الان ؟
Printable View
اعزامی برای کدوم ماهه الان ؟
سلام.
27 روز از آموزشی ما گذشت تا اینجاش که سخت نبوده و بیشتر خوش گذشته، البته هفته اول ترسناک بود و با توجه به جای جدید و فضای نظامی طبیعی بودش.
افتادم مالک اشتر اراک گروهان معاف از رزم ها و تقریبا هیچ کاری انجام نمیدیم. بیشتر نظافت میکنیم و میریم سرکلاس. صبحگاه، رژه، تیراندازی، اردوگاه و نگهبانی جاهای دور از آسایشگاه رو نداریم.
پادگان مجهزیه و نسبت به شنیده هام از پادگان های دیگه خیلی بهتره.
از نظر غذا هم بنظرم من خوبه و بیشتر غذاهاش رو راحت میشه خورد و بعد یکی دو هفته کاملا عادت میکنید بهش.
:n16:
عزیزان سلام .اگه شرایط کفالت رو قبل غیبت داشته باشیم میشه اقدام کرد؟مثل بقیه غیبتا نیاز به توجیه نداره ؟چند وقت پیش پرسیدم گفتن اگه شرایطو قبل غیبت داشته باشی میشه توی مدت غیبت هم درخواست کفالت داد نظرتون چیه؟
سلام
دوستان توي دوران آموزشي ميشه براي معاف از رزمي اقدام كرد؟ من خودم از پليس +١٠ كه پرسيدم گفت ميشه اقدام كرد اما به نظر خودم كه تو آموزشي همه برنامه ها پشت سر هم هست چطور ميشه رفت دنبال اين كار؟ اصلا محل ميزارن براي معاف از رزمي برم بهداري يا اجازه نمي دن!!؟؟ در صورت اجازه دادن توي همون بهداري پادگان ميشه معاف از رزمي رو گرفت يا بايد به بيمارستان استان مراجعه كرد؟ معاف از رزم چشم خواستم بگيرم
پيشاپيش خيييلي ممنون
Sent from my iPad using Tapatalk
لطفا حذف شود
سلام
دوستان کسی در مورد آموزشگاه شهید هاشمی نژاد شیروان اطلاعاتی داره؟
بله امکانش هست شما وقتی وارد پادگان شدید به نزد منشی می روید و اعلام می کنید که چه مشکلی دارید ، او با اجازه فرمانده یگان شما را به بهداری می فرستد پزشک در انجا شما را معاینه می کند و در صورت لزوم اگر قرار باشد تا به کمبیسون بروید با فرمانده یگان هماهنگی می شود و در یک روز افرادی که باید به کمیسیون پزشکی بروند به بیمارستان منتقل می می شوند.نقل قول:
دوستان یعنی واقعا یک نفر از دوستان سربازی نرفته (سربازی خریده) نیست که بیاد یه راهی چاهی بگه واسه نرفتن به سربازی .پس اینایی که سربازی میخرند چطور؟بابا من شنیدم توی مشهد ادم بوده کارت پایان خرمت میداده اصل اصل.کسی نیست بشناسه از این ادما؟
نقل قول:
.............................
شما به کسی مثل من که سرباز 0 رفتم خدمت یه جورایی داری بی احترامی میکنی عزیز :n03:
چون من و امثال من صفر بودیم، باید ما رو اذیت بکنند و با شما کاری نداشته باشند؟
به خدا من خیلی از سرباز صفرها رو می دیدم که خیلی از این لیسانسه ها و فوق لیسانس ها با معرفت تر بودند، منظورم شما نیستید، قصدم بی احترامی نیست.
انسانیت به 0 بودن و لیسانسه بودن هیچ ربطی نداره.
