سلامنقل قول:
اگر فقط مشکل صفحه پیوندهاست مشکل از شما نیست. قبلا هم برای من این صفحه پیونده نمیومد بعد از یه مدت درست شد ولی برای من اهمیتی نداشت
تنظیمات ------ هم اگر هست غیر فعال کنید ( با اینکه احتمالش در حد صفره)
Printable View
سلامنقل قول:
اگر فقط مشکل صفحه پیوندهاست مشکل از شما نیست. قبلا هم برای من این صفحه پیونده نمیومد بعد از یه مدت درست شد ولی برای من اهمیتی نداشت
تنظیمات ------ هم اگر هست غیر فعال کنید ( با اینکه احتمالش در حد صفره)
مرسی بابت جواب. نه منم از صفحه پیوندها خوشم نمیاد دادمش به adblock plus که اصلاً نشونش نده. مشکل لود نشدن صفحه هاس
بار ها شده که به خاطر اینکه یک صفحه چند تا فایل فیلتر شده داره کل صفحه رو سفید نشون میده و 5-6 دقیقه همینطوری میمونه که آخرش هم خودم کنسل میکنم. بعضی وقت ها بعد از چند بار ریفرش کردم سریع صفحه پیوندها رو نشون میده اما هیچوقت نمیشه که بدون رفرش مستقیم بره به صفحه پیوندها!
دی ان اس سرورهای مختلف رو امتحان کردم تفاوتی نداشت. با پرا*کسی و چیز پی ان هم صفحات بدون مشکل باز میشه اما وقتی بدون پرا*کسی باز میکنم اینطوری میشه (تنظیمات پرا*کسی هم درسته. بقیه صفحات رو بدون مشکل باز میکنه)
من 2 ماه از شاتل 2048 گرفتم ماه اول شبانه بدون محدویت بود و فک کنم دانلود ماه اولم 160 گیگ شد ماه دوم وسطاش محدودم کردن منم آخر اون ماه سرویس دهنده رو عوض کردم و از یه ISP محلی گرفتم بازم 2048 فک کنم تا حالا 600 گیگ ترافیک داشتم و مشکلی هم پیش نیومده همون 2048 که گفتن رو دادن چه روز و چه 2 تا 8 صبح رایگان :-)
شاتل دزده و دلیل دزد بودنش هم خودمونیم که اجازه دادیم اینقدر گنده بشه که فک کنه عددی شده و هر غلطی بخواد می تونه انجام بده
اقا سرعت ارت رو 10 مگ هم باشه وقتی بعد 3-4 ساعت دانلود میاد رو واقعی و شبا هم نصف واقعی میشه یک ریال هم نمی ارزه ! سرویس حجمی بگیری از شرکتای دیگه که بهتره ! خواهشآ نگو محدودیت از 2-3 ساعت بیشتره چون من ته شاتل رو در اوردم .ارت شاتل تنها خوبیش پینگشه وگرنه نه سرعت دانلود داره نه وبگردی .نقل قول:
سرعت آپلودم چند روز خیلی کم شده
Eco-512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی دقیقا چقدر؟نقل قول:
شبا هم نصف واقعی میشه یک ریال هم نمی ارزه !
بالاخره قرارداد ننگین پسرعمه من با شاتل بعد ماه ها دزدی و سه ماه محدودیت به پایان رسید!!! :26::thumbsup::thumbsup:
هرکی رو که دنبال خودم به این منجلاب کشیده بودم دوباره اوردمش بیرون :31:
راستی شرکت پیام اوران نماینده شرکت پيشگامان توسعه ارتباطات هست:
کسی سرویس های این شرکتو امتحان نکرده؟ بعد از شاتل گزینه خوبی نیست؟
پیشگامان اصفهان فاجعه است.نقل قول:
راستی شرکت پیام اوران نماینده شرکت پيشگامان توسعه ارتباطات هست:
کسی سرویس های این شرکتو امتحان نکرده؟ بعد از شاتل گزینه خوبی نیست؟
شرکت ها میاند از پیشگامان پهنای باند می خرند و سرویس مورد نظرشون رو با پهنای باند خریداری شده ارائه می کنند.
نقل قول:
عزیزم محاله هدیه تولد رو ندن من خودم بهمن ماه هدیه تولد گرفتم ....شما تاریخ توالدتون چه روزیه مگه ؟؟
چرا زنگ نزنید احئ فروش شون بهشون بگی ؟؟ برات علت را توضیح میدن بابا زود قضاوت نکنید :41:
برای یکی از دوستای من این اتفاق افتده بود زنگید بهش گفتم تماس گرفته شده و همراه تان خاموش بوده و تلفن ثابت هم گفتند که شما دانشگاه هستید می گه حتی ساعت تماس رو هم بهش گفتن بعد هم هدیه شو دادن ..........ماشالله به این همه حساب و کتاب:8:
بله ظاهرا همین طوره فقط شانس من خوب در اومده که بیرجند با اینکه نماینده پیشگامان هست اما خدماتشو خوب نگه داشته بقیه جاها اصلا اینطور نیست :41:نقل قول:
پیشگامان اصفهان فاجعه است.
شرکت ها میاند از پیشگامان پهنای باند می خرند و سرویس مورد نظرشون رو با پهنای باند خریداری شده ارائه می کنند.
والا این که کلا یه چیز عادی و بقولی اپیدمیک :27: شده.نقل قول:
ولی خوب بازم به جای توهین به دوستان بهتره راحت بری قراردادت رو فسخ کنی... مثل اکثر ماهایی که به "متوسط" به پایین رای دادیم. شاتل تا 6 ماه (حداکثر) میتونه دانلود شبانه ی زیاد رو تحمل کنه ولی میذاره مثل من بدبخت، 6 ماهه شارژ کنی که تو نیمه ی اول اشتراکت خوب حالت رو بگیره :11::21:
من فقط همین صفحه اخری رو خوندم همش گله و شکایت از کاربران بود شما باید بیاید محله ما از مخابراتمون سرویس بگیرید تا ببینید شاتل چه نعمت بزرگیه!!:31:
جدی میگم من که از مخابرات سرویس داشتم توی سه ماه هر روز کمه کمش نیم ساعت قطعی کلی داشتم هیچ کس هم جواب نمیداد ولی یه هفته به عید که شاتل گرفتم هیچ مشکلی ندارم قطعی هم ندارم از سرویسم راضیم ای کاش زودتر میگرفتم کارمندای مخابرات محلمون حتی رانژه کردن خط رو هم بلد نیستن که این مشکلو هم شاتل حل کرد
خلاصه برای من که خیلی بود و امیدوارم همینطوری خوب بمونه من که با دوبار شکایت کردن از مخابرات محلمون به مخابرات مرکزی منطقه هیچ جوابی نگرفتم جز اینکه مشکل از کامپیوترتون هست:18:
راستی اگه توی قسمت خرید اینترنتی ترافیک مخابرات برید متوجه میشید که 2300 تومان به عنوان آبونمان زده:19: پس اینقدر نگید که این دزده و اون دزده دزد همه جا پیدا میشه ولی به اسمهاوشکلهای دیگه.:41:
باور کنید من نمیدونم چرا من محدود نمیشم
واسه خودم خیلی عجیبه
من با اکو 128 100گیگ دانلود داشتم:31: شبانه
همین 3 شب 15 گیگ دان کردم
جالب اینه که سرعت دانلود شبانه من شده 250:18:
شبی راحت 5گیگ
خب با این اوصاف ن چطوری باید بیام بد بگم؟
خب دوستان بالاخره بعد از نارضایتی که ماه قبل هم اعلام کرده بودم ، برای یکی از شرکتهای دوستان ، از جای دیگه سرویس گرفتم و از شاتل خداحافظی کردیم! هر چند هنوز سرویسش تمام نشده بود. هنوز شرکتهای چند تن از دوستان دیگه هم که از شاتل دارن و این کاراشون کلا دست خودمه مونده که اونها رو هم به زودی عوض میکنم.
هر چند ناراضی بودم و تصمیم داشتم عوض کنم ولی تهمت بیجای یکی از مد..... در اینجا باعث شد که زودتر این عمل رو انجام بدم و به همه آشنایان هم بسط بدم.
باشد تا رستگار شوند!
یه عکس از گزارش مصرفی شبانه ات بزارنقل قول:
البته با سرعت دانلود 60 شبانه شبی زیاد نمیشه دان کرد
ولی خب من هر شب 1 تا8 بکوب دانلود میکنم
البته شده شب هایی سرعت سرور ها داغون شده و نتونستم 500مگ بیشتر بگیرم وگرنه حتما ماهای 30گیگ داشتم
سلامنقل قول:
چه خوب بود بیشتر دوستان هم مثل شما از نعمت محدود نشدن برخوردار بودند که اونوقت شاتل جزء بهترینها میشد
ولی متاسفانه اینطوری نیست
ما که بخیل نیستیم امیدوارم لذتش رو ببری:20:
سلام
من اکو 128 دارم
سرعت من اوایل بین 60 تا 70 بود ولی الآن با سارعت 30 دارم دانلود می کنم ، زنگ زدم پشتیبانی گفت شما حداکثر باید تا 16 دانلود کنید همین !
من شب ها هم زیاد دانلود نمی کنم !!
یعنی دارن من رو محدود می کنن ؟
چی کار کنم که از این محدودیت در بیام ؟
در طول روز سرعت حقیقی شما باید در حدود 16 باشه این مشکل از محدودیت نیست اگه قبل از این بیشتر بوده خود شاتل زیاد کرده اما سرعت روز رو کم نمیکنن احتمالا پهنای باند توی منطقه شما کم اومده
اما در مورد شب اگه محدود کنن معمولا سرعت بین 1-3 کیلوبایت در ثانیه میرسه ولی من گاها دیدم روی 30 محدود میکنن اما کلی هست نه به علت دانلود. علتش رو باید از خود شرکت بپرسید
عزیز مثلا اگه پنای باند مرکز مخابراتی شما 2مگ باشه و کم بیاد به علت تعداد مشترک بالا سرعت دانلودت به شدت پاینن میاد
من خودم سرعت دانلودم 260 بود بعد تعداد مشترک رفت بالا 3 هفته پینگم رو 1500 بود و سرعتم اومد رو 100 اواخر هم 45
با رییس شرکت صحبت کردم با قطعه اصلی که فک کنم اسمش ایوان بود رو با اترنت تعویض کردند الات عالیه همه چی
نقل قول:
با سلام و تبریک سال نو خدمت همه دوستان شاتلی
اکو 128 نرمال باید 16 کیلوبایت دانلود کنه ، احتمالا اون موقع سرعت سرویس رو روی مرکز بالا برده بودن ، مرکز مخابراتیت چیه؟
سلام
ماه های آخر سال 90 بود که شاتل یه طرحی رو اجرا میکرد که با اینکه شبانه محدودیت دانلود داشتی به طرز فجیع ولی در عین حال سرعت وبگردیت عالی بود:20:
حالا سوالم اینه هنوز برای کسی اینطوری میشه یا نه؟
سلام دوستان
من اکو 128 دارم و چند ماه است که زیر یک گیگ دانلود می کنم و محدود نشدم و سرعت من در روز 250 است و شب از ساعت 3 تا 8 هم 250 است حالا اگر بیشتر از یک گیگ دانلود کنم محدود میشم یا نه ؟
سلام اگر بخوای هر شب بیش از 1 گیگ دانلود کنی به احتمال زیاد سرعتت کم میشه دوست عزیز ولی اینکه دقیقا باید چقدر باشه رو نمی دونم ولی تو که داری لذت سرویس و میبری پس خرابش نکن مث همیشه استفاده کن :31:
من نزدیک به یک ساله که اکو 128 دارم و سرعتم روی 60 الی 70 بوده الآن یک ماهی هست که سرعت اومده پایین !نقل قول:
مرکز مخابرات الغدیر هست ...
آقا پس کجا خوبه تو این خراب شده شما هم که از شاتل مینالید اونور از مبین نت اونورتر ایرانسل
واقعا که کلافه شدم
سلامنقل قول:
پیشنهاد میدم اینجا رو مطالعه کنید شاید به دردتون بخوره:20:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6942812&postcount=6236
خوب ما هم رفتنی شدیم . شنبه میرم فسخ میکنم . بعدش میخوام برم آسیاتک . فقط یه سوال . چند روزه خط رو از رانژه در میارن ؟! من عصری زنگ زدم گفت 1-2 روز ! دروغ نگفتن احیانا ؟ :31:
بچه های شاتل چند روزه من بعد از ظهرا بد جور کیفیت نتم میاد پایین و وضعیت چیز پی ان هم که داغونه می خواستم ببینم مال همه اینطوره یا از منه ؟!
همه جائيه متأسفانهنقل قول:
Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk
راست میگه مشکل همه جایی ی ساعت هایی بدجوری سرعت کم و زیاد میشه ولی آره وی پی ان به سختی کار میکنه که من از بچه های دیگه پرسیدم این مشکل را داشتننقل قول:
شاتل بعضی وقت ها یه سری مرکزها رو سرعتشو می بره بالا ، الان هم احتمالا رو مرکز شما سرعت رو که برده بود بالا باز گذاشته روی سرویسنقل قول:
ولی الان با توجه به اینکهECO 128 دارید نباید 16 کیلوبایت کمتر دانلود کنید درسته؟
نقل قول:
والا توی اسن سه سالی که از شاتل دارم طرحی که می گید رو نه شنیدم نه تجربه کردم
اون کاهش سرعت تو ساعات رایگان هم به خاطر استفاده کاربرای اکو از ترافیک رایگان هستش نه طرح خاصی
تمامی این سرویس دهنده ها خوبن ولی باید دید که نیاز یه شخص از یه سرویس اینترنت چیه؟نقل قول:
من به شخصه از شاتل راضیم با مبین نت و ایرانسل هم کار کردم اونا هم خوبن منتها هیچ شرکتی نمی تونه عموم مشترکاشو راضی کنه
شما هم حق انتخاب داری ، بهتره خودت چندتا سرویس رو تست کنی بعد خودت متوجه خوب و یا بد بودنش میشی
این یه طرحی بود موقتی که اون زمان که شکایات از شاتل بالا رفته بود اجرا شد. البته گستردگیش رو نمیدونم ولی بعضی از دوستان هم همینجا این رو اعلام کرده بودندنقل قول:
(((جالبی این طرح این بود که با اسپید تست سرعت رو 2 مگ نشون میداد ولی دانلود در حد 2-3 کیلوبایت و در عین حال سرعت وبگریش هم عالی بود. کلا دانلودش تعطیل بود ولی کارهای دیگش عالی:21:))))
البته پشتیبانی شاتل گفتنه بود که اطلاعی ندارند که این طرح وجود داشته باشه. ولی دوستان دیگه تجربش کرده بودند
بعد از سه سال و هفت ماه که شاتل رو داشتم و استفاده می کردم
صبرم تموم شد و بلخره نامه انصراف از سرویس رو فرستادم براشون
ترافیکم رو تا اخرین مگ هم مصرف کردم و در خواست 200 مگ ترافیک هدیه هم دادم و دارم استفاده می کنم تا تموم بشه
متاسفم برای شاتل
بای بای شاتل
وایمکس ایرانسل دارم و فعلا از همون وایمکس استفاده می کنم تا یه شرکت درست و حسابی پیدا کنم
از رانژه درآوردن خط، کار یه دقیقه هم نیست... ولی خوب، دلشون میخواد کشش بدن.نقل قول:
برای من از رانژه درآوردن و دوباره رانژه کردن، حدود نصف روز طول کشید، با تشکر از مسئول مخابرات منطقه...
اکو 512 شاتل - ساعت 13:26 روز جمعه 18 فروردین 91
سلام
دوستان من قصد تهیه سرویس ART5 192Kbps 384Kbps
دارم دوستان ایا شما از این شرکت راضی هستید و سوال مهم من این هست که ایا سرعت دانلود من تا 100 کیلو بیت در ثانیه هست
چون تست کردم دیدم سرعت خیلی از دوستان حجم محدود بالا هست
ایا من هم که سرویس نامحدود دارم سرعتم به این بالایی هست؟؟؟؟؟
سوال اخر اگرمن همش رو دانلود بزارم مشکل ایجاد میشود
تهران هستم
دوستان art جواب بدن
سرویس ART5 یا همون 385 روی 48 باید به شما ریت دانلود بده ولی الان ART ها رو بالاتر بستن روی 100 رو نمی دونم ولی خیلی بالاتر از 48 به شما ریت دانلود میدهنقل قول:
بله الان سرعت ها رو بردن بالا
این سرعت من با سرویس ECO 512 ، تست برای همین امروزه
تمامی شرکت ها روی سرویس های نا محدود قانون دارن
ولی با مصرف مناسب نباید مشکلی داشته باشی و همیشه سرعتت خوب می مونه
من تا حالا فکر میکردم کسی دیگه بدتر از رئیس ج***ر نیست که با این اوضاع خراب مملکت میگه همچی خوبه!نقل قول:
ولی تو دیگه خیلی با حالی!
رسما دارند اینترنت رو داخلی میکنند و نابود.
اینم وضعیت سرعت و کیفیتشونه یعد میای میگی همه خوبن!:13:
سلامنقل قول:
دیگه لازم به تایید من نیست همین نظرسنجی رو نگاه کنید همه چیزش توش معلومه و کیفیت شاتل توش موج میزنه:31: بخصوص اون سه ردیف آخرش:21:
الان شعار جدید اینه:
همه چی آرومه/ من چقدر خوشحالم/ اینترنتم محدوده / من چقدر بیکارم
همه چی آرومه / شاتلا خوابیدن / شک نداری دیگه / تو به تایم اوت من :12:
از اواخر اسفند 90 تا به امروز شاتل افتضاح شده!!!!!!!