الان سرعت چند بگیریم خوبه باید تمدید کنم خواهشا جواب بدید
Printable View
الان سرعت چند بگیریم خوبه باید تمدید کنم خواهشا جواب بدید
من 256 نا محدود دارم سرعت من 30 هست
مغازه 128 نا محدود دارم سرعت 8 هست..
ساری معلم
سلام دوستان
میخوام از یه ISP دیگه سرویس بگیرم
به نظر شما از بین Shatel ، HiWeb و AsiaTech کدوم بهتر و مقرون به صرفه تره؟؟؟
هر isp که تازه میاد خوبه و isp هی قدیمیتر درصد دزدیشون بیشترهنقل قول:
سلام
https و hotspotshield واسه من هیچ سایتی رو وا نمی کنن امروز
جریان چیه:n19:
بابا بس کنید دیگه چرا اینقدر حرف میزنید.خودتون هم میدونید که دیگه این درست بشو نیست پس اینقدر زور نزنید.
همه ی ما قبلا موقعی که سرعت دانلود آزاد بود و هنوز کنترل نشده بود تو ذهنمون یه همچین روزی رو تصور میکردیم.
خوب حالا همون روز فرا رسیده.برا بعضیها که کارشون دانلوده از این سرویس ها راضی نیستند.اما بعضیها که فقط تو
وب میچرخن یا اینترنت رو برا بعضی وقت ها گرفتند راضی هستند.دوستان توجه کنن این تعداد کم نیستن.
مخابرات میتونه خودشو با اینا بچرخونه و کارشو ادامه بده.
اما دوستانی که ناراضی اند.خوب برن سراغ یه سرویس دهنده دیگه چرا اینقدر سرشون رو درد میارن.
مخابرات کاربراش رو بدست آورد و پول خوبی هم گرفت .و اگه دوستانی که کارشون دانلوده میتونن برن سراغ یه
سرویس دهنده دیگه.باور کنید از مخابرات چیزی کم نمیشه.چون تعداد کاربراش حتی از نیازش هم بیشتره.
شما هم بهتره یه جا دیگه برین چون میدونم این سرعت و پولی که در قبالش میدین حق تون نیست.
کسی نبود جواب مارو بده ؟یا حال نمیکنید جواب بدید:n24::n09::n27::n02:نقل قول:
آغای درزی اکانت جدید مبارک! :n18::n02::n09::n20::n19:نقل قول:
مخابرات اگه همینطوری هم باشه من که اصلا نمیرم چون میدونم الان وضعیتی خوبی نداره و 100% خوب میشه چون یدفعه هم همین شرکتای آسیاتک و شاتل ازشون شکایت کردند همینطوری بود بعد خوب شد اینا 3 تای دیگه stm پهنای باند دارن هنوز هم آزاد نکردن پس این مشخصه که یه کارایی میخوان بکنن از این بدتر که نمیشهنقل قول:
شاتل که هم گرونه هم دزد
آسیاتک جدیدا خراب شدده
داتک هم که قانونی میده
پس مخابرات تو مرکزمون از نظر من بهتره ولی حداقل اینکه من آسیاتک 512 حجمی داشتم نمیتونستم آنلاین فیلم ببینم سرعت 480 ثابت ولی با سرعت 220 مخابرات که چند وقت پیش داشتم خیلی راحت میتونستم فیلم ببینم
این اینطوری کردن کیفیت از یه نظر بالا رفته چون هیچ کسی از دوستان نبود که با سرعت 700 بتونه آنلاین فیلم ببینه چون همش نوسان داشته الان میبینی سرعت 700 بود 1 مین بعدش 50 این که کیفیت نداشت
مخابرات مازندران با افتخار تقدیم میکند !!!
128 نا محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]