سلام
متوجه شدم که بخش نامه حذف نمرات زیر 10 شهریور 94 تصویب شده و قراره از ترم زمستون انجام بدن
کسی اطلاعاتی در مورد این نداره...
Printable View
سلام
متوجه شدم که بخش نامه حذف نمرات زیر 10 شهریور 94 تصویب شده و قراره از ترم زمستون انجام بدن
کسی اطلاعاتی در مورد این نداره...
تصویب شده ولی به هیچ دانشگاهی ابلاغ نشده متاسفانهنقل قول:
من از دانشگاه هم پرسیدم کفت ار این بخشنامه ها زیاد میاد ولی ابلاغ نمیشه...یعنی دانشگاهها اجازه انجامشو ندارن
اگه ابلاغ بشه عالیه
سلام
طبق قوانین دانشگاه برای مثال یک درس مثل پایگاه داده که جزوه دروس اصلی هست نباید چند استاد در نظر بگیر این ترم متاسفانه برای این درس یک استاد قرار دادن که اکثریت باهاش مشکل دارن
من شدیدا مشکل بیشتر نه از نظر درس دادن تو همه موارد مشکل دارم باهاش
باید چی کار کنم هنوز با رئیس دانشگاه صحبت نکردم نمیدونم فایده داره یا نه ؟!
سلامنقل قول:
اول مدیر گروه،
اگر کاری نکرد معاونت آموزشی
بستگی به مستندات و پیگیر بودن شما دارد
نقل قول:
سلام
دقیقا همین مشکل رو ما داشتیم بجه ها رفتن پیش مدیر گروه و بعد رئیس دانشگاه یه استاد دیگه اضافه کردن و از ترم بعدشم اون استاد که معترض داشت رو درس ندادن.
دلیل موجه داشته باشین زود رسیدگی میشه.
سلام ممنون از راهنماییینقل قول:
مشکل حل شد
خدایش بارتون بشه نشه دانشگاه ما اصلا مدیر گروه نداره - اموزش واقعن وضعیت خراب امروز رفتم پیش گفتم اینجوری گفت حذف اضافه تمام شده ×
من دیدم اینجوری دیگه رفتم پیش رئیس دانشگاه گفتم مشکل حل کرد و استاد من عضو کرد
خدایش دوستانی که دانشگاه میخوان انتخاب کنن دانشگاه فناوری اطلاعات شهرداری تهران به هیچ وجع انتخاب نکنن
واقعا وضعیت ایجا خراب همه اساتید اینجا وضعیت خراب به سختی میشه استاد خوب پیدا کنید تو این چهار ترم من فقط 2 یا 3 تا استاد خوب داشتیم
که چیزی یاد گرفتیم بقیه همه داغون نه نمره میدن نه چیزی یاد میدن بعضی استاید واقعا مشکلات روانی دارن
استاد ریاضی پیش و عمومی داشتیم بنام لطیفی بد اخلاق ترین استاد دانشگاه که هیچ احترامی برای دانشجو نداره توهین رسما در کلاس به دانشجو میکرد .
خدایش بخوام بگم باید یک کتاب بنویسم درباره این دانشگاه
درود بر همگی....
اندکی قبل سوالی رو مطرح کردم مبنی بر اینکه بنده ورودی مهر 93 دانشگاه تهران غرب در رشته مهندسی مکانیک بودم.در تکمیل ظرفیت همون سال در تهران جنوب پذیرفته شدم.بعد از یک ترم از تهران غرب به تهران جنوب اومدم.تمامی دروس معادل شد به غیر از درس ریاضی عمومی 1.بنده گمان میکردم که در دانشگاه جدید ادامه همون دروس رو میخونم و چون درس ریاضی 1 رو نتونستم پاس کنم طبق قوانین میتونم با درس های بعدی که پیش نیازش ریاضی 1 هستش همنیاز کن.بنده ریاضی 1 رو با استاتیک همنیاز کردم.10 ها نفر همین کار رو کردن.بعضی میگن غیر قانونی بوده ولی من اطلاعی نداشتم و مطمئن نیستم.حالا غیر قانونیه؟دانشگاه دروس غیر مجاز رو در طول همون ترم حذف میکنه اما الان دو ترم گذشته و اتفاقی پیش نیومده.حالا اگر یک روزی حذف کنن من چی کار کنم؟کوتاهی از دانشگاه بوده که حذف نکرده چون اگر حذف میکرد من اون درس رو تابستون برمیداشتم.الان هم مقاومت و دینامیک دارم.همه هم به استاتسک مربوطن.اگر کوتاهه از دانشگاه باشه میشه کاری کرد؟
خواهشن کامل بخونید و پاسخ دقیق بدید حالم خوب نیست و استرس دارم.اخه من چه گناهی دارم اگر غیر قانونی بود همون موقع باید حذف میشد.خیلی از دانشگاه ها همون موقع حذف میکنن یا نمراخر ترم ش نمیاد.در ضمن من نمراتم 2 ماه بعد اوردم.پس باید چک کرده باشن.
سپاس....
- - - Updated - - -
درود بر همگی....
اندکی قبل سوالی رو مطرح کردم مبنی بر اینکه بنده ورودی مهر 93 دانشگاه تهران غرب در رشته مهندسی مکانیک بودم.در تکمیل ظرفیت همون سال در تهران جنوب پذیرفته شدم.بعد از یک ترم از تهران غرب به تهران جنوب اومدم.تمامی دروس معادل شد به غیر از درس ریاضی عمومی 1.بنده گمان میکردم که در دانشگاه جدید ادامه همون دروس رو میخونم و چون درس ریاضی 1 رو نتونستم پاس کنم طبق قوانین میتونم با درس های بعدی که پیش نیازش ریاضی 1 هستش همنیاز کن.بنده ریاضی 1 رو با استاتیک همنیاز کردم.10 ها نفر همین کار رو کردن.بعضی میگن غیر قانونی بوده ولی من اطلاعی نداشتم و مطمئن نیستم.حالا غیر قانونیه؟دانشگاه دروس غیر مجاز رو در طول همون ترم حذف میکنه اما الان دو ترم گذشته و اتفاقی پیش نیومده.حالا اگر یک روزی حذف کنن من چی کار کنم؟کوتاهی از دانشگاه بوده که حذف نکرده چون اگر حذف میکرد من اون درس رو تابستون برمیداشتم.الان هم مقاومت و دینامیک دارم.همه هم به استاتسک مربوطن.اگر کوتاهه از دانشگاه باشه میشه کاری کرد؟
خواهشن کامل بخونید و پاسخ دقیق بدید حالم خوب نیست و استرس دارم.اخه من چه گناهی دارم اگر غیر قانونی بود همون موقع باید حذف میشد.خیلی از دانشگاه ها همون موقع حذف میکنن یا نمراخر ترم ش نمیاد.در ضمن من نمراتم 2 ماه بعد اوردم.پس باید چک کرده باشن.
سپاس....
حذف شود
ممنون
سلام دوستان
کسی میدونه شهریه ثابت کارشناسی ناپیوسته رشته نرم افزار چقدره؟
سلام . خیر نگران نباشید . در دانشگاه ازاد قانونی هست که اگر دانشجو سقف دروس یا پیش نیازی و همنیازی دروس رو رعایت نکنه و متصدی رشته متوجه نشه مشکلی برای دانشجو پیش نمیاد و دروس حذف نمیشه ولی متصدی رشته توبیخ میشه چون متوجه نشده همون موقع....تازه شما چند ترم هم گذشته از اون موقع و درسای بعدش رو همه پاس کردی پس مشکلی پیش نمیادنقل قول:
اگر هم در اینده به مشکلی برخوردید که نمیخورید ۱۰۰٪......میتونید با توجه به این قانونی که گفتم از راه کمیسیون اقدام کنید.