این شکایت رو الان فرستادم به سامانه ی 195 تا به حق خودم برسم
با عرض سلام و خدا قوت خدمت شما عزیزان . از شرکت Hi Web به دلیل محدود کردن سرعت دانلود شکایت دارم...............................از هر سرور داخلی یا خارجی که دانلود میکنم،سرعت روی 250 یا 251 ثابت هست . مسخره است مگه نه ؟؟ چند روز میشه که سرویس منو محدود کردن،تا همین دو سه روز پیش حداقل سرعت دانلودم 700 یا 800 کیلوبایت درثانیه بود............................علاوه بر اینکه هرچه زودتر باید محدودیت سرعت رو بردارن،باید خسارت چندروزی که سرعت منو محدود کردن پرداخت کنن درست میگم ؟؟ از چشم و ابروی کارمندای Hi Web که خوشم نیومده سرویس گرفتم !! بخاطر خدماتی که توی تعهدنامه گفتن سرویس گرفتم دیگه!حالا سرعت منو سه برابر کمتر کردن.به نظرتون دزدی نیست!طابلوئه روی 250 محدود کردن . اگه میدونستم که بدون اطلاع محدود میکنن هیچوقت از های وب سرویس نمیگرفتم - چون فقط بخاطر اینکه های وب چیزی از محدود کردن سرعت توی سایتش نگفته پول دادمو سرویس گرفتم . اگه میدونستم میخوان محدود کنن از یه شرکت مثل پارس انلاین خدمات میگرفتم که سرویس های باکیفت تری ارائه میده . های وب باید مثل شاتل از قبل اعلام میکرد که مثلا بعد از دانلود 20 گیگ سرعت رو محدود میکنن - اینجوری حداقل سر مردم کلاه نمیرفت.پول مردم رو توی روز روشن دارن بالا میکشن !! چند وقت پیش این مشکل برام پیش اومده بود (با خط XXXX از XXXX) که با پیگیری ازطریق همین سایت تونستم به حق خودم برسم . توی یکی از تصاویر میبینید از سوم دسامبر محدودیت سرعت گذاشتن که باعث شده میزان دریافت اطلاعاتم از شبی تقریبا 8 گیگ برسه به حدودا 2 گیگ
این عکسها رو ضمیمه کردم دوستان
--------
--------
اگه شکایتم نتیجه نداد تصمیم دارم این متن رو به عنوان تجدید نظر واسه سایت 195 ارسال کنم