امکان که دارهنقل قول:
ولی برای اطمینان زنگ بزن با یه اپراتور دیگه صحبت کن تا اونم برات چک کنه
Printable View
امکان که دارهنقل قول:
ولی برای اطمینان زنگ بزن با یه اپراتور دیگه صحبت کن تا اونم برات چک کنه
یعنی با کدوم قسمت صحبت کنم ؟؟نقل قول:
با قسمت فروشنقل قول:
من 512 نامحدود مخابرات داشتم با دانلود 64 ولی داره تموم میشه . خواهشا" یه سرویس آسیاتک بگید که تو رنج ماهی 30 تومن باشه . سرعتش هم از 80 پایین نیاد .
اینجا همه قیمتا هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با ماهی 34 تومن میتونی 512 نقره ای بگیری که 6 گیگ هدیه سرعت بالا داره
با 33 تومن میتونی 1 مگ بگیری با ترافیک 10گیگ در ماه شبانه هم رایگانه
سلام دوستان من الان اينترنت پرسرعت حامي 06 گيگ در ماه (1 تا 9 صبح نيم بها) دارم میخواستم این سرویس رو چند روز دیگه بگیرم (256) - اینترنت پرسرعت چالاک نامحدود بی کران برنزی (139000 ريال + آبونمان)حالا میخواستم ببینم در کل روز وشب سرعت دانلود با idm رو 16 پورت سرعت دانلود چنده؟دوستان یه سوال دیگه جریان این چیه (256) - شبکه ملي 256 كيلو بيت ( اينترانت ) (164250 ريال + آبونمان) آیا فرقی میکنه با بقیه سرویس ها میکنه نامحدود هست یا محدود اصلا با پرو کسی و غیر میشه با این سرویس رفت تو ف یس بوک؟
همه قیمتها اینجا هستنقل قول:
crm.asiatech.ir
میتونی سرویس 1 مگ با ترافیک 10 گیگ بگیری که شبانه رایگان داره با ماهی 33 تومن که سرعتش 120 تا 130 هست یا 512 نامحدود نقره ای که 6 گیگ هدیه سرعت بالا داره بعد اون 6 گیگ سرعتش 60 تا 70 هست ماهی 34 تومن
خیلی بهتون خوب سرعت بده بین 30 تا 40 هست(البته بستگی به شلوغی منطقه مخابراتی هم داره)نقل قول:
اون که اصلا اینترنت نیست، اینترانته یه شبکه داخلی
کسی نبود جواب ما رو بده !!!:n14:نقل قول:
1 مگ با 10 گیگ ترافیک و شبانه رایگان میتونی بگیری 33 تومن سرعتش تو روز بین 120 تا 130 هست، 512 نامحدود نقره ای با 6 گیگ هدیه سرعت بالا بعد از هدیه هم سرعتش بین 60 تا 70 هستنقل قول:
اگه سرویس 2مگ بخوای میتونی 2 مگ با 6 گیگ ترافیک بگیری که شبانه نیم بها داره 27 تومن یا 2 مگ با 10 گیگ ترافیک که شبانه رایگانم داره ماهی 37 تومن سرعت هم 200 تا 250 تو روز