دوستان کسی اینجا گالگسی نوت 4 داره یه عکس از صحفه network mode بزاره چون اینجوری میگن این گوشی گزینه lte only نداره (مدل گوشی هم بگید)
Printable View
دوستان کسی اینجا گالگسی نوت 4 داره یه عکس از صحفه network mode بزاره چون اینجوری میگن این گوشی گزینه lte only نداره (مدل گوشی هم بگید)
سلام دوستان من تهران هستم شرق تهران غنات کوثر - شهرک امید
موبایل من ایفون 4 هست تا دیروز انتنم 4 تا بود و راحت 3g رو میگرفتم و سرعت هم عالی بود ولی امروز هر جای خونه رفتم 3g نشد
انتن از 4 تا شده 5 تا و نشان اینترنتم از 3g به E تغییر کرده کسی همچین موردی داشته؟ علتش چی میتونه باشه ؟ چیکار باید بکنم تا باز 3g رو ببینم؟
هیچ گوشی LTE only رو ندارهنقل قول:
مگر اینکه بتونید برنامه 4g toggle رو نصب کنید و یا به تنظیمات اصلی شبکه دسترسی پیدا کنید که من راهی جز اون برنامه واسه سامسونگ ندیدم
اما واسه سونی و ال جی راهی هست که بدون برنامه بشه روی حالت lte only بزارید
در هر حال، شما میتونید روی حالت lte/wcdma/gsm بزارید و این گزینه اولویت رو lte قرار میده و به محض دریافت سیگنال وصل میشه
نه بابا تعرفه جداگانه کجا بودنقل قول:
شما با همون طرح های اینترنت میتونید از هر 3 شبکه استفاده کنید
irancell.ir/internet
بله دقیقا . ممنون از اطلاع رسانینقل قول:
فقط عجیبه که کیش رو هم 4G زده اما خود مدیرعامل ایرانسل اعلام نکرد که کیش 4g شده ! جز اون 14 تا شهر نبود که اعلام کرد
حالا یا اشتباهی روی سایت گذاشتن یا واقعا 4g شده
استان فارس رو هم فقط شیراز رو آپدیت کرده که 4G شده اما بقیه ی شهر هایی که 3g شدن رو نزده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز من این قیمت ها هم برای فور جی دیدم
جدیدا 3G خیلی افتضاح شدهنقل قول:
قبلا من سرعتم ثابت بین 6 تا 10 مگابیت بود
اما الان وقعا خراب شده
سرعت دانلود اومده روی 50 تا 300 کیلوبایت بعد اصلا هم پایدار نیست مثل قبل
و بعضی اوقات بعد از چند مین دیگه اصلا سایت باز نمیکنه و باید دیتا رو روشن و خاموش کرد
توی پیج اینستا ایرانسل اعلام کردم و بهم جواب داد که ایمیل بزنم بهشون
آهان نه این بسته 4G نیستنقل قول:
اگر شما مودم بگیرید میتونید یکی از این بسته هارو هم روی مودم فعال کنید
دوستان جواب من رو بدین لطفا
موبایل من ایفون 4 هست تا دیروز انتنم 4 تا بود و راحت 3g رو میگرفتم و سرعت هم عالی بود ولی امروز هر جای خونه رفتم 3g نشد
انتن از 4 تا شده 5 تا و نشان اینترنتم از 3g به E تغییر کرده کسی همچین موردی داشته؟ علتش چی میتونه باشه ؟ چیکار باید بکنم تا باز 3g رو ببینم؟
یه سوال دیگه هم اینکه میشه دکلی که بهش وصل میشیم رو انتخاب کرد؟
من وقتی موبایل رو میزارم رو Air Mode و انتن میره و دوباره از Air Mode در میارم و انتن برمیگرده اولش 3g رو میاره با 4 تا انتن ولی سری از بین میره و 5 تا انتن میشه و E میاد
لطفا کمک کنین ممنون
نگران نباش چیزی نیس. ممکنه آنتن 3g منطقه شما دچار قطعی یا تغییرات شده باشه واسه همین می پره روی E. چند روز صبر کنید درست میشه. با اگه آیفون 3g only داره(که من اطلاع ندارم) بذار روی اون حالت شاید مشکل حل شدنقل قول: