مشکل پینگ اندیشه درست شد :20:
Printable View
مشکل پینگ اندیشه درست شد :20:
فکر میکنم فقط مال شما خوبه !!!! توی صفحه شاتل همین سایت هم نگاهی بندازین فکر میکنم 90٪ یا بیشتر مشترکین شاتل از سرویسشون مخصوصا" تو ساعت رایگان شبانه ناراضی باشند بیشترشونم میدونن که عملا" مدتیه که کلا" دانلود شبانه شاتل چه برای محدود و چه نامحدود تعطیل شده البته نه به تعطیلی کامل طوریکه حتی با وی ... صفحه رو هم نمیشه باز کرد حتی همین سایت شبها بیشتر اوقات عکسها لود نمیشه و بعضی اوقات اصلا" سایت لود نمیشه ولی روزها حقیقتا" بهتره به غیر از اینکه جدیدا" دیس زیاد میشه محصوصا" بین ساعت 1 تا 6 حالا امکان داره 1 بار باشه یا 2 بار و شده که مال من نمی ساعت هم قطع باشه .چند روز پیش که کلا" نزدیک به یکساعت یا کمی بیشتر قطع شد و زمانیکه زنگ زدم گفتن کل شمال قطع شده حالا نمیدونم این حرف حقیقت داشت یا دروغ بود...نقل قول:
نظارت، تنظیم مقررات، و اعمال فشار توسط همه دولت ها در همه صنف ها اعمال میشه؛ این چیز جدیدی نیست، و کسی که در یک حوزه سرمایه گزاری میکنه، با علم به این موضوع وارد اون حوزه میشه. اینکه ادعا کنند محدودیت موجود برای اونها در هیچ صنفی نیست هم حرف بیخودی هست. این ISP ها سال ها بدون محدودیت خاصی کار کردند، هر کی با کمی پول، خرید یک سری تجهیزات و نصب دیش، به عنوان ISP شروع به فعالیت می کرد. الان هم بخش عمده محدودیت های اینترنت به صورت مرکزی اعمال میشه، و اینها عمده مشکل شان دو چیز هست، یکی قیمت، و دیگری همکاری مخابرات در دادن فضا در مراکز تلفن و پهنای باند. مسئله قیمت رو با افزایش قیمت سرویس های خودشون حل می کنند، پهنای باند رو هم اگر رانت داشته باشند، با پارتی بازی می گیرند.نقل قول:
در ایران با همه شرایط سیاسی اقتصادی اجتماعی فرهنگی خاص خودش باید قبول کنیم که کار در زمینه ispخیلی سخته
فشارها و محدودیتهایی که از سوی دولت برای اینها اعمال میشه تو کدوم صنفی هست؟؟؟
شرکت های ISP تعهدی برای پرداخت خسارت به مشتری ندارند، پس چه اینترنت قطع بشه و چه نشه، اینها به بهانه اینکه دولت قطع کرده، پول خودشون رو از مشتری می گیرند. اتفاقا ازش سوء استفاده هم می کنند، و به راحتی مشکلات داخلی شبکه خودشان را هم به حساب دولت و مخابرات میذارند و از پاسخگویی مناسب یا پرداخت خسارت طفره میرند.نقل قول:
خیلی از این مشکلات رو ما نمی بینیم . تا کوچکترین خبری میشه سه سوت دولت اینترنت رو قطع می کنه ، خودمون هستیم که زنگ می زنیم به isp و بد بیراهمون رو به اونها می گیم.
یا تلفن قطع میشه باز زنگ می زنیم و از اونها شاکی میشیم
درباره رنگ زدن هم، این بخشی از کاری هست که بابتش پول دریافت می کنند. این شرکت ها پول دریافت می کنند که واسطه بین مخابرات و مشتری نهایی باشند. اگر این کار رو هم انجام ندند، پس اصلا چرا این وسط باشند؟!