کی گفته یکی سواد درست و حسابی نداره، از سطح فرهنگ پایینی برخورداره؟
خواهشا به سواد و مدرک خودتون مغرور نباشید، ما هم آدمیم آخه :n28:
اصلا قصد بی احترامی نداشتم، فقط نظر خودم رو گفتم
خواهشا یه بار دیگه پست من را با دقت بخوننقل قول:
مخصوصا جاهایی را که بلد کردم
من که از جملات زیر استفاده کردم
البته نه همه سرباز 0 ها
عده ای
عده ای از اونها
دقت کن نگفتم همه سرباز 0 ها
تو سرباز 0 ها هم انسان با شخصیت و قابل احترام خیلی هست
یعنی باید بازم برای شما توضیح بدم؟؟؟؟؟؟ :n04:واقعا جای تعجب داره!!!!!!!:n04:
بعدش یه مطلبی هم هست کسی که تحصیلات داره و از دانشگاه های معتبر دولتی فارغ التحصیل شده
سختی ها و استرس ها و بی خوابی های شب امتحان و زجر های خودش را موقع تحصیل کشیده پس طبیعیه که باید خدمت اون راحت تر از کسایی که این سختیها رو نکشیدن باشه
(دانشگاه های آزاد و غیر انتفاعی و مجازی و پولی ها که لعنتی ها:n34: با پول نمره میدن رو نمیگم):n15:
اگه غیر منطقی میگم دوستان دیگه بگن
من 4 سال موهام ریخت اخرش با معدل 15 از دانشگاه لیسانس گرفتم .دخترهایی رو میدیدم که با خنده و اره من با این استادم و بهم زنگ و میزنه و .... معدل بالا رفتند از دانشگاه بدون اینکه دقیقه ای درس خونده باشند تو همین دانشگاه ازاد و اقایونی که راحت با تونل زدن از این و اون میرفتند نمره میگرفتند .بله دوست من الان حتی مدرک ها هم نمیتونه به شما بگه واقعا طرف کی هست چه بسا خیلی از دکتراها بلا نسبت ادم های درستکار و زحمت کشیده شارلاطان هایی بیشتر نیستند .و متاسفانه دارند مثل سرطان تکثیر میشن توی جامعه. نه دوست من. نه هیچ سرباز صفری بده و نه همه ادم های تحصیل کرده خوبن چه بسا برعکس هم باشه. مشکل من و شما اینه که مشکلات رو نقطه نقطه دیدیم .اگر درست تحلیل کنیم میبینیم داریم به اخر خط یک سیستم بزرگ نزدیک میشم.دیر یا زود سیستم جدیدی خواهد اومد. یعنی به نفعشه که بیادنقل قول:
نقل قول:
................................
قسمت اول سخنان شما رو قبول دارم
ولی قسمت دوم رو اصلا قبول ندارم
چون کسی که به قول شما سختی ها و استرس ها و بی خوابی های شب امتحان و زجر های خودش را موقع تحصیل کشیده پس طبیعیه که باید خدمت اون راحت تر از کسایی که این سختیها رو نکشیدن باشه" ، این جمله هیچ جوری نمی تونم قبول کنم.
مثل این میمونه که بگم کسی که مثل من ( شخص خود من ) تو خدمت سختی کشیده باید زندگی راحت تری بعد از خدمت سربازی نسبت به آدمای دیگه که اصلا خدمت نرفتن و سختی نکشیدن و کارت پایان خدمت دارن داشته باشم.
.................................نقل قول:
این نابرابری ها و تبعیظات در همه جا هست، فقط دانشگاه نیست.
من آدمایی می شناسم که هیچ گونه مشکل جسمانی نداشتن ولی معافیت دائم خدمت تونستند بگیرن، بعد آدمی مثل من که مشکل جسمانی داشتم و اصلا نباید میرفتم، متاسفانه 21 ماه کامل رفتم.
جامعه ی ما همینه که هست، کاریش نمیشه کرد.
جملات آخر شما یه خورده مبهمه برا من :n02: لطفا بیشتر توضیح بدین :n02:
جملات اخر مبهم نیست .شما رو داره به وژد میاره و شور و اشتیاق رو به شما میده به خاطر همین هست که باورش سخته یا به قول شما مبهمه.نقل قول:
با سلام مجدد خدمت دوستان عزیز و تشکر از بابت پاسخگویی شما.
من یک سوال دیگه هم داشتم.
بنده مشکل های زیادی تو خواب دارم و شبها تا ساعت 5، 6 صبح تقریبا در حالت نیمه هوشیار هستم و به دلیل کابوسهای فراوون، مشکل فریاد و داد و هوار و راه رفتن و حتی دوییدن تو خواب دارم. به طوری که با این شرایط فکر نمیکنم بتونم با بقیه دوستان تو آموزشی تو یکجا بخوابم.
