نمی دونم از وضیعت مسیر دهی های (Route) های مخابرات اطلاع داری یا نه. ساختار شبکه مخابرات این طور برنامه ریزی شده که هر رنج ای پی مخابرات از یک مسیر برای خروج داده شما از کشور استفاده میکنه، به درگاه ای داده ها می توانند از کشور خارج شوند ما به اصطلاح می گوییم Gateway . هر کشور برای اینکه لینک ارتباطی اینترنتش را پایدار کند از چندین Gateway مرزی استفاده میکند برای اینکه مثل یک موقعه اگر یکی از Gateway ها با اختلال مواجه شد که کشور اینترنتش به مشکل نخورد و بسته ها بتوانند از مسیری دیگر و Gateway ای دیگر خارج و وارد شود.
من به شخصه فکر نمی کنم مشکلت از DNS بوده باشه، بلکه تغییر دی ان اس باعث شده که برای چند ثانیه اینترنت قطع و دوباره وصل بشه و در هنگام وصل شدن خوش شانس بودی IP گرفتی که روی Gateway پر سرعت تنظیم شده بوده.
ولی اینکه توصیه ام برای استفاده از آن ترتیب DNS هست به این خاطره که به DNS های ایران اعتمادی امنیت و پایداری شون نیست.
و ممکن اگر شما Primary DNS خود رو ایران ست کنی، بعضی ها از این نوع تنظیم شما DNS سوء استفاده کنند و اقدام به DNS Attack کنند ! برای همینه همیشه توصیه میکنم Primary رویه یک DNS سرور معروف خارجی قرار بدید.
ولی این قضیه توی همه جای دنیا برعکسه مثلا توی معمولا آمریکا هر شهر برای خودش یک Public DNS سرور داره که ISP ها معمولا همون رو به عنوان Primary DNS سرور مشتری هاشون قرار میدن و Secondary DNS رو روی مثلا 8.8.8.8 تنظیم می کنند.
و در نهایت ام ممکنه سوال پیش بیاد که از کجا بفهمیم روی Gateway پر سرعت قرار داریم ؟ جواب ساده است از 8.8.8.8 پینگ طولانی بگیرید و در جهت پیدا کردن بهترین Gateway شروع به ری بوت مودم کنید تا زمانی بتونید کَفِ پینگ تایم رو پیدا کنید.
:n16: