سلام دوست گرامی
1 - به نظرم خیلی خیلی طبیعیه که شما بگی : "سفارش میکنم کتاب رمزینه رو بگیرید" . فارغ از به درد خوردن یا نخوردن این کتاب ، این یک سفارشه . و اساسا یکی از هدف های اصلی این تاپیک سفارش کردن کتابه . البته دلایل این صفارش رو خیلی وقت پیش نوشتیم . در کل نفهمیدم چرا این جمله رو بلد کردید و خرده گرفتید . به نظرم نرمال بود ...
-----------------------------------------------------------
2 - عزیزم واسه فیزیک 1 چندتا کتاب داریم . فیزیک 1 غلامعلی محمودزاده ، فیزیک 1و2 اندیشه سازان ، فیزیک 1 الگو ، فیزیک 1 (جدید) خیلی سبز و چندتا فیزیک پایه جامع مثل جامع نشر جوکار و جامع نشر الگو و جامع نشر گاج .
خب غلامعلی محمودزاده که راستای این کتابش هم درست مثل کتاب های فیزیک 3 و پیششه . الگو هم فیزیک 1 ش اصلا به خوبی فیزیک های دیگش نیست . هر چند کنکور رو میبینه متاسفانه دید تحلیلی (ضدفرمول) و شدیدا کنکوری نداره . و تنها کتابی که بتونه هم فرمولی و هم تحلیلی نور هندسی رو بهت یاد بده فیزیک 1و2 اندیشه سازانه . نمیدونم تا حالا خوندیش یا نه . مولف این کتاب (مولف اولش) همین احمد مصلایی هستش . و الانم که سال 91 شده (!) همین مصلایی نشسته فقط تمرکزش رو روی دو فصل اخر کتاب فیزیک 1 صرف کرده و یقینا کتابی کیفی تر از فیزیک 1و2 قبلا های خودش تالیف کرده . به همین سادگی گفتم الزاما بگیرید . چون ««« رقیب خیلی خیلی بزرگی واسش نمیبینم »»» . واسه همین لفظ الزام رو به کار بردم .
+ پس الان که این توضیحات رو دادم دیگه گمون میکنم که "دیگه باعث سردرگمی خیلی ها نشدم" . چون دلیل الزام رو توضیح دادم ...
----------------------------------------------------------
3 - جمله ای که قرمز رنگ کردم اساسا غیر علمیه . اینو نباید بگید ! میشه بهم بگید واسه فیزیک 3 کدوم یک از نشر های فار و الگو کتاب معرکه ای دارن . فار که اصلا نداره . الگو خوبه ولی حقیقتا قابل قیاس با فیزیک 3 خیلی سبز نیست . اصلا ما قبلنا یه جمله معروف داشتیم . فیزیک 3 یعنی خیلی سبز . اصولا معروف ترین و با محتوا ترین کتاب خانواده فیزیک خیلی سبز (و شاید کل خیلی سبز) همین کتاب فیزیک 3 هست . گویا از این ماجرا مطلع نبودید . چون هیچ وقت این کتاب رو نباید نادیده میگرفتید . پس واسه تحقیق بیشتر لطفا جستجوی پیشرفته رو بزنید و ببینید چند نفر در طورل این چند سال پشت سر هم گفتن فیزیک 3 خیلی سبز فوق العاده است . تجربهم بهم میگه کمتر کتابی با این استقبال روبرو شده . هر چند شخصا معتقدم فیزییک پیش 1 خیلی سبز هیچ وقت نتونست موفقیت فیزیک 3 رو به دست بیاره .
یا فیزیک 1 فار کجاست الان ؟ یا فیزیک 1 الگو واقعا در چه سطحیه ؟ به پای کتاب فیزیک 1و2 چند سال پیش اندیشه سازات میرسه ؟ خنده داره ...
----------------------------------------------------------
4 - منم به شدت شلوغ شدن با کتاب رو رد میکنم. اتفاقا توی پست هم نوشتم که اصلا وسواس بی دلیلی به خرج ندید .
▬•▬•▬•▬•▬•▬•▬•▬• •▬•▬•▬•▬•▬•▬•▬•▬ ▬•▬•▬•▬
در هر حال ممنونم از انتفادتون ...