دفعه پیش کپی کارت ملی دادم . همون دفعه کافی نبود ؟نقل قول:
Printable View
دفعه پیش کپی کارت ملی دادم . همون دفعه کافی نبود ؟نقل قول:
درستش پکت لاسه نه پکت لاست ولی از بس بعضیا مث تو گفتن پکت لاست همه هم میگن پکت لاست و خودم هم گاها این اشتباهو میکنم !!!نقل قول:
اولاً پکت لاست نه پکت لاس:n02:
دوماً مشکل شما را باید دیتا زیرساخت حل کند که نمی کند
سوماً این هم تست سرعت بنده همین الان در مرکز مخابراتی ولیعصر اصفهان
IP از رنج 37.255
تو گوگل یه سرچ بزن اگه بلدی تا بفهمی چی میگم
سایت pingtest هم بهتر از تو بلده و تو تستای اون سایت هم مینویسه packet loss نه packet lost !!!!
البته لاست هم درسته در صورتی که packet رو جمع ببندیم یعنی packets lost که میشه پکت های از دست رفته
پس درستش هم packet loss هست و هم packets lost
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این عکس مربوط به سرویس من نیست !!!!
دوما به همه جا زنگ زدم یه مشت آدم بی سواد نشستن اونجا و 1 ماهه مشکلمو گفتم هی میگن تا 2 3 روز دیگه ولی هیچ کاری نمیکنن چون عثلشون نمیکشه باید چیکار کنند
سوما اومدم یه چیزی بت بگم دیدم اصلا ارزش نداری بات بحث کنم
خوبه که خودتان پستت را ادیت کردید وگفتید اگر جمع ببندید درست است !!! حالا نمی خواهم مسئله را باز کنم که توی شبکه ما پکت(ها) داریم نه پکتنقل قول:
و اما درباره مشکل شما ، اینکه شما گوش نمی کنی به حرفی که من میزنم باعث می شود که مشکلت ادامه پیدا کند و بعد باز بیایی اینجا فحاشی کنی
من به شما گفتم زنگ بزن دیتای اصفهان
شما میگی یک مشت بی سواد نشستن اونجا!!!!!!نقل قول:
بزرگوار هرجای مخابرات بی سواد داشته باشه دیتا نداره شما میتوانی یک ایمیل بزنی به data at Tce.ir مشکلت را بگویی یا
مستقیم زنگ بزنی به مهندس شاه میرزایی 32235777 ، مشکلت را خیلی مودبانه توضیح بدهید تا ایشان راهنمایت بکند
من شماره مستقیم دیتا را بهت نمی دهم چون میترسم اونجا هم زنگ بزنی و فحاشی کنی یا اصلاً بچه های دیتا تحویلت نگیرند
من راهنمایت کردم برای حل مشکلت باز هم میتونی بیایی اینجا به من و مخابرات و دیتا و هواشناسی و فرمانداری و استانداری فحاشی کنی ولی مشکلی ازت حل نخواهد شد
راه حلت همان است که بالا گفتم
والا من 5 خط تلفن ثبت نام کردم برای هر 5تاش از من کپی کارت ملی و تعهد جداگانه گرفتند ،نقل قول:
عیناً همین کار را برای هربار فعال کردن سرویس ADSL برای من کردند و برای هربار از من کپی کارت ملی گرفتند
اگر گفته بودید کدام مرکز مخابراتی هستید شماره تماس مرکز ADSL را بهت میدادم که با مسئولش تلفنی صحبت کنید
من هیچ وقت طی تماس هایی که باشون داشتم اینجوری باهلشون صحبت نکردم و اینجا هم وقتی خیلی اعصابم خرد میشه میام اینطوری صحبت میکنمنقل قول:
مستقیم زنگ بزنی به مهندس شاه میرزایی 32235777 ، مشکلت راخیلی مودبانه توضیح بدهید تا ایشان راهنمایت بکند
من شماره مستقیم دیتا را بهت نمی دهم چون میترسم اونجا هم زنگ بزنی و فحاشی کنی یا اصلاً بچه های دیتا تحویلت نگیرند
به خدا من حدود 10 بار بیشتر باشون تماس گرفتم و دقیقا به پشتیبانی ها گفتم مشکل از کجاست و بیشترین درصد packet loss مربوط به لینک بین روتر 202. و روتر بعدیش میشه و اونا هم ip روتر رو نوشتند و گفتند ما به مرکز data مشکلتون رو میگیم تا حل کنند و حتما درست میشه ولی 2 هفته هست از قولشون گذشته و درست نشده که نشده!!!!!!!!!!!
در ضمن اینا قبول نمیکنند که مشکل را تقریبا اکثر منطقه آزادی و سپاهانشهر دارند چون تو مردم عادی خیلی کم پیش بیاد کسی بفهمه مشکل پکت لاس چی هست !!!
خود پشتیبانی گفت خیلی ها زنگ زدن و میگن تو چت چرا صدا قطع و وصل میشه !!!!
یک کلام مخابرات هیچ ارزشی برای مشترکینش قائل نیست چون انقدر مشترکینش زیاد شده که حذف یه درصدی از اونا براش مهم نباشه و این منا خیلی اذیت میکنه !!!!!
سلامنقل قول:
یه نکته بگم خدمتتون
من پکت لاستم خیلی کم شده
نمیگم مثل قبل شده اما لااقل میتونم سایت ها رو باز کنم
امیدوارم هرچه سریعتر به روال قبل برگرده
پ.ن.
حدود 2000 پورت چدید تو فولادشهر نصب شده شما خودتون حساب کنید میزان پهنای باند لارم رو ....
عزیزم شما نه اصلا آدم بی ادبی نیستی و نه از جملات بدی استفاده نمیکنی فقط اجازه نده یک سری افراد به شخصیت شما توهین کنند و مثل یک بچه 4ساله با شما رفتار کنند بعضی ها دَم از ادب میزنند اما خودشون شعور مخاطب و زیر سوال میبرند...نقل قول:
بعضی اوقات هم حق داری عصبانی بشی یک سری افراد که واقعا جایگاهی که دارند در حد و اندازه تجربیاتشون نیست اون اشخاصی هم که لایق اون جایگاه هستند جای دیگری قرار دارند...
تست سرعت سرویس حرفه ای 10 مگ
تست سرعت سرویس حرفه ای 10 مگ
کاملا مشهوده مشکل پهنای باند !!!!!
عزیر دل برادر مشکل شما بین مخابرات شهرستانت و مخابرات اصفهان است نه پهنای بند اینترنت
زمانیکه با سرور اصفهان تست میگذاری که دیگه از گیت وی اینترنت رد نمی شوید !!
این هم اثباتش
نقل قول: