دو بسته كه تايم هاي مشابه دارن نميشهنقل قول:
يكي رزرو ميشه
بسته چي مي خواي بزني
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
Printable View
دو بسته كه تايم هاي مشابه دارن نميشهنقل قول:
يكي رزرو ميشه
بسته چي مي خواي بزني
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
خراسان رضوی دو ماه هست که ایرانسل 12650 شدهنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به چه عالی که ایرانسل به این ریزه کاریا توجه میکنه، امیدوارم هرچه زودتر تهران هم بیاد.نقل قول:
روی ۲جی برای شما چه کدکی هست؟
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
توجی NB هستنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
سلام
دوستان یه سوال
من یه سیم کارت همراه اول دارم که می خوام واسه اینترنت شبانه روی مودم و به صورت 4.5G ازش استفاده کنم.
خود همراه اول توی سایتش به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سری مودم واسه فروش گذاشته...کسی تجربه استفاده از اینارو داره؟ چه طورن خوبن بدن؟ اگه بدن شما چه مودمی هایی رو (یه دونه جیبی و یه دونه رو میزی) پیشنهاد میدین؟
راستی این مودم ها با سیم کارت های دیگه ام کار می کنن یا نه؟
نقل قول:
بسته هدیه 15 گیگ الان فعاله..ولی میخاستم بسته بلند مدت بزنم.نمیشد
مشکل شما حل نشد ؟نقل قول:
من هنوز این مشل رو دارم و اکثرا هم بین ساعت 8 تا 9 صبح دانلود میکنم و خیلی هم حجم مصر نمیکنم /
گوشی من ال جی جی 4 هست.
کس دیگه این مشکل رو نداره ؟
معمولا ساعات رایگان حداقل ۲ بار قطع میشه باید خاموش روشن کنم یا airplane-modeنقل قول:
ایترنت همراه اول خیلی خاموش روشن و time-out میده، غیر از وبگردی و دانلود به هیچ درد نمیخوره. اونهم باید سرش بشینی ببینی time-out نده
یک مکالمه vo-ip ساده بدون قطع و وصلی امکان نداره، چه برسه به کارهای data-bank و غیره
منم این مشکل دارم!با این تفاوت که از مودم استفاده میکنم،نقل قول:
دیروز از mci زنگ زدن میگن که اقا مشکل نت شما حل شد؟ منم خوش حال که بعد یک سال بلاخره وسط پایتخت مملکت مشکل ۳-۴ جی رو حل کردن ، گفتم اجازه بدید چک کنم و دیدم نه خبری نیست....
اخرش متوجه شدم این ۳۰-۴۰ بار تماس که گرفتم، این اح..های همراه اول انتن نمیده رو ، نت ندارم ترجمه کردن و ۱۴ماهه گذشته و هیچ!!!!
فکر کنم قرن دیگه ۳ جی همراه اول خونه ما انتن بده! واسم دعا کنید