نه ربطی نداره.کلا تو دانلود شبانه سرعت میاد پاییننقل قول:
Printable View
نه ربطی نداره.کلا تو دانلود شبانه سرعت میاد پاییننقل قول:
از شاتل فرار کردیم اومدیم پارس نگو این وضعیتش بد تره :18:
اصلا معلوم نیست واسه چی پول میگیرن 3 4 شب بیشتره همش از ساعت 2 به بعد قطع میشه :13:
بگید بشمار
پارس آنلاین خدا سوسکت کنه
اومدیم ISP عوض کنیم اسپید و پینگمون خوب بشه! واویلاست که!
تا حالا پینگم 1000 نیوده که اینم میسر شد!
این بود آرمان های ما؟!
سلام.
من زنگ زدم اشتراک بگیرم گفتم مودمم TD8811-tplink هست گفتند ساپورت نمیکنه و باید از مودم های ما بخرید نظرتون چیه اشتراک بگیرم و از همین مودم استفاده کنم یا برم از یک شرکت دیگه بگیرم ؟
کسی از ایم مودم استفاده میکنه ؟
نقل قول:
اصلا فرقی نمی کنه چه مارکی از مودم رو داشته باشین! این حرفایی هم که میزنن همش مربوط میشه به سود خودشون! من 2تا مودم Tenda و همین مدل TP-Link رو دارم مشکلی هم ندارم باهاش!
تا اونجا که من می دونم با بعضی از مودم ها مشکل دارن ولی نه مشکلی جدی منظورم بیشتر قسمت تنظیمات و نمی دونم یه سری مشکلات جزئی هستشنقل قول:
بیشتر سعی می کنند که مودم های خودشون رو بفروشن و رو مارکی که خودشون دارن و زیاد ازش استفاده می شه تاکید می کنند ولی همشون یه ... هستش
به نظر من بهتره از همون مودم استفاده کنی ولی بهشون بگو مودمم مثلا مگانت هستش که از خودشون خریدی اینجوری بهتر باحات برخورد می کنند ولی در کل گور باباشون با این دم و تشکیلاتشون
اینترنت همشون یکی هستش یعنی فرقی نمی کنه که شاتل باشه پارس باشه یا چیزه دیگه همشون مشکل دارن و با عوض کردن سرویس هیچ چیزی عوض نمی شه تنها چیزی که مهمه تعداد کاربران هر سیستم هستش اگه بیشتر باشه سرعتشون و مشکلاتشون بیشتر می شه و برعکس
من اکانتم رو امروز تمدید کردم یعنی دیروز که تموم شده بود همین ریدایرکته بودش یعنی برنداشتننقل قول:
میبینم که همه دارن مینالن و داش amin_v30 داره تخت گاز میره:31:
ماله من دیشب اصلا وصل نشد.
این تست توی امضام 1 هفته ای هست که به دیار باقی شتافته:27:
بیخود نیست داش امین اسم مرکزشون رو نمیاره میترسه مثه ما چش بخوره:31:
داش امین بخدا واسه مسائل امنیتی و block شدن توسط پارس هست و نه به خاطره چشم زدن که :31:نقل قول:
بعدشم ما همش تازه یه هفته هست که افتادیم رو این خرس و موهاش رو میکنیم،قبلا یادته که ما هم کلافه بودیم از این سرعت :8: