کسی میتونه با عکس توضیح بده سیم سبقت به کجای گیربکس و کارب وصل میشه ؟
روچستر 4 تراتل
Printable View
کسی میتونه با عکس توضیح بده سیم سبقت به کجای گیربکس و کارب وصل میشه ؟
روچستر 4 تراتل
کابل سبقت در بخش سمت کاربراتور، یک محل اتصال بیضی شکل داره، و سمت دیگه که حلقوی ساخته شده به گیربکس متصل میشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند نمونه اتصال سیم سبقت به کاربراتور وجود داره که معمول ترین آنها مثل شکل زیر هست.
در این حالت اتصال بیضی شکل به اهرم خروسک گاز متصل میشه و با تنظیم مقدار دامنه حرکت توسط بستن یک پیچ در سر راه حرکت زائده اهرم گاز، تعیین میشه که در چه سرعتی دنده معکوس گیربکس عمل بکنه. البته گاهی نیاز به بستن این پیچ نیست و تنظیمات دیگه ای انجام میشه.
سمت کابل به سمت راست گیربکس و به سر یک سیم فولادی که از داخل گیربکس به سیستم معکوس کننده متصل شده، وصل میشه.
انتهای کابل هم از بخش روکش با یک پیچ به بدنه گیربکس وصل میشه.
نکته مهم اینکه یکی از موارد بسیار متداول روغن ریزی از همین سیم سبقت هست بخصوص زمانی که روکش کابل صدمه ببینه و بخاطر بالا آمدن روغن در زمان داغ شدن، به احتمال زیاد روغن ریزی شدید از بدنه کابل و روکش صدمه دیده رخ میده که فقط با تعویض کابل با نمونه مرغوب مشکل حل میشه.
سلامنقل قول:
من وقتی که دلکو رو بردم تنظیم کنم به دوستم گفتم که صدای سوپاپهام میاد ایشونم گفتش که باید تایم سوپاپ بگیری و همون روز برام انجام داد الا دیگه هیچ صدایی از سوپاپها نمیاد برق ماشینمم در بهترین حالته
بازم ممنون از جوابتون
ممنون از علی اقا
یک سوال :
به فرض اگر کارب روچستر 4 دهنه من ( فابریک بیوک ایران )خراب بشود و نیاز به ژیگلر و سوزن و واشرجات و پمپ شتاب داشته باشد
این لوازم یافت می شود ؟
این کارب به جز ژیگلر دور ارام چند تا ژیگلر دارد و سایز هر کدام چه قدر است ؟
مستندی وجود دارد که طبق ان کارب را تنظیم کنیم ؟
البته من بعید می دانم این لوازم پیدا شود ! و بهترین راه خرید یک کارب نو هست
جناب camaro lt چطور از سالم بودن دسته موتورها مطمئن بشم.با تشکر
معمولا فروشندگان لوازم خودروهای آمریکایی، انواع کیتهای مربوط به کاربراتورهای متداول خودروهای ما را دارن بخصوص نمونه های 4 دهنه و یک دهنه که بیشترین مورد استفاده را داره.نقل قول:
تعداد دقیق ژیگلورها و سایز را نمیدونم اما کلیپها و سایتهای زیادی برای آموزش باز و بسته کردن و سرویس و تعمیر و تنظیم انواع کاربراتورها وجود داره.
زمانی باید کاربراتور نو خرید که نمونه قبلی واقعا و کاملا از فرم اولیه و استاندارد لازم برای تعمیرات خارج شده باشه، مثل تغییر فرم بدنه و تاب پیدا کردن، شکستگی و ترک خوردن ، بسته شدن و جام کردن بخشهای متحرک که باز کردن اونها مستلزم صدمه زدن به کاربراتور میشه و....
نقل قول:
کار سختی نیست. اگر در دسته موتورها و دسته گیربکس، نشانه ای از پاره شدن و له شدگی لاستیکها و یا شکستگی بخشهای فلزی دیدین، یعنی نیاز به تعویض هست.
صدمه دیدن دسته موتورها و دسته گیربکس معمولا با انتقال لرزش به اتاق ماشین همراه میشه و از مقدار زیادتر لرزش در بدنه که غیر عادی باشه میشه فهمید که این بخشها خراب شده.
اگر از چاله برای بازدید دسته موتورها، بخصوص دسته گیربکس استفاده کنید خیلی بهتره چون ممکنه صدمه آنقدر زیاد نباشه که از دور و بدون دقت زیاد دیده بشه.
ممنونم جناب camaro lt دسته گیربکس فقط در انتهای خود گیربکس لاستیک دار ه آیا بغیر از اون لاستیک دیگری هم در جای دیگه هم داره؟
کاور دنده تایم را باز کردم علامت های چرخ دنده میل لنگ و میل بادامک مقابل هم نیستند در این وضعیت که موتور را پیاده کرده ام و دسترسی راحتر به اجزای موتور هست امکان در آوردن میل بادامک هست؟ اگر هست لطفا بفرمایید
دسته گیربکس فقط در انتهای گیربکس و نزدیک گلدانی نصب شده ، و در مورد میل سوپاپ ،بله این امکان وجود داره منتها من زمانی که موتور را کاملا اوراق کردم، میل سوپاپ را هم باز کردم و قبل از این کار میل لنگ بازشده بود.نقل قول:
اول تمام استکانی ها را دربیارید تا مانع حرکت میل سوپاپ نباشه، بعد دوتا پیچ سر دنده میل سوپاپ را باز میکنیم
این دوتا پیچ در واقع پایه نگهدارنده دنده میل سوپاپ به بدنه سیلندر هست
در این زمان میل سوپاپ را بیرون میکشیم
اگر به وضعیت شکل دنده های سر میل لنگ و میل سوپاپ دقت کنید، حالت مایل و اُریب در آنها را میتوانید ببینید.
احتمال داره اگر در این حالت قصد بیرون آوردن میل سوپاپ را داشته باشید، این دنده ها درهم گیر بکنن و میل سوپاپ حرکت نکنه ( من امتحان نکردم و ممکن هم هست که با یک حرکت چرخشی ساده بیرون بیاد) بنابراین اگر نشد، باید میل لنگ را باز کنید و البته موقع جا زدن هم وضعیت نشانه های سر هر دو دنده را که باید برای تایمینگ مناسب موتور،روبروی هم باشه در نظر بگیرید
سلام
موتور 350 gm چند بار جای تراش داره ؟
3 بار یا بیشتر ؟
سر سیلندر 350 چطور ؟ ایا واشر سر سیلندر مثلا سایز 020 داریم ؟
کارخونه چی توصیه کرده ؟ گفته تعویض یا تعمیر ؟
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اجازه دوستان
اقا پرویز
اینکه کاربراتور کوآدراجت یا( روچستر) فابریک بیوک ایران هست نمیشه گفت چون کد شماره کاربرات روی بدنه کاربرات حک شده و اون شماره مشخص میکنه که چه شماره سوزن ژیگلور و ژیگلور کفی - چند barrel و برای چه نوع خودرویی و چه سالی و چه نوع موتور و گیربکس= منوال یا اتوماتیک هست
به عنوان کد کاربرات مثال دکد میشه از سمت چپ به راست =
7041240
70=یک پریفکس برای نام روچستر از سال 1965تا1975 شناسایی میشن
4=از سال 1970تا1975 اگر عدد 5 باشه =1976 تا 1982
1=سال تولید1971
2=کوادراجت یا روچستر- 4 barrel استاندارد فدرال
4=بیوک
0=نوع گیربکس که میشه گیربکس اتومات
بعد یه نمونه دیگه از شماره کد کاربراتورهای روچستر هست که از سال 1976 تا 1982 با این شماره نوشته میشه به عنوان مثال=
17085411
به ترتیب از سمت چپ دکد میشه =
1708=سال 1980به بالا چون عدد 8 اومده- اگر عدد 5 بعد 170 بود میشد سال 1976 تا 1979
5=اپلی کیشن سال تولید 1980 به بالا
4=اپلی کیشن در کالیفرنیا =که قوانین سختی برای الایندگی دارن
1=شورلت
1=گیربکس منوال
کاربرات های روچستر چند مدل هست و کیت کامل با هم فرق دارن - نام کاربرات های روچستر4بارول = M4ME -M4MC - M4MV-E4MC-E4ME4M-4MW
این کاربراتور ها دو تا سوزن ژیگلور اولیه اصلی + 2 تا ژیگلور اصلی دارن ودو تا ژیگلور ثانویه دارن
ژیگلور و سوزن ژیگلور اونهایی که اصل usa هستن روی خود سوزن وژیگلور شماره را نوشته ولی غیر از این باشه اصل نیست در این عکس دو تا ژیگلوراولیه اصلی پیاله بنزین سمت راست با شماره روی اون ها حک شده و در سمت چپ دو تا ژیگلور ثانویه که مشخص هست =
این هم 2 تا سوزنهای ژیگلور =
شماره سوزن ژیگلور و ژیگلور درنوع موتور فرق دارن اگر شماره دیگه ای بندازی جواب نمیده چون من تجربه داشتم یا موتور لرزش داره یا دود میکنه کلا باید برای خودش رابندازی
برای تنظیم کاربرات هم بله تنظیم میشه