به نظرت شما آیا با این مشکل میتونم برای معافیت دائم اقدام کنم؟
همون طور که قبلا عرض کردم من به دلیل مشکل دیگه ای که داشتم معاف از رزم هستم و 1 اسفند اعزامم.
با تشکر.
داداش شب اول ممکنه خوابت نبره ولی صبح ساعت 4-5 صبح بیدار باش میزنن میبرنت ورزش و اینقدر میدووننت بعدش هم پیاده روی و رزم انفرادی و رزم گروهی و بشین پاشو و پا مرغی و کلاغ پر و دویدن دور پرچم و دویدن دور میدون صبحگاه و ........ داری که وقتی شب خاموشی میزنن سرت هنوز روی بالش نرفته مطمئن باش خوابی و بیهوش میشی یعنی این چیزایی که گفتم بیشتر از 100 تا قرص آرامبخش عمل میکنه بعدش دیگه برات طبیعی میشه یعنی بدنت به این نظم عادت میکنهنقل قول:
....................................نقل قول:
باز نفهمیدم من :n02:
من خیلی کند ذهنم عزیز :n02:
بیشتر توضیح بدین :n02:
الان ماه اعزام خدمت نامقدس برای چه ماهیه ؟
سلام.به نظر شما میشه نیرو رو عوض کرد از نیروی انتظامی افتاد سپاه؟
سلام دوستان خسته نباشید
کی آموزشی پادگان امام سجاد (ع) کهریز ارومیه افتاده؟
من افتادم.بعد پدرم جانباز هست تو تقسیم تاثیر گذار هست یا نه؟
بعدش فرمانده میگه اگه نمره تیر اندازی پایین بگیرین نگهتون میدارم اینجا.بعدش اینجا میگن تجدید دوره و تجدید آموزش داره.من تاحالا نشنیدم.ما منطقه عملیاتی هستیم دورور کوه هست.دوستان یه راهی بهم نشون بدید تمومش کنم سریع
تو خدمت اتفاقا هرچه درجه بالاتر خدمت سخت تر به نظرم کلی کار روی سرت میرزین توقعات بی جا دارن انگاری یک نفر ده تا کار همزمان توانایی انجام دادن داره یه جورایی حسادت میکنن چون با اونا هم درجه ای انگاری ارث پدرشان خوردی به عناوین مختلف تحقیرت میکنن چون زور بهشان داره بازم صدرحمت به ارتش شنیدم میگن افسر وظیفه وضعش از سپاه وناجا بهتره حداقل قانونی داره که احترامت نگه دارن سربازی مساوی با برده داری مدرن که فقط لباسش عوض شده
با سلام بنده خودم تا چند ماه دیگه میرم سربازی تاریخ اعزامم ۱۱/۱۹ هست
حرفی که الان دارم اینه که افرادی که میان اینجا و سوال میکنن هم هیچکدومشون سربازی نرفتن،خواهش میکنم اینقد سربازی رو بزرگ نکنید.
هی نیاین بگین واااای بیچارمون کردن وااای اذیتمون کردنو واای حمله ی عصبی بمون دست داد و از این حرفا،،،سختی سربازی بستگی به ظرفیت و تحمل فرد سرباز داره،مثلا برادر من که رفته میگفت یه سری روزای اول اموزشی گریه میکردن زیر پتو یه سری هم بودن میخندیدن به اونایی که گریه میکردن!یعنی براشون عجیب بود!و اینکه یکی میاد میگه منو تحقیر کردن تو سربازی ،همش بستگی به خوده طرف داره،یکی هست تحقیرش میکنن جواب نمیده تو خودش نگه میداره یکی هم هست با طرف مقابل یقه به یقه میشه به دعوا هم منجر میشه،این وسطم دماغ اقای کادری صاف میشه،این سربازم اضاف یا زندانی میخوره اما بعد از اون دیگه کسی به این اقای کله خر نمیاد بگه بالا چشمت ابرو!یا اینکه ادم خودش پوست کلفت باشه و تحقیرای درجه بالاتر شو به ...شم نگیره!
خلاصه سختی سربازی همونطور که همه میدونن تو اموزشیشه که تمرین بدنی سنگین داره واینجور چیزا،فقط میخام بگم که افرادو علکی از یه چیزی نترسونید ،سربازی سربازیه قراره به مدت ۲سال مثل سرباز بات رفتار کنن چیزی خارج از این چارچوب نیست!
