میشه یک عکس از disk managment بدیدنقل قول:
Printable View
میشه یک عکس از disk managment بدیدنقل قول:
سلام من یک هارد یک ترابایت دارم که درایو f اون 258 گیگ ظرفیت داره که برادرم به صورت اشتباهی اونو فرمت کرد بعدش من با نرم افزار active file ricovery تو خود درایو f شروع به ریکاوری کردم همزمان داشتم با یکی دیگه از نرم افزارهای ریکاوری عمل سرچ رو انجام میدادم که یک دفعه نرم افزار active file recovery عمل ریکاوری رو متوقف کرد و حدود 50 درصد اطلاعاتم برگشت حال هر چی با نرم افزار های مختلف اسکن میکنم همون مقدار ریکاوری شده رو بهم نشون میدند و بقیه اطلاعاتم قابل مشاهده نیست!!! حالا با این تفاصیل نرم افزاری وجود داره که بتونه اطلاعات قبلیم رو که ریکاوری نشده رو بر گردونه؟!
خواهشا اساتید راهنمایی کنند!!!:n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
اوضاعش چطوره؟
نقل قول:سلام .نقل قول:
احتمالاً به خاطر اینکه روی همان درایو فرمت شده (\:F) ، اطلاعات بازیابی شده را ذخیره کردید و در نتیجه به خاطر Overwrite شدن ، اطلاعات بیشتری قابل ریکاوری نیست .
با نرم افزارهای دیگر مثل easeus data recovery wizard professional و یا Ontrack Data Recovery هم تست کنید .
سلام .نقل قول:
تعدادش زیاد نیست و مشکل حادی هم ندارد . با اینحال میتونید با برنامه HDD Regenerator هارد دیسک را Scan & Repair کنید.
بعید میدونم مشکلی برای هارد دیسک ایجاد کند و اطلاعات موجود در آن هم از بین نخواهد رفت ولی حداقل یک درصد احتمال بدتر شدن وضعیت و به مخاطره افتادن اطلاعات را هم در نظر بگیرید .
دوست عزیز این نرم افزارها رو تست کردم هیچ کدوم جواب نداد نرم افزار تخصصی با حجم بالا برای ریکاوری هارد وجود نداره؟!اگه داره لطفا بفرمایید من منتظرم!!!
خدمت شما دوست عزیز . یه بار این طورینقل قول:
بعد ری استارت کردم. اون قسمت سفید پایین صفحه بخاطر هنگ کردنه دیسک 0 همین هارد مشکل داره. وقتی این هارد رو به سیستم وصل میکنم سرعت سیستم خیلی کمتر میشه
پاراگون
دوست عزیز این نرم افزارها رو تست کردم هیچ کدوم جواب نداد نرم افزار تخصصی با حجم بالا برای ریکاوری هارد وجود نداره؟!اگه داره لطفا بفرمایید من منتظرم!!!
نقل قول:
اگه روی یک سیستم دیگه هم همین مشکل رو داره هارد ممکنه مشکل داشته باشه اگه تو نرم افزارهای مدیریت پارتیشن بوتیبل بتونید هارد رو کلا fdisk کنید خوبه اگه نشد مشکل میتونه سخت افزاری باشه بهتره به یک تعمیرکار نشون بدید کابل هارد و موارد دیگر مثل برد هارد باید تست بشه