مثلا چه فشاری؟ اگر اینها مستقل از مخابرات سرویس می دادند، می تونستند مدعی فشار بشند؛ الان که همگی از مخابرات سرویس می گیرند. پول میدن پهنای باند میخرند، اون پهنای باند رو به صورت خرده فروشی به مشتری می فروشند. دولت اگر بخواد اعمال حاکمیت کنه، یا محدودیتی اعمال کنه، نیازی نداره که به اینها فشار بیاره، یک ابلاغیه برای شرکت زیر ساخت ارسال میکنه، کل اینترنت کشور دچار مشکل میشه.نقل قول:
در طرف مقابل هم مسلما دولت هم فشارهای زیادی رو برای اینها قرار می ده
این مسئله برای این شرکت ها محدودیت خاصی ایجاد نمیکنه، چون اولا محدود 128 کیلوبیت فقط برای کاربران خانگی هست، و کاربران خانگی هم اگر دانشجو باشند، یا از محل کار خودشان نامه داشته باشند، این محدودیت شامل حالشان نمیشه. نوع شغل طرف هم مهم نیست، پس عملا فقط کاربران خانگی غیر دانشجو و بیکار هستند که مشمول این محدودیت میشند. این شرکت ها هم قانونا فقط موظف به دریافت نامه هستند، و وظیفه ای برای بررسی صحت و سقم ادعای مربوطه ندارند. از طرف دیگه، محدودیت بر روی قرارداد امضاء شده بین طرفین هست، و اگر شرکتی پهنای باند بدون استفاده خودش را آزاد بذاره، مسئولیت قانونی به گردنش نیست، و اکثر این شرکت ها هم در مناطقی که پهنای باندشان اجازه بده، این کار را می کنند.نقل قول:
همین که حق ندارند سرویس بالای 128 به مشترکین خانگی بدن خودش یکی از محدودیتهاست. بعضی از شرکت هایی که دارن این کار می کنن هرروز از سوی مخابرات تحت فشار قرار می گیرند. و ...
مسئله اینه که اکثر مشترکین این شرکت ها یا به همان سرعت 128 قانع هستند، یا توان مالی پرداخت هزینه برای سرعت های بالاتر رو ندارند، در واقع این شرکت ها با مشکل عدم تقاضای مناسب برای سرعت های بالا مواجه هستند، نه محدودیت سرعت.
شغل بر اساس نیاز به وجود میاد. اگر کسی به چیزی نیاز داشته باشه، فرد یا افرادی برای تامین اون چیز خاص و کسب منفعت، وارد اون شغل خاص میشند. اگر تقاضا باشه، عرضه هم هست. اگر به قول تو فقط 3 - 4 شغل در دنیا شکل می گرفت، باید ماور می کردیم که کل نیاز بشر به همان 3 - 4 شغل محدود میشه، و بشر به بیش از اون ها نیازی نداره. اگر میبینی که شغل ها در دنیا متعدد هستند، به این جهت هست که نیازهای بشر متعدد و متنوع هست. همیشه هم فرد یا افرادی هستند که در صورت احساس نیاز (مثل دولت ها)، یا در صورت مشاهده منفعت مناسب (مثل سرمایه گزاران خصوصی) اون شغل را قبول کنند.نقل قول:
اگه اینطور که تو میگی باشه که کلا 3-4 تا شغل تو دنیا می تونه بوجودبیاد
تصور کن همه برن بخوان وارد کننده باشن یا همه برن ساختمان ساز بشن پس کی بقیه کارها رو انجام بده
بالاخره یک نفر باید نانوا بشه یه نفر باید نجار بشه یه نفر باید isp هم داشته باشه