..............................نقل قول:
شنیدن کی بود مانند دیدن
ارتش از همشون بد تره به خدا
چون جلو چشم نیست بعضی ها فکر میکنند داخل اونجا به افسرها دارن چلو کباب میدن
هیچ قانونی هم نداره، یه جای بی در و پیکر. جاش برسه به افسر وظیفه ها بدترین توهین ها رو هم می کنند.
شرایطش از سپاه باز کمی بهتر هست ! ما هر دو سه ماه یه جلسه با فرمانده ی حفا داشتیم که فقط تاکید داشت که کسی که بهتون اهانت میکنه رو بهم معرفی کنید ! چندین نفر هم معرفی شدن و تغییر رفتار ها هم ملموس شد ! از طرفی یکسری از فرمانده ها که از دانشگاه افسری فارغ التحصیل شده بودن واقعا احترام ما رو نگهمیداشتن و همیشه هوای مارو داشتن ! درسته نظام خشکه و کلا هیچ انتظاری ازشون نمیره اما بازم اگه هر دو ماه یه حرکت مثبت ببینی جای شکرش باقیه ! بالاخره اجباریه ! جای اعتراض نداره ! خوشیشم خوشه !نقل قول:
اما امان از دست کادری های ستوان سه ، استوار، گروهبان ! امان و صد امان !!!
دوست عزیز حالا میری خودت چارچوب مارچوب دستت میاد!!!نقل قول:
به نظر من همه جا هم جای خوب داره و هم جای بد. ولی در کل خدمت ارتش به نسبت ارگان های دیگه راحت تره.نقل قول:
من ستوان 2 بودم و خدمتم در ارتش بود و با سرباز صفرها دقیقا مثل سگ رفتار می کردن و با افسرها رفتارشون زمین تا آسمون فرق داشت.
علیک سلام دوست عزیزنقل قول:
عرض کنم که بذار پات برسه دم پادگان اون موقع میتونی در مورد سخت یا آسون بودن سربازی نظر بدی و قشنگ با چهارچوب خدمت آشنا میشی (البته اگه چهارچوبی داشته باشه) :n01:
به قول معروف شنیدن کی بود مانند دیدن.
یه ضرب المثل دیگم هست که بگذریم ازش بهتره :n02:
در ضمن سختی سربازی فقط 25 درصدش سختی فیزیکیه (برای بعضی ها شاید بیشتر)، 75 درصدش سختی روحی روانی (به قول سربازا تو مخی) هست که شامل خیلی چیزا میشه و اون خیلی سربازی رو سخت میکنه.
حالا خودت وقتی رفتی متوجه میشی.
............................نقل قول:
اتفاقا شرایط سپاه از ارتش بهتره، باز این این یه چیز نسبی هست و کامل نمیشه گفت.
جایی که من بودم هیچ جلسه ای با فرمانده حفا بر قرار نمیشد، لااقل من ندیدم و نشنیدم. اگه هم میشد کاملا نمایشی بود و دکور، اینا همشون دستشون باهم تو یه کاسه هست.
الکی میگن ما این کار می کنیم و چنین قدرتی داریم وفلان، ولی بهشون میرفتی یه چیزی رو میگفتی میگفتند باشه بررسی میکنیم، ولی فرداش باز وضعیت بدتر از قبل میشد.
نه فرمانده حفا دلشو برای من و شما و سرباز سوخته نه اون درجه دارها و افسران عقده ای و کثافت.
شرایط خدمتی تو هر یگانی و برای هر فردی بهرحال متفاوته !نقل قول:
خداروشکر که فرمانده ی حفای ما ادم درستی بود !
به خاطر سرباز کادری رو تبعید کرد ! انشالله هر جا هست پیروز باشه .
.............................نقل قول:
ارتش بستگی داره کجاش بیوفتی، باز نمیشه گفت نسبت به ارگانهای دیگه بهتره
بله من خودم سرباز 0 بودم و رفتارشون مثل سگ بود مثل سربازهای 0 دیگه
ولی خوب فرماندم هم سزای اعمالش رو داد بعد از این که من تسویه کردم،
بقیشون هم سزای اعمالشون رو خواهند داد.
درسته برخوردشون خوب بود با افسرها، ولی خوب افسرها هم وضعیت جالبی نداشتند.
..............................نقل قول:
متاسفانه جایی که من بودم به خاطر سرباز فرمانده حفا چنین کاری نمی کرد.
لطفا بگید چه بلایی سرشون اومد؟ از چه کسی شنیدید؟ایا خودتون دیدید؟کی(چه زمانی)شنیدید یا دیدید؟نقل قول:
اینجور مسائل گفتنش و نتیجش میتونه یه عده به خدا نزدیک و یا ازش دور کنه.خواهش میکنم بگید افرادی که ظلم کردند چطور اینکارو انجام دادند و چطور شد که گفتید به سزای کارشون رسیدند؟
...................................نقل قول:
به زودی ظالمان خواهند دانست که بازگشتشان به کجاست
افتاده بود تو کار مصرف مواد مخدر، از یکی آشناهام که شدیدا قبولش دارم شنیدم، نه خودم ندیدم، همون آخرای خدمت خودم که داشت من رو اذیت میکرد.
کسای دیگه به هم به شکلهای دیگه سزای اعمالشون رو دیر یا زود خواهند داد.
کار دنیا و طبیعت طوری هست که هر کار خوب یا بدی بکنیم دیر یا زود اثر خوب یا بد اون عمل رو به شکل چند برابر خواهیم دید.
البته این آدما که من دیدم نه به خدا اعتقاد دارن و نه روز قیامت، هر چقدر براشون از خدا و روز قیامت هم حرف بزنی، هیچ جوره به راه راست هدایت نخواهند شد.
سلام
دوستان یه سوال دارم شاید خنده دار باشه اما اونجا توی پادگان اگه کنسرو میشه استفاده کرد امکان جوشوندن هست؟[emoji4]
این مسئله مدتیه ذهنم رو مشغول کرده [emoji16]
پ ن : ایشالا ما هم میریم میایم تجربیات رو اینجا بیان می کنیم[emoji4]
....................................نقل قول:
انصافا سوال جالبی بود :n09:
مشکلتون فقط همینه ؟ :n02:
ای کاش مشکل من و بقیه همین بوده باشه :n02:
باز بستگی داره کجا بیوفتین و کلی مسائل دیگه
تو آموزشی فکر نکنم بتونید، البته میشه ها، باید زرنگ بازی در بیارید و از این جور کارا، ولی بعد این که یگانتون مشخص شد و رفته رفته از حالت آشخوری در اومدین و به اصطلاح تو پادگان کلفت کردین :n02:
می تونید از این کارا بکنید :n02:
دوستان چه زمانی میشه اشتغال به خدمت گفت برای گواهینامه
من دی اعزامم
چه مدتی بعد میتونم برم گواهینامه بگیرم:n33:
بعد از تقسیمات اموزشینقل قول:
در یگانی که هستید درخواست اشتفال به خدمت می دهید در ضمن باید چند ماه از شروع خدمت گذشته باشد
من الان صفحه ای که پست رو گذاشتمو نوشتم جایی که بعدا یادم نرهنقل قول:
ایشلا بهمن میرم ببینم چخبره ببینم واقعا جهنم بدخیمه یا اینکه فقط دارین از طرف خودتون تعریف میکنین.
یه چیزی هم هست اونم اینه که شما میای سربازی رو مساوی شکنجه روحی میدونی ،یا اینکه بیرون از سربازی خیلی زندگی «همه چی ارومه»داشتید و یدفه که رفتید سربازی براتون خیلی غیر منتظره بود ،یا اینکه فکر کردین رشته کوه هیمالیا فتح کردیه فکرشم نمیکنین که برای بقیه اسونتره،من به اندازه کافی تو خونه جنگ اعصاب داشتیم که برم اونجا هم فرقی نمیکنه
چندماه بعد از یگان؟نقل قول:
میگن باید 1 سال بگذره؟
بعد از 2 ماه یگان میشه؟
گواهینامه مگه تصویب نشد بدون پایان خدمت ؟نقل قول:
تا پایان امسال تصویب میشهنقل قول:
اما گفتن که شامل سربازان فراری و اونایی که غیبت دارن نمیشه !:n29: