خط شما روی 4 مگ بسته شده ولی با 3168 آپ شده که با توجه به خوب بودن وضعیت snr اینکه 4 مگ کامل آپ نشده کمی عجیبه. شما modulation رو بذار روی adsl2 یا adsl2+ ببین 4 مگ رو کامل بهت میده یا نه.نقل قول:
Printable View
خط شما روی 4 مگ بسته شده ولی با 3168 آپ شده که با توجه به خوب بودن وضعیت snr اینکه 4 مگ کامل آپ نشده کمی عجیبه. شما modulation رو بذار روی adsl2 یا adsl2+ ببین 4 مگ رو کامل بهت میده یا نه.نقل قول:
دان استریم که هر عددی میتونه باشه اینجور نیست که حتما رو 2-3-4یا 5مگ بسته بشه یدفعه میبینی یکی رو 4200میبنده یکی رو 8400نقل قول:
من خودم قبلا دان استریم 4500داشتم
اگه مشکلی روی خط و مودم نباشه دان استریم باید دقیقا همون مقداری باشه که از سمت isp بسته شده . وقتی مقادیر نصفه و میانه آپ میشه مشکلی وجود داره حتما.نقل قول:
در صورت وجود نویز بله مودم دان استریمو اتوماتیک پایین میاره کهsnr بره بالا ولی دان استریم رو هر عددی میشه گذاشت حتی میشه گذاشت روی حالت اتوماتیکنقل قول:
دوستان یه عزیزی هم وضعیت خط ما رو توضیح بده ممنون میشم ( تا چند مگ میکشه؟ )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه آقا شما درست میگی !نقل قول:
خطتون لب مرزی هست که با ریت 7.5 snr خطتون روی 4.5 هست. مشکل قطعی ندارین؟نقل قول:
نه والا هیچ مشکلی ندارم !نقل قول:
منطقه مخابراتی ما پاسدارانه که تا چند وقت پیش هیچ isp پورت خالی نداشت و ناچارا از مخابرات نت داشتم ولی دیگه جون به لب شدم
تا اینکه هفته پیش نت از پارس آنلاین گرفتم ولی از اونجایی که خودم مودم رو تنظیم کردم گفتم شاید جایی اشتباهی صورت گرفته باشه
پس نشون میده که مودمت خیلی حالش خوبه که با snr 4.5 خطتو ثابت و پایدار نگه داشته که از linksys هم غیر از این انتظاری نمیرهنقل قول:
خططتون نویز بالایی داره و رو این پروفایل نمیکشه به همین دلیل هم هست که BAND WIDTH تون 7500 هست در صورتیکه اگعه نویز نبود باید 9200 باشه احتمالا اگه 4 مگ بذارین کیفیت اینترنت بیشتری رو تجربه کنید. سرعت دانلودتون در طول روز عملا چنده؟نقل قول:
های همگی..
آقا واسه این تغییر مدولاسیون، یادم رفت چی باید به پشتیبانی بگم :دی
بگم میخوام مدولاسیون خطم یا مودمم یا نتم یا .. ؟ رو بزارم روی ADSL2+ ؟؟
دوستان به نظرتون در مورد این قضیه شهراد نت و IP سلیمانه و کیفیت افتضاحی که تو این حالت تجربه میشه، جایی شکایت میشه کرد؟ کسی نظری داره؟
بگو خطتو بذاره روی +ADSL2نقل قول:
بعدشم از تو مودم خودت چک کن که سرتو گول نمالیده باشه.
من دانلود خاصی به اونصورت نداشتم ولی سرعت دانلود در تمام ساعات که تست کردم ( حتی الان )بین 750 - 790 ( kB/s ) بودهنقل قول:
نقل قول:
خوب اگه بذاره روی 4 مگ سرعت دانلودتون از 400 و خورده ای بالاتر نمیاد. به نظرم یه کم رو خططتون کار کنید میشه کامل 9200 تا رو بگیرید. قبلا تو این تاپیک خیلی راهنمایی شده برای کاهش نویز.
مهم!!!!!!!!!!
به تازگی از 512 به 2 افزایش دادم، سرعت هیچ تغییری نکرده بود مثل سابق بود (با 90 / 100 تا 110 کیلوبایت دانلود میکردم)
امروز گفتم مودم رو ریست کنم شاید سرعت بهتر شه اما الان بدتر هم شده، بین 10 تا 16 کیلوبایت دانلود میشه!
دوستان راهنمایی کنن؟
بعد که گذاشت میگم حالا یه لطفی کنو همین 16 مگ رو هم ست کن که ما کار داریم باید بریم :دینقل قول:
16 مگ برای تهرانه فعلانقل قول:
اگه نویز خطت جواب میده همین الان بگو بذاره رو 16. تعارف که نداری باهاشون اگه خطت بکشه و مرکزت هم کمبود پهنای باند مثل ما نداشته باشه باید بذاره.نقل قول:
زنگ بزن 82208000 پیام بذار بگو جیه مشکلت شنبه باهات تماس میگیرن بگو یا درستش کنید یا جمع میکنم میرم.نقل قول:
راستی نویز خطتو چک کردی؟
عمرن؛ میگیرم ازشون حاجی :دینقل قول:
یه کاری میکنی که همین الان برم زنگ بزنم بگن بزارن رو 16 !! :دینقل قول:
با تشکرنقل قول:
فکر نمیکنم نویز داشته باشه
البته الان بهتر شد و رفت روی 80 / 90 اما بازم خوب نیست ! چون قبلا که 512 بودم سرعتم این بود 2mb نباید اینطور باشه
راستی یه مشکلی هم دارم
وقتی میخوام مودم رو از روی دیسک نصب کنم این پیغام میاد
کابل هم متصله و هیچ اشکالی نداره
یه مورد دیگه اینکه الان چراغ internet مودم خاموشه
اول سلام:n16:
من میخوام از پارس انلاین سرویس بگیرم!فقط یه سوال از بچه هایی که پارس دارن استفاده میکنن:سیاست این شرکت در قبال دانلود تو تایم شبانه چیه؟سرعت دانلود رو تو تایم رایگان محدود میکنن؟حداکثر سرعت (مثلا برا سرویس 2مگ )تو تایم شبانه چقدر هست؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید:n12:
برای من های وب روی خط دیگم با نویز 6 روی 6 مگ اپ شده( خوده خطم از های وب روی 6 مگ گذاشتن) اگه از سایتی که سر عت دانلود کردنش خوب باشه با 32 کانکشن بین 450 تا 600 دانلود میکنه اما همین حالا که خط پارس انلاینم درست شد نویز خطم از 6 به 11 رسید --از همون سایت که با های وب دانلود کردم --با پارس انلاین بین400 تا 450 هست --اما خوب خطم روی پارس انلاین روی 4 مگ اپ شده ( پروفایلم هم روی 4 مگ گذاشتن)باید تا روز شنبه صبر کنم که خطم را 9 مگ بزارن ببینم میکشه یا نه ؟نقل قول:
واقعا مشکل من از طرف مخابرات بود که بعد از این همه دوندگی از 6 به 11 رسید اما برای خطه دیگم که روی های وب هست هیچ کاری نمیتونم بکنم
-------------
در مورد دکل هم براتون روز شنبه میپرسم خدمتتون میگم -- فکر کنم تا چند روز اول اگه راضی نبودیم میان جمع میکنن و 250 را پس میدن اما هزینه نصب که 25 هست دیگه پس نمیدن
احتمالی که من میدم اینه که قبلا پهنای باندت کمتر بوده، الان که اومدی رو 2 مگ پهنای باندتو بردن بالاتر (مثلا 9 مگ) ولی نویز خطت برای 9 مگ جوابگو نیست چون با بالاتر رفتن پهنای باند نویز هم بیشتر میشه. مخصوصا اینکه میگی قطعی داری (چراغ اینترنت مودمت خاموش میشه)نقل قول:
به نظرم قبل از هر کاری نویز خطت رو از تو مودم چک کن یا اینکه بگو از پشتیبانی واست چک کنن.
پس لطف کن خطتو که گذاشتی روی 9 مگ یه مقایسه کن اینجا بهمون بگو. بعد توی های وب بالاتر از 6 مگ هم سرویس دارن؟نقل قول:
در مورد دکل هم اگه لطف کنی و پرس و جو کنی واقعا ممنون میشم. چون وقتی آدم به هر دلیلی دیگه اینترنت نخواست از اون شرکت بگیره اون دکل به چه دردش میخوره؟ حالا هزینه ی کابل و راه اندازی رو پس ندن منطقیه.
سلام. سیاستشون محدود کردن سرور های محبوب و محدود کردن سرعت کاربرای پر دانلود هست.نقل قول:
اصولا شبها پهنای باند کمتر از روزه ولی سرعتی که دریافت میکنید چه روز و چه شب کاملا بستگی به مرکز مخابراتی تون داره. توی خیلی از مراکز در حال حاضر کمبود پهنای باند دارن (چیزی که خودشون میگن) و سرعت کاربرها به شدت پایین اومده.
دوست عزیز سقف دانلود برای اینکه محدود نشی مشخصه؟مثلا هر شب چقدر؟نقل قول:
یعنی خسته نباشید جماعت.
عملا با 2مگ نصف سرعت دارم میگیرم. به زور 140ک میشه. پر نوسان.
ایشالا نصیب خودتون هم بشه که هی عکس و تعریف میکنید از این پارس... :-دی
از خواب پاشی ببینی همش 1 گیگ گرفته خیلی زوره ها؛ شب تا صبح سیستمت روشن باشه، واسه 1 گیگ؛ به خدا کشورای دیگه مارو ببنن، فقط بهمون میخندن !!
همه هم سرورهای داخلی !
اکانت من روی های وب 8 مگ هست --توی تعرفه هاش روی صفحه اصلی حرفی در مورد 8 مگ نزده اما وقتی وارد پنلش میشی اکانت 8 مگ با قیمت های مختلف داره --چون نویز خطم روی6 هست بیشتر از 6 مگ نمیکشه --بعضی وقت ها که نویز خطم به 4 هم میرسه سرعت به 200 میرسه--خودشون میگفتن اگه روی 8 مگ جواب میداد تا 1000 کیلوبایت هم میتونی دانلود کنینقل قول:
--------------
در مورد دکل هم حرف خوبی زدی به فکرم نرسیده بود حتما میپرسم خبرش میدم
---------------
فقط در مورد خط پارس انلاینم دیشب که وصل شد نویز خطم بین 6 تا 11 بازی میکرد یعنی اول روی 11 بود بعد یواش یواش کم میشد تا به 6 میرسید و بعد دوباره 11 میشد --اما از ساعت 12 به بعد روی 10 دیگه موند اما امروز صبح دیدم روی 13 اومده و تکون هم نمیخوره -به نظر شما دلیلی ممکنه داشته باشه ؟
واسه من هم سرعتم شبانم افتضاحهنقل قول:
راستی امضات رو عوض کن تست سرعت شبانتو بذار که همه بدونن پارس خراب شده نیان سمتش :n16:
نقل قول:
سلام دکی..
یعنی افتضاح داغوونه ها ! :|
به نظرت چه جوری طرفو (پشتیبانی) رو راضی کنم که 16 مگ رو ست کنه روی خطم ؟؟ :n13:
فکر نمیکنم بکنه تازه اگه بکنه هم باز هم سرعتت همینه اینا خودشون محدود میکنن با نرم افزار فرقی هم نداره downstream رو چند ببندننقل قول:
خطت میکشه واسه 16 مگ ؟نقل قول:
مطمن نیستم، ولی فک کنم بکشهنقل قول:
راستی الان زنگیدم به پشتیبانی، واسه مدولاسیون، گفت که دلیلی نداره بزاری روی ADSL2+ ؛ گفت خطت اوکیه و مشکلی هم نداره
منم موندم چی بگم دیگه :دی
پشتیبانی تهران پیام گذاشته وقتی تماس میگیرید که خطوط بین الملل دوباره قطع شده اند و از زیر ساخته و در حال رفع مشکل...... :-)))))
و ما هم باید الان باور کنیم.
اینترنت کم سرعت ایران فتوا کم داشت که اون هم گرفتن که دیگه کامل ترتیب این کانکشن ترکیده رو هم بدن.
تو هنوز پارسی ؟؟؟؟نقل قول:
مگه نگفتی تخلیه کردم ؟؟؟؟
نقل قول:
حوصله تخلیه رو ندارم حاجی !
بعدم که صبا تر زد دیگه.. موندم چی کار کنم؛ همین پارس میمونم، احتمالا هم 6 ماهه شارژ کنم اینبار
نقل قول:خودتون رو آماده کنید که از این به بعد وضعیت همینهنقل قول:
اینم محدودیت جدیده که کلا سرعت رو رو 100 یا زیر 100 قفل میکنن یه هفتس وضع ما همینه