پس کسی مجبور به نجاری یا ساختمان سازی یا ISP داشتن نمیشه، هر کس بر اساس نیاز خودش، علاقه اش، و شرایط موجود؛ برای کسب درآمد بهتر و زندگی بهتر شغلی رو انتخاب میکنه. هر وقت هم که شرایط بهتری رو در شغل بهتری احساس کنه، به سمت اون شغل میره. اگر بازار ISP داری خوب نباشه، این آقایان مجبور به سرمایه گزاری در این بخش نیستند. اینها اگر عرصه را خالی کنند، مملکت بدون اینترنت نمیشه، کما اینکه در سایر حوزه ها اگر سرمایه داری از دایره کار خارج بشه، کار اون حوزه نمی خوابه. بلکه اینها اگر واقعا شرایط شان سخت باشه، و از بازار خارج بشند، دولت مجبور میشه که یا خودش تصدی این امر رو بر عهده بگیره، یا شرایط مناسبی برای سرمایه گزاری افراد جدید فراهم کنه. اگر خودش تصدی گری کنه، براش هزینه های زیادی داره، و مایل به این کار نیست، در نتیجه سعی میکنه با دادن تسهیلات، سرمایه گزاران رو به اون عرصه ترغیب کنه. این آقایان هم اگر برایشان سود کافی نداشت، در بازار ISP ها نمی ماندند. ماندند چون سود خوبی براشون داشت. نق می زنند، چون نمیخوان خودشان مسئولیت قبول کنند. هر کدام از این شرکت های PAP چند میلیارد تومن فقط ودیعه پیش دولت گذاشتند، و چند میلیارد تومن برای تجهیزات خرج کردند، و چند میلیارد تومن هم برای خرید پهنای باند هزینه می کنند. فکر کردی این همه پول رو فقط به خاطر احساس نیاز جامعه به اینترنت سرمایه گزاری کردند؟!!
مشکلات در همه اصناف در همه دنیا هست. کار پر سود بی دردسر که نه زحمتی داشته باشه،نه استرسی، و همینطوری پول بیاد توی حسابت، هنوز اختراع نشده. این شرکت های ISP اگر شفاف با مشتری برخورد کنند، و رو راست باشند، و واقعا به بازی برد-برد فکر کنند، جایی هم که ضعفی در خدمات دهی مخابرات باشه، به خوبی روشن میشه، و مشتری میدونه باید به کجا بابت خدمات دهی پایین فشار بیاره، ولی وقتی مشکلات خودشان را با مشکلات مخابرات قاطی می کنند، ISP مخابرات رو مقصر جلوه میده، مخابرات هم ISP رو؛ مشتری عملا نمیدونه باید واقعا از کی شکایت کنه.
شما هی وسوسه کن مارونقل قول:
هنوزم که هنوزه پورتم وصل نشده ولی آخرش عوض میکنم شرکتمو دلیلشم اینه که من نمیخوام سرعت دانلودم رو یه عدد کم (128 کیلوبایت) بسته شده باشه خوب یموقع هایی کم میشه مورد نداره ولی مثل شما 250 یا بالاترم بره یخورده دلمون خنک شه!
نه من و نه هیچ کدوم از یوزرای معرفی شدم هیچ مشکلی ندارن. تو این تاپیکم ندیدم کسی مشکلی داشته باشه با سرویس های محدود. مخصوصا 2 مگیاش که عالی شده بعد عید. شما مگه هنوز شاتلی؟ قبل عید که میگفتی حتما تا آخره ماه عوض میکنم و این حرفا. چی شد شاتل موندی؟ عیدیه قبل عید بت حال داد که نظرت عوض شد؟ :31:نقل قول:
نگران نباش وصل میشه. گاهی از این اتفاقا میوفته . اینم از شانس شما بود. به قول اون دوستمون حتما این داستان اینترنت دار شدنت و بنویس :27:نقل قول:
راستش نمیدونم شاید سرویس محدود اونم 2 مگ رشت بهتر باشه ولی بیشتر یوزرای شاتل حتی افرادی که 2 مگ هم دارن تو دانلود شبانه مشکل دارن (البته میگم تو تاپیک شاتل سندش هم موجوده :31: ) .دقیقا" درست میگین اون 13 روز عید عالی بود ولی باز شبها محدود میشد بین 4 تا 16 .بعد اون هم که دیگه الان یه مدتیه کار زیادی ندارم با اینترنت و شاید کلا" تا 2 ماه دیگه (شاید) به اینترنت احتیاج داشته باشم اونم نه برای دانلود.نقل قول:
سلام
پینگ 160
ولی بازم بعضی اوقات تایم اوت داره!
