آره وضعیت خط آنا برای من هم خرابه پینگ 4.2.2.4 شده 200 و 8.8.8.8 هم شده 170 آی پی رنج 188.34 میده و مسیرش روی عمان هست بخاطر همون گند زده اگه مسیر بره روی ترکیه درست میشه.نقل قول:
Printable View
آره وضعیت خط آنا برای من هم خرابه پینگ 4.2.2.4 شده 200 و 8.8.8.8 هم شده 170 آی پی رنج 188.34 میده و مسیرش روی عمان هست بخاطر همون گند زده اگه مسیر بره روی ترکیه درست میشه.نقل قول:
کسی با کریو و openvpn مشکلی نداره؟
کریو کانکت میشه ولی دیتا رد نمیشه اصلا
دومی هم کلا کانکت نمیشه
راستی گوش شیطون کر از وقتی مکس نتم شده اسیاتک هات اسپات هم تو گوشی هم تو ویندوز کمتر از دو ثانیه کانکت میشه و با نهایت سرعت کار میکنه قبلا این طور نبود.نقل قول:
افزونه gom vpn کروم خیلی سرعتش خوبهنقل قول:
میده ولی با 50 درصد رایگان شبانه. این 90 درصد فقط برای حداکثر 2 مگ هست فک کنم.نقل قول:
---------------------------------------------------------------
اینوووووووووووووووو :n02::n02::n02::n02::n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من هم اینجوریهنقل قول:
فقط سیسکو خوب کار میکنه , بقیه همه از کار افتادن
پارس انلاین یک سوم.حساب میکنهنقل قول:
به درد من که دانلودم زیاده نمیخوره :n30:
فک کنم این طرحش حتی اون 1/3 هم نداره.نقل قول:
ولی برای استفاده روزانه بخای میتونی واسه 4.5 گیگ تو هر ماه فقطو فقط 5 تومن پول بدی. از این بابت خیلی باصرفه هست. برای اونایی که دوتا خط دارن واقعا خوبه با یکی شهاب 0.5 گیگ بگیره واسه دانلود با یکی هم این طرح پارسآنلاین.
البته اگه سه ماهشو بگیری واسه هر ماه میفته 17 تومن و هر ماه 17 گیگ :n13:
شاید باورش براتون سخت باشه! ولی من الان 10 دقیقه هستش که دارم سعی میکنم یه صفحه باز کنم تو هیچ حالتی نمیاد. این صفحه p30world هم از قبل باز مونده تایپ میکنم ارسال رو میزنم الان دیگه میرم! به امید این که پست شه. (آنا اینترنت)
از دیروز باز نت رو داغون کردن. خیلی از شهرا اون سرویسای فیلینگ کار نمی کنه
کندی سرعتم برا اونه