-
لازمه هاى يك باشگاه حرفه اى
هوشنگ نصيرزاده
Hoshang Nasirzadeh
فدراسيون جهانى فوتبال معتقد است كه انواع مختلفى براى باشگاه ها در جهان وجود دارد: باشگاه هاى حرفه اى، باشگاه هاى اجتماعى، باشگاه هاى شخصى و ايستگاه هاى خانوادگى و تمامى اين باشگاه ها در هر صورت بايد داراى اساسنامه باشند. در آن اساسنامه قدرت قانونى هيات مديره و اعضا مشخص مى شود و طورى اساسنامه را مى نويسند كه مطابق با اصول فيفا باشد و با اساسنامه كشور خودشان برابرى كند.
در اساسنامه بايد نام، اهدا، اعضا، جلسات ساليانه، مقامات رسمى كميته هاى مختلف، آيين نامه هاى انضباطى، مسائل مالى و شيوه حل اختلاف مشخص شود.
يك باشگاه حرفه اى بايد علاوه بر اينكه در ليگ برتر شركت مى كند داراى بازيكنان و مربى حرفه اى بوده، بخش توسعه جوانان داشته باشد و به مسائل اقتصادى و تجارى نيز توجه كند. در باشگاه هاى شخصى اهداف باشگاه به نظرات ايجاد كنندگان آن بستگى دارد. در باشگاه هاى فاميلى تمام اعضا كميته ها را اعضاى يك خانواده تشكيل مى دهند.
ساختار يك باشگاه شامل رييس هيات مديره اعضاى هيات مديره و مديرعامل است. دو بخش زير نظر مديرعامل كار مى كند: يكى بخش ادارى كه شامل ادارى- مالى - حقوقى- تداركاتى- تجارى و ارتباطات است. ديگرى بخش فنى كه شامل تيم اصلى، تيم پزشكى و جوانان و توسعه است. به رييس كميته فنى مدير فنى نيز گفته مى شود. او كمبودهاى مديرعامل را در اطلاعات فنى پوشش مى دهد. ارتباط تيم اصلى را با مديرعامل برقرار مى كند اما تصميم اصلى علاوه بر بازيكنان شامل سرمربيان و مربيان است اما تيم پزشكى شامل فيزيوتراپ، روانشناس، پزشك تغذيه و پزشك طب ورزشى است. يكى از وظايف اينها بالا بردن اطلاعات بازيكنان در مورد سلامتى آنها و جلوگيرى كردن از صدمات به آنها و سرعت در بهبودى و محافظت از دوپينگ است. در دنيا وقتى يك نفر طرفدار به حساب مى آيد كه كارت عضويت داشته باشد. چنين افرادى حتى به باشگاه شهريه مى پردازند.اينكه شما مى بينيد به دليل دخالت تماشاگران يك تيم را بازنده مى كنند براى اين است كه قبلاً كارت عضويت تماشاگران مورد نظر توسط مديرعامل امضا شده و ورود آنها به ورزشگاه توسط كميته خاصى در آن باشگاه ندارد اما گاهى جنجال هاى آنان تيم را بازنده و حتى جريمه نقدى مى كنند. مديرعامل بايد كاملاً اقتصادى بوده و سودآورى از فوتبال را بلد باشد و اطلاعات او از فوتبال آخرين شرط انتخاب يك مديرعامل است. اين شخص بايد مستقيما به كارهاى تجارى بپردازد و از طريق كميته فنى به مسائل تيم اصلى رسيدگى كند. براى مثال يكى از راه هاى تجارى باشگاه فروش تيشرت، پرچم، پوستر، دسته كليد، كلاه، تقويم، ساعت هاى مچى و انواع البسه با آرم باشگاه است. يك باشگاه حرفه اى بايد يك رييس افتخارى هم داشته باشد كه او معمولا قديمى ترين فرد يك باشگاه است .
-
پس از غيبت 20 روزه
سرانجام مهاجم گمشده پرسپوليس پيدا شد
خبرگزاري فارس: مهاجم سنگالي تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از غيبت 20 روزه پيدا شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، ابراهيم توره، مهاجم سنگالي تيم فوتبال پرسپوليس تهران، پس از 20 روز غيبت در تمرينات، بالاخره با مدير برنامههاي خود گفت و گو كرد.
اين بازيكن قرار است با توجه به تهيه بليط هواپيما، امشب وارد ايران شود.
مديران باشگاه پرسپوليس امروز در جريان اين موضوع قرار گرفتهاند.
-
پتروويچ:پرسپوليس بايد بهتر از اين باشد
پرسپوليس در يك ديدار سخت و نزديك برابر سپاهان به برتري دست يافت تا كماكان در كورس مدعيان قهرماني باقي بماند.
ايوان پترويچ در گفتوگويي در خصوص ديدار با سپاهان گفت: «تيم ما واقعاً از حريف در طول 90 دقيقه بهتر بود. بازيكنان ما در ديدار با سپاهان بهتر توپ را به گردش درآوردند، بازيسازي به شكل مطلوبي انجام شد. پاسكاريها خصوصاً در زمين سپاهان به شكل مطلوبي صورت گرفت و ثمرة آن ثبت چند گل زيبا بود تا هوادارانمان خوشحال ورزشگاه را ترك كنند.»
پترويچ در پايان خاطرنشان ساخت: «مطمئن هستم تيم ما در بازيهاي آينده، نمايشي بهتر از ديدار با سپاهان ارائه خواهد داد چون پرسپوليس بايد بهتر از اين باشد. ضمن آنكه هدف تيم ما نيز فقط قهرماني است و به كمتر از اين موضوع نيز رضايت نميدهيم.»
-
فرخزادي:قطبي با واسطه گري آبروي خودش را نميريزد
مجيد فرخزادي در اين رابطه گفت: در اينکه دوکارمو نتوانسته است حتي نيمي از خواسته ها را برآورده کند، شکي نيست.اما اين مساله دليل خوبي براي زير سوال بردن افشين قطبي نيست؛چون ما به عنوان بالاترين مقام باشگاه به او اعتقاد کامل داريم و مطمئن هستيم که دوکارمو با مرور زمان اعتماد به نفس لازم را پيدا کرده و براي تيم مهره اي تاثيرگذار خواهد شد. فرخزادي همچنين ادامه داد: اعضاي هيات مديره باشگاه نمي توانند در مسائل فني دخالت مستقيمي داشته باشند، اما اگر در مواردي لازم بدانيم، به طور حتم تذکرات لازم را مي دهيم تا از اين به بعد تيم با مشکلاتي اينچنيني مواجه نشود. وي همچنين در مورد حمايتهاي قطبي از دوکارمو اظهار داشت:هيچ کس نمي تواند موضع منفي در قبال حمايتهاي مربي از بازيکنش بگيرد.افشين قطبي مثل هر مربي ديگري وظيفه دارد تا بازيکنش را از بحران خارج کند.
-
کريم باقري : حالا براي صدرنشيني مي جنگيم
"کريم باقري" روز دوشنبه در گفت و گويي به سوالات مطرح شده در مورد شرايط تيمش و همچنين قرار گرفتنش در صدر گلزنان ليگ برتر پاسخ داد.
* انتظار داشتيد يکي از گلزنان برتر ليگ برتر شويد؟
- به هر حال من بازيکني هستم که از همان ابتداي فوتبالم در گلزني موفق عمل مي کردم، با اين حال گمان نمي کردم که با اين تعداد گل به عنوان مدعي آقاي گلي مطرح شوم.
* چقدر به آقاي گل شدن فکر مي کنيد؟
- همه آنهايي که کريم باقري را مي شناسند، مي دانند که من خيلي به اين مسايل فکر نمي کنم. البته از اين به بعد هم سعي مي کنم که با گلهايم زمينه ساز موفقيت هاي تيمم شوم.
* چه عاملي را در اوج گيري دوباره خود بيشتر سهيم مي دانيد؟
- کار خاصي را انجام ندادم، هميشه سعي کرده ام فقط به فوتبال فکر کنم و با دوري جستن از حاشيه ها به اندازه اي آماده باشم که يکي از مهره هاي تاثيرگذار تيم خود در بازي هاي مختلف باشم.
* مي توانيد روند فعلي را تا پايان ليگ برتر حفظ کنيد؟
- نگراني بابت افت احتمالي ندارم، در حال حاضر شرايط خوبي دارم و اميدوارم در خلال فصل با مصدوميت مواجه نشوم تا بتوانم در راه تکرار قهرماني تاثيرگذار باشم.
* بازي با تيم سپاهان را چطور ديديد؟
- رويارويي ما با سپاهان هميشه يکي از جذاب ترين فوتبال هاي هفته را رقم مي زند، اين بار هم در طول 90 دقيقه، بازيکنان دو تيم صحنه هاي جالبي را به وجود آوردند تا تماشاگران با رضايت کامل، ورزشگاه را ترک کنند.
* پرسپوليس واقعا مستحق پيروز شدن بود؟
- ما از همان دقيقه اول نشان داديم که با استفاده از بازيکنان خوبي که در اختيار داريم، نسبت به حريف بهتر بوديم و در نهايت توانستيم سه امتياز کامل را از آن خود کنيم.
* قبول داريد که خط دفاعي تان در حد و اندازه هاي خط دفاعي يک تيم مدعي نيست؟
- به هر حال با 18 گل خورده نمي توانيم ادعا کنيم که برنامه هاي دفاعي مان بي نقص است، اما اين دليل نمي شود که بازيکنان خط دفاعي ما زير سوال بروند. وقتي يک تيم دروازه اش را باز شده مي بيند، همه بازيکنان در گل خورده به اندازه خود نقش دارند.
* البته خط حمله تا حدودي اين عيب را پنهان کرده است.
- پرسپوليس به لحاظ مهاجم گلزن و حرفه اي بهترين شرايط را در بين تيم هاي ليگ برتري دارد، شايد به همين دليل است که با وجود 18 گل خورده، جايگاه خوبي در جدول داريم.
* فاصله پرسپوليس با صدر جدول کمتر شد، چه زماني مي توانيد صدرنشين شويد؟
- فعلا که در نتيجه گيري موفق هستيم، حالا بايد منتظر امتياز از دست دادن تيم هاي بالاي جدول باشيم تا بالاخره پرسپوليس هم در هشتمين دوره ليگ برتر صدرنشيني را از آن خود ببيند.
-
نيكبخت: صد بار ديگر هم آزمايش دوپينگ ميدهم
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با توجه به نداشتن مشكل، اگر لازم باشد، صد بار هم آزمايش دوپينگ ميدهم. عليرضا نيكبخت واحدي اظهار داشت: با توجه به عدم مشكل و شرايط خوبي كه دارم، اگر لازم باشد، صد بار هم آزمايش دوپينگ ميدهم. هيچ وقت از هيچ كس ترسي ندارم. وي عنوان كرد: يك روز خوب و تقريبا رويارويي را پشت سر گذاشتيم. اميدوارم با فراموشي اين بازي، خود را براي ديدارهاي سخت آينده آماده كنيم چون ليگ برتر جاي خطا نيست تا دوباره شرايط مقابل ابومسلم و فولاد برايمان پيش آيد. وي افزود: گلزني را دوست دارم و بيشتر از آن، خوشحالي هواداران، بازيكنان و كادر فني پرسپوليس را چون انگيزه ام چند برابر ميشود.
عليرضا نيكبخت واحدي گفت: خوشحال هستم كه رضايت دوستداران پرسپوليس را جلب كردم. مطمئن باشيد براي اهداف بزرگتر، برنامه ويژه اي دارم.
-
باقريها: اگر میباختیم هرگز خودم را نميبخشيدم
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت به دليل اشتباه در گل دوم، اگر ميباختيم، هرگز خودم را نميبخشيدم. سپاهان مانند فصل قبل بسيار سر سخت و با انگيزه بود. از مهاجمان اين تيم تقريبا شناخت داشتم. آنها از بهترين هاي ايران هستند؛ مهاجم عراقي كه بسيار تند و تيز است.
وي ادامه داد: هرگز دوست نداشتيم بازنده اين ديدار باشيم؛ حتي يك امتياز به حريف بدهيم. فكر كنم باز هم از موقعيت هاي خود استفاده نكرديم تا به سختي بتوانيم سپاهان را شكست دهيم. باقري ها عنوان كرد: باتوجه به اينكه در خوردن گل دوم صد در صد مقصر بودم، اگر ميباختيم، هرگز خودم را نميبخشيدم چرا كه ميدانستم زحمات 24 بازيكن، كادر فني و 60 هزار هوادار را از بين برده ام.
وي خاطر نشان ساخت: از دوستانم در خط دفاعي كه زحمات زيادي كشيده اند، تشكر ميكنم. اميدوارم در بازي هاي آينده نيز اين پيروزيها براي ما تداوم داشته باشد چون دوست نداريم مانند بازي مقابل ابومسلم و فولاد خوزستان بازنده باشيم كه حقمان هم نباشد.
-
كريم باقري: با اعتماد به نفس كار ديگران را تكميل ميكنم
كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مثل بيست سالهها گل نميزنم، فقط با تمركز بالا كار و تلاش ساير بازيكنان را تمام ميكنم.
كريم باقري درگفتوگویی، درباره گلهايي كه براي تيم پرسپوليس به ثمر ميرساند، اظهار كرد: در حال حاضر مثل جوانهايي پر هيجان و به تعبيري بيست سالهها گل نميزنم بلكه تنها سعي ميكنم با دقت و اعتماد به نفس بالا كار و تلاش ساير بازيكنان را تمام كنم؛ وقتي گلي در تيم پرسپوليس به ثمر ميرسد، اين نتيجه زحمت تمامي بازيكنان است و گلزن تنها آخرين كار را انجام ميدهد، گلي كه در بازي با سپاهان به ثمر رساندم را به تمامي هواداران خوب پرسپوليس تقديم ميكنم.
وي همچنين درباره بازي تيمش برابر سپاهان تصريح كرد: فكر ميكنم پرسپوليس در اين بازي در لحظات بيشتري صاحب توپ و ميدان بود و فوتبال هماهنگ و زيبايي را بازي كرد كه اميدوارم هواداران از آن راضي بوده باشند. سپاهان هم تيم قدرتمندي بود كه در لحظاتي از بازي، فشار زيادي را روي دروازه ما آورد؛ بازي اين دو تيم تقريبا شبيه به يك داربي شده و ما ميدانيم تماشاگران پرسپوليس تا چه حد از شكست دادن اين تيم خوشحال ميشوند.
باقري گفت: پيش از بازي قبل برابر برق شيراز، تمامي بازيكنان با يكديگر همدل شدند و وحدت خوبي براي شروع آن مسابقه پيدا كردند كه ديديد تلاش بچهها نتيجه داد و ما با پيروزي برابر برق روند صعوديمان را مجددا پيدا كرديم، بازي با سپاهان نيز در ادامه همان پيمان همدلي و وحدت بود كه اميدوارم در ادامه مسابقات ليگ بتوانيم همچنان اين رويه را حفظ كرده و ديگر دچار افت نشويم.
-
در پاسخ به تیم ملی : صبر كنيد تا ببينيم در آينده چه اتفاقاتي ميافتد
علي كريمي درباره حضور دوبارهاش در تيم ملي فوتبال ايران گفت: بالاخره در اين مورد بايد صبر كنيد تا ببينيم در آينده چه اتفاقاتي ميافتد.
علي كريمي در گفتوگویی پيرامون حضور دوبارهاش در تيم ملي اظهار كرد: هيچ مشكل خاصي با علي دايي ندارم و تصميمام را هم اعلام كردم. اين كه ميگويند از جام جهاني 2006 تاكنون با او مشكل پيدا كردهام چنين نيست، تنها ممكن است اختلاف نظرهايي باشد كه البته آنها هم ربطي به اين تصميم من ندارد. واقعا نميدانم چرا پس از هر بازي بايد به اين سوال خبرنگاران پاسخ دهم؟!
وي افزود: در حال حاضر شرايط را طوري ميبينم كه بهتر است تمام تمركزم معطوف به پرسپوليس باشد و فكر ميكنم اكنون نميتوانم تمركزم معطوف به دو تيم متفاوت باشد!
كريمي در پاسخ به اين سوال كه افشين قطبي گفته است رسانهها بايد به علي كريمي و علي دايي براي گرفتن يك تصميم درست فرصت لازم را بدهند و با پيگيريهاي هر روزشان مشكل را سختتر نكنند گفت: بالاخره قطبي نظر خودشان را داده كه قابل احترام هم هست. من هم فكر ميكنم كه بايد صبر كنيد و ببينيد در آينده چه اتفاقاتي رخ ميدهد.
كريمي همچنين درباره بازي پرسپوليس مقابل سپاهان تصريح كرد: خيلي وقت بود كه مقابل تيم بزرگي چون سپاهان بازي نكرده بودم. آنها يكي از بهترين حريفان ما در مسابقات اخير بودهاند كه فشار زيادي را روي دروازه ما آوردند، فكر ميكنم اين تيم يكي از شانسهاي كسب عنوان قهرماني باشد، همچنين بسيار خوشحالم كه ما توانستيم مقابل تيمي كه بردنش براي هواداران اهميت زيادي دارد پيروز شويم و سه امتياز شيرين آن را كسب كنيم.
وي افزود: بازيكنان ما خوب كار كردند و حتي ميتوانستيم با گلهاي بيشتري اين تيم را شكست دهيم. اميدوارم روند صعودي پرسپوليس همچنان ادامه يابد و ما بتوانيم بازيهاي بعد را هم با موفقيت پشت سر بگذاري
-
پژمان نوري:
هيچ وقت از بازيام در دفاع چپ راضي نبوده و نيستم
پژمان نوري گفت: هر زمان در پست دفاع چپ بازي كردم از عملكردم راضي نبودم.
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) دربارهي عملكردش در بازي مقابل سپاهان گفت: به هيچ وجه از عملكردم در اين بازي راضي نبودم، من هميشه گفتم كه هر زمان در پست دفاع چپ قرار بگيرم، نميتوانم خوب بازي كنم و هيچ وقت از فوتبالم در آن بازي راضي نبودم.
وي همچنين در ارزيابي بازي روز گذشته تصريح كرد: بسيار خوشحالم كه پس از پيروزي مقابل برق شيراز بار ديگر توانستيم موفق شويم و اين بار سپاهان را شكست دهيم. اميدوارم پيروزيهايمان همچنان ادامه يابد و از بحراني كه چند هفتهي پيش دچار آن شده بوديم فاصله زيادي بگيريم. سپاهان هم بسيار سرسختانه بازي كرد، آنها فشار زيادي را روي دروازهي ما وارد آوردند كه خوشبختانه تنها دو مرتبه از آن تبديل به گل شد، البته بازيكنان ما هم در مقابل حملات زيادي را انجام دادند كه مزدش پيروزي شيرين مقابل اين تيم بود.
نوري همچنين گفت: در مدت زماني كه با افشين قطبي كار كردهام در سه پست مختلف در تركيب پرسپوليس قرار گرفتهام و هميشه هم سعي كردم با بيشترين تلاش بهترين بازيام را براي پرسپوليس انجام دهم اما فكر ميكنم دفاع چپ با تواناييهاي تخصصي من فاصله دارد و من در اين پست با توجه به خصوصيات تهاجميام نميتوانم تمركز زيادي داشته باشم.