نقل قول:
فرمان ماشین رو که نمیشه کاری کرد
خب به احتمال زیاد بازیتون نسبت به قبل روون تر شده و الان فکر مبکنید که فرمان قابل کنترل نیست یکمی بازی کنید عادت میکنید:46:
Printable View
نقل قول:
فرمان ماشین رو که نمیشه کاری کرد
خب به احتمال زیاد بازیتون نسبت به قبل روون تر شده و الان فکر مبکنید که فرمان قابل کنترل نیست یکمی بازی کنید عادت میکنید:46:
رو دست این بازی هنوز بازی ای نیومده؟
حالم بهم میخوره وقتی just cause 2, mafia رو بازی میکنم
ولی gta هم هوش مصنوعیش خیلی پایینه
نقل قول:
تا 15 ژانویه 2012 GTA V میاد بعد یه حال اساسی میکنیم:46:
فکر نکنم حال کنیم چون اخر دنیاست دیگه :31:.کی به فکر بازیه:دینقل قول:
نقل قول:
نه بابا این چه حرفیه آخه اگه آخر دنیا بود که دیگه بازی نمیساختن وقتی ساختن یعنی برو حالش رو ببر:31::46:
مولتی پلتفرم هست ؟نقل قول:
تا 15 ژانویه 2012 GTA V میاد بعد یه حال اساسی میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شنیده بودم میخواد در انحصار x360 دربیاد !!
این خبرش هست از سایت گیم اسپات که فعلا گفتن فقط برای PS3 داره بازی پیش فروش میشه
تاریخ اتنتشار بازی GTA V
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت Gamestop این بازی رو پیش فروش داره می کنه!
حتی تاریخ اونم مشخص کرده! 15 ژانویه 2012
البته یه چیزهایی هم در ارتباط با بازی گفته که مثلآ آقای Dan Houser گفته خیلی وقته دارن بازی رو میسازن ولی قبل طراحی شخصیتها,محیط شهر رو درست کردن.همینطور ایشون گفته داستان بازی چیزی نزدیک به 1000 صفحه هست!
منو بگو که تا الان هنوز iv و eflc رو بازی نکردم :27:(به علت سیستم نفتی نتونسته بودم تا الان بازی کنم):2:چند روز دیگه میخوام شروع کنم تازه Eflc رو :40:
نقل قول:
پس اگه IV رو بازی نکردی اول IV رو بازی کن بعد EFLC رو سجاد جان:46:
برا داستان میگی ؟!نقل قول:
چییارو از دست میدم اگه iv رو بیخیال شم ؟!:20:
+
چون خیلی دیر میخوام شروع میکنم !! احساس میکنم وقتو حوصلشو ندارم !! من gta شروع کنم بعد از یکی دو سال تموم میکنم اخه :31:
.