یه مشکل جدیدی دارم:جدیدا هر وقت میخوام کانکت بشم ، کانکت میشه اما تبادل اطلاعات انجام نمیده، باید مودم رو روشن و خاموش کنم ، بعضی اوقات هم لازم هست که سیستم رو هم رستارت کنم و بعدش درست میشه!
بنظر شما مشکل از کجاست؟
در ضمن من 2 تا ویندوز دارم و هر دو جا اینطوریه! الان 10 روزه!
صعود داماش گیلان به لیگ برتر رو به تمام گیلانی های عزیز تبریک میگم!:7::11::26::15::thumbsup:
تو عید که سرویس ماها تغییر چندانی نکرد چون بیشتر از 2 مگ چیزی نیست که بتونن روش ببندن :31: ما فقط از همون 3 گیگ هدیش مستفیض شدیم. تاپیک شاتل که مال تهرانه چه ربطی به سرویس شاتل تو رشت داره؟ کدوم تاپیک و میگی رفیق؟نقل قول:
تاپیک شاتل فقط مال تهرانه؟؟؟؟؟ :18: یه نگاه بنداز فقط مال تهران نیست عزیز مربوط به سرویس شاتله حالا اصفهان و تهران و مشهد و تبریز و اینور و اونور در کل هر شهری که سرویس شاتل توش وجود داره شما فکر میکنم خوب چک نکردین اون تاپیک مخصوص شاتل رو .اونجا هم نوشتم حقیقتا" ظلم شد به افرادی که سرویسشون محدود بوده و فقط 3 گیگ گرفتن چون گفتم اونها که فقط شب میتونن دان کنن و خب که شبها هم که تعطیله و خوب 128نامحدود هم که هر کاری بکنه از 18 گیگ بیشتر نمیتونه بگیره چون بعد از اون دیگه بر میخوره به قانون شاتل و محدود میشه به نصف سرعت قانونی و همینطور سرویسهای نامحدود بالاتر هم بسته به سرویسشون تا یه جایی میتونن دان کنن و باز بعد از اون بر میخورن به قانون محدودیت شاتل البته تو 13 روز عید چون همه ارتیا رو تبدیل به آرت 1 کردن که سرعتش 1 مگ بود .(هر دوستی هم که میخواد اون قانون رو از سایت شاتل بخونه بگه که واصه اش بزارم اگر نمیتونه پیدا کنه ).کسانی بودن که بالای 100 گیگ دان کردن تو 13 روز (البته یوزرایی که سرویشون آرت بود) ولی خوب برای یوزرای محدود 3 گیگ هیچ یا خیلی کم بود ... در کل حقیقتا" عید خوب حال داد .من فقط متوجه نمیشم چرا شب رو محدود کردن حتی زنگ هم زدم و گفتم خوب قبول نمیکنن در صورتیکه حاضر بودم از ساعت 12:58 دقیقه شب تا ساعت 7 (الان میگم کار نمیکنم زیاد نمیدونم ساعت چند بهتر میشه ولی هر چی باشه بعد از 5 یا 6 ) هر کسی رو که دوست داشتن هر ناظری رو هر ساعتی از اون ساعنی که گفتم برای روانه میکردن تا چک کنن اصلا" کاملا" هر کسی ببینه متوجه میشه یهو از روز که مابین 16 تا 25 میگرده سرعت میشه 2 تا 8 یا 12 نهایت 16 اونم امکان نداره 1 دقیقه همین سرعت 8 بالاتر بره.نقل قول: