سلام ممنونم درست شد ولی الان تصویر اصلاً ندارم فقط صدا دارم...
Printable View
سلام ممنونم درست شد ولی الان تصویر اصلاً ندارم فقط صدا دارم...
دوست عزيز اين راحه حلي كه آقا مهدي گفتند صددرصد تست شدش :10:نقل قول:
حالا اگه تصوير نداريد مطمعنا سيستم pc شما واسه اين بازي ضعيفه
احتمالا سيمي كه اسپيكرو به كيس وصل ميكنه مشكل پيدا كرده اونو تعويض كنيد :10:نقل قول:
اين جور مشكل ها برميگرده به ضعيف بودن سيستم شما براي اجراي بازي :10:نقل قول:
خب اين مشكل از خراب بودن پچي هست كه دانلود كرديد احتمالا سيستمو ويروسي كرده كه با عوض كردن ويندوز قابله حلهنقل قول:
توصيه: پچ ها و اضافات بازيو از سايتهاي معطبر دانلود كنيد
سلام.اين بازي بسكتبال nba2k را چه جور نصب مي كنند؟ با برنامه DAEMON Tools Lite كار كردم و اين فايل ها داخلش هست ولي نصب نميشود.با VirtualCloneDrive هم كار كردم ولي اجرا نميشود.ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
cpu دوهسته ای.نقل قول:
دوست عزيز اين راحه حلي كه آقا مهدي گفتند صددرصد تست شدش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگه تصوير نداريد مطمعنا سيستم pc شما واسه اين بازي ضعيفه
دو گیگ رم.
512 مگ کارت گرافیک کمه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کمه خاک تو سر سازنده بازی کنن.
سلام اگر میشود به من کمک کنید . من بازی need for speed carbon را نصب و اجرا کردم اما بعد از اجرا نوشته ها به صورت مربع درمی آید وماشین ها بدون رنگ و یکتکه سفید هستند. CD هم سالمه.
سیستمم هم با cpu 2.40GHZ و رم 1GB گرافیک 256MB داره.
من باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:45:
بابت این تاپیک هم ممنونم:20:
بازی درایور 3 با گرافیک 256MB اجرا میشه.نقل قول:
نوع گرافیکت رو هم بگو...نقل قول:
من بازی wolfenstein نصب کردم ولی این پیغام رو میدهگرافیکم 64 هست آیا راه حلی است ؟کد:http://upload4pic.co.cc/zpics/untitled.JPG
سلام من تو اجرای بازی down of war2 مشکل دارم وقتی میخواهم بازی رو اجرا کنم ارور میده
not enough virtual memory to run the game.your system total paging files must be at least 1.5 gb .please consult the manual that came with your os.
چیپست رو هم بگو...نقل قول:
ضعف گرافیک وتقریبا راه حلی نداره:13:نقل قول:
در تکمیل حرفهای آقا مهدی باید بگم که دو تا نکته دیگه در مورد پچها وجود داره که حتما باید رعایت بشه...نقل قول:
1-خیلی از پچها روی بازی های کرک شده نصب نمیشند یا درست کار نمیکنند.
2-پچ حتما باید با ورژن بازی سازگار باشه.
GForce 7600 GTنقل قول:
نوع گرافیکت رو هم بگو...
512 MB