طبق هر سال باید اواسط تابستان نسخه فاینال عرضه بشه ..نقل قول:
شما باید خودتون نسخه بتا را نصب کنید تا تفاوت ها را احساس کنید !!
Printable View
طبق هر سال باید اواسط تابستان نسخه فاینال عرضه بشه ..نقل قول:
شما باید خودتون نسخه بتا را نصب کنید تا تفاوت ها را احساس کنید !!
تاریخ مشخصی ندارهنقل قول:
تاریخی رو کسپر واسه ریلیز اینترنت سکیوریتی 2012 مشخص کرده؟ کسانی که از نسخه بتای اون استفاده کردند چه تفاوتهایی با محصول قبلیش احساس کردند؟
اما اگر دقت کنید نسخه بتای اون حدود 30 یا 40 روز پیش شایدم کمتر اومد .
لایسنس های این نسخه 91 روزه هستن و باید حداکثر طی91 روزبعد از عرضه نسخه بتا حداقل اولین نسخه رسمی2012 بیاد.
چون کسی که بتای 2012 رو تست میکنه و لایسنسش تموم میشه دیگه دلش نمیخواد که 2011 نصب کنه بلکه دنبال نسخه اصلی 2012 هست . > < احتمال زیاد تا 1ماه دیگه نسخه رسمی 2012 ارائه میشه
سلام
نمیدونم جای سوالم اینجاست یا نه
من چون هر نرم افزاری که استفاده میکنم کرک شده است
با توجه به این موضوع ایا میشود کاری کرد که هر نرم افزاری خواست از اینترنت استفاده کند کاسپراسکای یک سوال در رابظه با وصل شدن بپرسد حتی در رابظه با فایرفکس و idm
از kis 2011 هم استفاده میکنم
با تشکر
شما مسیر زیر را انجام بدید و برنامه مورد نظر را پیدا کنید :نقل قول:
مسیر زیر رو باز کنید.
setting
app control
application
اینجا شما 4 گروه رو میبینید. گروه هارو ادیت کنید. بخش نتورک رو بیارید. اگر تیک سبز باشه یعنی دسترسی به نت ازاد هست و راحت میتونه کانکت بشه.اگر علامت تعجب یعنی سوال پرسیدن.
این پست هم مشاهده کنید که میتونید hdm را بدون کرک کردن استفاده کنید:
در ضمن نیازی نیست برنامه هایی مثل فایرفاکس را روی سوالی بگذارید و گرنه برای هر اتصال از شما سوال میکنه...به نظر من برنامه هایی که بهش اعتماد ندارید را اینگونه تنظیمش کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6055873&postcount=9400
سلام
من این نسخه رو از این لینک دانلود کردم
کاسپراسکای آنتی ویروس 2011کد:http://dl.---------.com/Files/Software/Kaspersky_Anti-Virus_2011_11.0.2.556_CF2_Final_---------.com.exe
نصب هم کردم و کد 100 روزه هم زدم و فعال شد ولی با کمال تعجب میبینم روی آیکن نرم افزار تو taskbar مینویسه Kaspersky Internet Security در ضمن تو خود نرم افزار هم بالا سمت راست هم این ورژن رو مینویسه ولی پوشه ای که نصب کرده اسمش هست Kaspersky Anti viros حالا نمیدونم این مشکل از کجاست
ممنون :40:
سریال یا key که انتخاب کردید برای محصولات اینترنت سکیوریتی بوده ، برای اینکه باز به حالت قبل برگرده باید سریال یا key نسخه آنتی ویروس بدید و پیام تغییر ورژن رو تایید کنید.نقل قول:
این ورژن جدید که اومده خوبه ؟!
یا هنوز ورژن کاملش ارایه نشده؟!
سلام کاسپرسکس اینترنت سکوریتی 2011 رو نصب کردم ولی دو تا مشکل در همین ابتدا برام پیش اومده لطفا راهنمایی بفرمایید:
1- موقع بالا اومدن ویندوز کاسپر فوق العاده دیر لود میشه بطوری که تمام برنامه ها بالا میان ولی کاسپر یه دو سه دقیقه ای بعد!!
2- وقتی میخوام سریال بدم به کاسپر سریال متنی میخواد ولی من که دانلود میکنم اکثرا بصورت key هستش چکار کنم؟
نه خیر صبر کنید تا از حالت آزمایشی خارج بشه.نقل قول:
1_ کسپر نرم افزار سنگینی هست ، سعی کنید ویندوز رو بهینه کنید استارت اپ خلوت کنید طوری که فقط کسپرسکی با ویندوز بالابیاد.نقل قول:
2_ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه چند روز مونده به اینکه 30 روز تریالش تموم بشه بریم سریال تریالشو remove کنیم دوباره با تریال اکتیو کنیم و 30 روز از اول شروع بشه -من چون تازه نصب کردم امتحان نکردم
یه چیز دیگه : وقتی یه برنامه مثلا مدیا پلیر رو اجرا میکنیم سرعتش اجراش کنده من قبلا نود داشتم اینجور نبود به نظر میرسه کاسپر تاثیر داره نمیشه کاریش کرد که حداقل روی برنامه های امن خود ویندوز تو اجراشون گیر نده
ببخشید